RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! (Puna verzija)

Forum >> [Zajednica RR] >> Kampanje, promocije ...

Poruka

Anoniman -> RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! (20.5.2015 15:45:29)

Mi imamo , cuvamo ga, kao i kosicu, kao i narukvce iz porodilista i test za [sm=nosecka.gif][sm=smiley1.gif]

Mala Elena -> RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! (20.5.2015 16:38:44)

Ja cuvam kosicu , narukvice , test (trenutno ne znam gde je i to me jako nervira) ...

Bibilib -> RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! (20.5.2015 18:34:14)

Posto je Maki bio bas nemiran pred spavanje malo se plasio zene sa dzakom( rekli smo mu da deca koja ne slusaju mamu i ne spavaju,docice jedna stara zena ,to je komsinica od moje mame, i stavice dete u dzak i odvesti negde gde nece biti tu njegova mama),to nam je palilo neko vreme dok nije ukapirao.... a za Akija nema te opasnosti.....njega nista ne plasi[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

veselicaa -> RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! (20.5.2015 23:29:57)

IZVORNA PORUKA: Unina mama

Mi imamo , cuvamo ga, kao i kosicu, kao i narukvce iz porodilista i test za [sm=nosecka.gif][sm=smiley1.gif]

I mi cuvamo pupak,kosicu sa sisanja za prvi rodjendan,sa krstenja a mislila sam da sam jedina koja cuva i testove za [sm=nosecka.gif] Izgleda da nisam [sm=smiley36.gif] Imamo i narukvice iz porodilista.

mila83 -> RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! (20.5.2015 23:31:21)

evo iscitah vase pisanije :)
ja cuvam narukvice iz porodilista <3 pupcice ,kosicu sa krstenja,prve cipelice,traka za kosu,odelce iz porodilista,prve crteze,u radosnici pisem bitne momente,kad su ustali prvi put,stali na noge,progovorili,uradili nesto..itd.
imam samo poslednji test za trudnocu,za T kad sam ostala trudna :)

ne plasim decu ni sa cim,oni znaju da ne postoji babaroga niti vestica,da su to bajke,ali ih ucim da postoje ljudi koji ne zele dobro drugima.

amdn -> RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! (20.5.2015 23:34:54)

cure svasta mi cuvamo, lepe i drage uspomene, cesto prevrcem po kutijama, piskaram....
sad se sve gomila, vise i ne znam gde da drzim,
Pravimo novi ormar, ovaj nam mali :)
Inace juce nam je decak pao i rasekao koren nosa pa ga usivali, prvo lose i meni strasno iskustvo,
nadam se da ih nece biti mnogo.

mila83 -> RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! (20.5.2015 23:55:30)

Joj, nadam se da je dobro , da se nije jako uplasio i da ga ne boli jako !
Eto, dala si temu, prvo strasno iskustvo sa padovima i povredama npr.
Ja nemam ,hvala Bogu puno tog iskustva
Sin je sa 10 meseci pao sa kolicima , tj prevrnuo se kada su kolica krenula preko dve stepenice.Udario je glavom o beton i nabio tek izasle gornje jedinice nazad u vilicu. i sad se najezim kad se set_im.Ali nista mu osim toga nije bilo,raskrvario je usnu i malo plakao.Ja sam uspela da ostanem prisebna, nismo zvali dr.i sve je bilo ok. A ovih, "obicnih" padova je bilo,ali se ne secam sa nekim strasnim posledicama...
Samo je nama svima to ispocetka mnogo strasno,bitno je da ih svojim reakcijama ne uplasimo dodatno.

tekilica -> RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! (21.5.2015 7:15:57)

"E mi nemamo pupkic,ipak sam ga bacila,
ja sam dozivela i nervni slom kad mu je otpao"

Meni je to stvarno mucno bilo i za gledanje. Patronazna je dolazila svaki dan dok se to nije bilo gotovo.Hvala joj na tome, jer se meni dusa odvajala svaki put kad bih skidala flastercic i gazu sa njenog stomaka.

