RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! (Puna verzija)

Forum >> [Zajednica RR] >> Kampanje, promocije ...

Poruka

amdn -> RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! (23.5.2015 13:43:55)

Anarunika hvala, jeste mali ridjokosi decak,
moja kosa je tamni kesten, pa se ja farbam u ridje ima vec 15 god.
moja zelja a on je ima :)
Mi smo imali ogradicu za igranje mi je zvali oktogon, uvek je bilo krsa unutra
i svega i svacega, ali je on redovno sedeo uz ogradu i zakaci se za nju i tuzno gleda.
kao pustite me odavde.

mimi_buba -> RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! (23.5.2015 19:57:02)

Ja cu vam se pridruziti... [sm=smiley1.gif] i moje dete ima ogradicu i sada sluzi za trpanje igracaka jer ne znam gde cu ih. Razmisljam šta da uradim sa pokvarenim igrackama, ne rade jer je u njima nesto prslo od padova. Moram da ih preberem. Al mi krivo sto je za neke emotivno vezan.

veselicaa -> RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! (23.5.2015 21:27:52)

Juce sam se setila da mi je A. zbog crtaca Nodija stalno trazila da joj kupimo "bobilice" [sm=smiley36.gif]

Bibilib -> RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! (23.5.2015 21:48:06)

A da li vasi andjeli vole da se ceskaju? Moj Aki obozava mu ceskam ledja...samo mi okrene ledja i vraca se u rikverc do mene[sm=smiley36.gif] uzme mi ruku i stavlja na ledja[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] i ako prekinem on ponovi postupak....

mila83 -> RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! (23.5.2015 22:57:26)

IZVORNA PORUKA: veselica

Juce sam se setila da mi je A. zbog crtaca Nodija stalno trazila da joj kupimo "bobilice" [sm=smiley36.gif]

A ti me podseti na to ! Jeste,pogotovo moj sincic, samo bobilice, svih boja i vrsta,majku mu,svako ukrasno drvce u parku ili u setnji koje vidi,jao mama vidi bobilice...Ima jos uvek omiljenu jastucnicu sa nodijem, a i danas voli da skuplja bobilice :)

Bibi,sto se tice ceskanja, tu je moja najstarija cerka prvak.samo bi da se ceska...a sin mi je strasno golicljiv, pa ne voli [sm=smiley36.gif]

veselicaa -> RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! (23.5.2015 23:11:33)

Mog muza naucili kao malog da se ceska, pa sada trazi od mene a ja to bas ne volim pa nema sanse da ih ucim da se ceskaju.Mi se samo mazimo [sm=smiley1.gif]

tekilica -> RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! (24.5.2015 9:27:55)

Moja u toku noci zadigne majicu i kaze MAMA, CESKAJ! :) Priznajem, ja sam je i navikla na to, tako da...sta cu, ceskam :)

mila83 -> RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! (24.5.2015 10:13:31)

A ne ceskamo se bas toliko Veselice [sm=smiley36.gif] samo povremeno, i sto je starija sve redje. Ali mazenje nikad ne prolazi[sm=smiley27.gif]

Mala Elena -> RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! (24.5.2015 12:41:52)

Nekad je bas teska po tom pitanju, dakle kad dozvoli ceskamo je i mazimo .[sm=smiley1.gif]

amdn -> RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! (24.5.2015 16:47:42)

nas nije nikad voleo da se ceska, kaze golica ga, al zato se mazimo na veliko,
ujutru kad treba da krene u vrtic kaze mama ajde prvo da se mazimo, ali mnoooogo :)

amdn -> RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! (24.5.2015 16:49:27)

Mog muza naucili kao malog da se ceska, pa sada trazi od mene a ja to bas ne volim pa nema sanse da ih ucim da se ceskaju.Mi se samo mazimo [sm=smiley1.gif]

jao Veselice sasavko je, ja bi isto ludela da me mm tera da ga ceskam, tako da sto ti kazez samo mazenje :)

Mala Elena -> RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! (24.5.2015 17:49:02)

A ja bih volela da ceskam mm, samo sto on nece [sm=smiley36.gif]
A mala izgleda na njega [sm=smiley36.gif]

amdn -> RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! (24.5.2015 18:36:14)

ME ja bih vise volela da mene ceskaju i maze al ovi moji momci se sve neckaju.
nas sin voli da mi njusne vrat, ja ga stalno mirisem svugde, posto bas volim miris njegove koze,
pa sad i on kaze, mama dodji malo da te njusnem [sm=smiley36.gif]
ja se otopim kad me nosicem dodiruje [sm=smiley1.gif]

mila83 -> RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! (24.5.2015 19:04:55)

IZVORNA PORUKA: amdn

ME ja bih vise volela da mene ceskaju i maze al ovi moji momci se sve neckaju.
nas sin voli da mi njusne vrat, ja ga stalno mirisem svugde, posto bas volim miris njegove koze,
pa sad i on kaze, mama dodji malo da te njusnem [sm=smiley36.gif]
ja se otopim kad me nosicem dodiruje [sm=smiley1.gif]