Mala Elena -> RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! (21.5.2015 8:47:09)

Ja taj patrljak ne cuvam , meni je to bilo gadno od starta. [sm=smiley36.gif]
Razmisljam stalno o tome da treba da kupim neku ukrasnu kutiju za odlaganje tih nekih stvari ali nikako.
Pisala sam ja o tim prvim momentima cak i povremeno sta je i kada jela iz dana u dan [sm=smiley36.gif] A sada ona postaje sve aktivnija i ne stizem ili me mrzi.

tekilica -> RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! (21.5.2015 8:52:43)

Ja vodim njen dnevnik od pocetka. Nadam se da ce joj to znaciti, da ga sacuva dovoljno dugo, pa da ga procita kad odraste. Mozda se samo zamlacujem, ali...procitam i ja sta je radila, pa se ,kao, setim :) Ih, svastarije [sm=smiley27.gif]

Anoniman -> RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! (21.5.2015 8:55:13)

nama je cela radosnica popunjena zakljucno sa trecom godinom,su novembu Boze zdravlja, krecemo sa novom..[sm=smiley27.gif]

tekilica -> RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! (21.5.2015 9:03:47)

Sto vise da ih imate [sm=rozica.gif]

Anoniman -> RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! (21.5.2015 9:05:57)

hvala tekilice, ja se nadam da ce ih jednog dana biti 3[sm=smiley1.gif]

mila83 -> RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! (21.5.2015 10:00:45)

Ja mislim da ce to nasa deca ceniti sto cuvamo za njih. Ja znam koliko sestra i ja volimo kada vidimo kod mame tako nesto. A da ne pricam koliko je tehnologija sada napredovala, mozes dete za cas snimiti u nekoj zanimljivoj situaciji i telefonom,

Bibilib -> RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! (21.5.2015 20:20:14)

Kad smo vec kod snimanja Marka smo bas snimali i sada kadf gledamo umiramo od smeha ali on nekako nije zainteresovan za to...visr glega Aki jer misli da jeon u pitanju posto su isti u potpunosti....

mila83 -> RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! (21.5.2015 20:36:33)

ja imam bas dosta simaka,pocev od prvog smejanja,pevanja,setanja,jela,igranja...i sad kad su veliki uhvatim ponekad neke momente[sm=smiley1.gif]lepo je to.

Bibilib -> RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! (21.5.2015 21:00:13)

A evo i mojih sinova u istom uzrastu.....
[img]http://www4.slikomat.com/13/0521/dvk-P30901.jpg[/img]

mila83 -> RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! (21.5.2015 21:10:51)

Isti ! ! ! preslatki su Bibi !

amdn -> RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! (21.5.2015 23:25:21)

Bibilib sto su slatki, skroz lice, pazi samo oblik glave, ne moras dalje ici [sm=smiley1.gif]
isti, lepi decaci [sm=smiley27.gif]

amdn -> RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! (21.5.2015 23:42:36)

evo nas iz tog uzrasta
sa 6 meseci
[img]http://www4.slikomat.com/13/0522/4xn-02.03..jpg[/img]

i sa 1 god i 9 mes.
[img]http://www4.slikomat.com/13/0522/xh7-P42520.jpg[/img]

mila83 -> RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! (22.5.2015 9:43:14)

SECERKO ! Ima predivnu kosicu ! [sm=smiley1.gif]

tekilica -> RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! (22.5.2015 10:09:30)

[sm=sloncek.gif] Medenjak! Divnooooo :) A loknice sto volim na deci, nemate pojma! Ovi momcici su isti, covece!Preslatki su!
Ja ne znam kako vi stavljate fotke, ali i mi damicu za trku imamo :)

amdn -> RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! (22.5.2015 10:24:12)

Hvala Mila. Tekilice mada ga sad sisamo na kratko, ima gustu i ostru kosu,
i naravno mnogo se znoji posto ne staje, al cim poraste malo duze eto lokni.
Tekilice daj curu evo linka
prvo naravno na choose pa onda nalozi :) i kopiras link za forume,
posle ga samo ovde u poruci paste i to je to , pa da vidimo devojku :)

http://www.slikomat.com/

tekilica -> RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! (22.5.2015 10:34:08)

[img]http://www4.slikomat.com/13/0522/tvj-Nedic.jpg[/img]

Pojma nemam da li sam uspela!

tekilica -> RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! (22.5.2015 10:34:50)

Jesaaaaaaaaaaaam :) Tu je sa prvim zubicima. Cekaj sad sa rodjendana. :)

Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sledeća stranica >   >>