I ja isto,mislila sam da sam jedina ! Uzivam svo troje da njuskam ! [sm=smiley36.gif] svako od njih ima svoj poseban miris[sm=smiley1.gif]

Secam se kada sam se vratila iz porodilista sa sinom,cerka me tri dana nije videla,(imala je 2 godine )potrcala mi je u zagrljaj jos na kapiji i tako me iznjusila,koliko sam joj nedostajala <3 a i sada kada sam bila sa T u Tirsovoj,dva meseca se posteno nismo videli,mozda pet sest puta na sat vremena maksimalno...njuskanju i mazenju nije bilo kraja [sm=smiley27.gif]

amdn -> RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! (24.5.2015 19:19:48)

Mila jel da da je pravo uzivanje, mislim da i oni u tome uzivaju koliko i mi, vidis, dodirnes i mirises...
Ali mislim da je tebi vece uzivanje, kad njih troje navale na tebe... sreca, sreca, radost [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

tekilica -> RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! (25.5.2015 8:36:56)

Ovo me podseca na reklamu za jednu kremu,bas se o njuskanju radi. Ne znam da li ste gledale, reklama je diiiiiivna i emotivna, bas, bas.

veselicaa -> RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! (25.5.2015 8:39:06)

Kada smo kod reklama moje cerkice su ih uvek volele.Mislim da su prvo zavolele reklame pa tek onda crtace [sm=smiley36.gif]

tekilica -> RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! (25.5.2015 8:41:36)

Moja sizne kad joj neka reklama uskoci u crtani. :) A narocito ne podnesi one koje su uskocile na crtani preko yt-a.

dijana1* -> RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! (25.5.2015 8:42:55)

IZVORNA PORUKA: mila83

Secam se kada sam se vratila iz porodilista sa sinom,cerka me tri dana nije videla,(imala je 2 godine )potrcala mi je u zagrljaj jos na kapiji i tako me iznjusila,koliko sam joj nedostajala <3 a i sada kada sam bila sa T u Tirsovoj,dva meseca se posteno nismo videli,mozda pet sest puta na sat vremena maksimalno...njuskanju i mazenju nije bilo kraja [sm=smiley27.gif]

Mila ja o ovome stalno razmisljam. Kosta ce imati 2 godine kada budem u bolnici. Stalno se pitam kako ce bez mene. Bas je vezan.
Mogu misliti koje ce to biti njuskanje i mazenje[sm=smiley36.gif]

dijana1* -> RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! (25.5.2015 8:44:36)

Kada smo kod reklama moje cerkice su ih uvek volele.Mislim da su prvo zavolele reklame pa tek onda crtace [sm=smiley36.gif]

I moja deca obozavaju reklame. Kada ih ugledaju sve staje na tih par min. A ja se tada razletim po kuci da bar nesto uradim[sm=smiley36.gif]

veselicaa -> RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! (25.5.2015 8:51:15)

Dijana tako je i kod mene bilo.Sreca da na pinku reklame traju i traju [sm=smiley36.gif] mogla sam da obrisem prasinu u celoj kuci za to vreme.

MakiJ -> RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! (25.5.2015 10:33:51)

uf ja nisam stigla ni da pisem, rastu zubici, pokupili neki virus [sm=smiley13.gif]

tekilica -> RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! (25.5.2015 10:54:37)

Jao, sve odjednom :( Mis mali.

mila83 -> RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! (25.5.2015 11:04:34)

Mislim da sva manja deca vole da gledaju reklame,zato sto uvek imaju neku veselu muziku u pozadini i brzo se smenjuju slike.Znali su da ne trepcu ! Joj kad se setim kakve su samo gluposti voleli!
Sad mi pade na pamet reklama za neku stocarsku hranu,tako nesto,sin je jaaako voleo da gleda zivotinje u toj reklami i da peva.[sm=smiley36.gif]

a voleli su jako i da gledaju Selo gori a baba se ceslja !
Jednom se moja M razvikala po kuci...... dok smo mi ukapirali da ona vice Radaaaasine ! [sm=jezicek.gif]

tekilica -> RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! (25.5.2015 11:17:58)

Moja od reklama voli neku kravu sto leti, a onda peva JABI, JABI, JABI....Naravno, ne ide tako tekst, nego ona tako cuje. Eh, da su nam bar reklame inspirativne kao nekad sto su bile...
Ne gleda nista sem cunica, ali poneki put moze da odgleda Novaka. Inace, NOVAK je u njenom jeziku imenica koja oznacava sport. Kad pustim neku tekmu, ona kaze NECU TO, TO TATIN NOVAK. Ili kad igraju tenis, opet Novak. Ili kosarka, opet Novak...Gde god vidi loptu, to je Novak.

Moj sestric je voleo reklamu za neko pivo, ZEZAM KRIZU, stalno je to pricao :)

Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sledeća stranica >   >>