RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! (Puna verzija)

Forum >> [Zajednica RR] >> Kampanje, promocije ...

Poruka

mila83 -> RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! (19.5.2015 12:44:14)

Amdn, cula sam vec taj original :)
Moj sin je isto kao vasi, po pitanju novog, malo se popravila situacija sada kako je stariji, ali sve jede lepo. isto sam primetila kao i vi, iako je bio krupna beba, ranije je i prohodao i naucio iz case da pije i da prica,sve od seke naucio a mislim i od zelje da bude veliki kao seka. I sada je tako,jako su vezani.

Sto se tice knjiga, moji obozavaju, kao i ja.

Prva Mimina slikovnica koju je bas zavolela i zapamtila bila je Uspavana lepotica(dobila za 1.rodjendan)ako ne racunam ranije sto smo joj mi pricali i pokazivali a sinu Tri praseta . Videcemo sta ce T da zavoli,koja ce njena prica biti prva [sm=smiley1.gif]

Dugujem sliku za jogurt, stavljam kasnije !

amdn -> RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! (19.5.2015 12:51:17)

IZVORNA PORUKA: tekilica

uuuuuuuuuu, da, amdn, knjige i moja obozava. Juce mi je prvi put prepricala KAPICU :) I to je radila svakom kog je videla juce. Malo pobrka TRI PRASETA i CRVENKAPICU,ali dobro :) Isti je vuk :D

Tekilice super za prepricavanje, malecka dozivljava price na svoj nacin, to sto kazez vuk je isti [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

amdn -> RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! (19.5.2015 12:57:14)

Mila opet da pohalim super crtez (profil slika), ja juce fotkala u vrticu crtez radili Rorsahovu mrlju pa pravili leptira :)
losa je fotografija al da vidite :)

[img]http://www4.slikomat.com/13/0519/sz3-Photo0.jpg[/img]

dijana1* -> RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! (19.5.2015 13:35:07)

Mod kod nas sve isto[sm=smiley36.gif]
Vuk komplikuje sto se tice hrane ali zato bi Kosta sve da proba. Mi smo jagode uveli pre par dana i od tada ih tamani samo tako. Jabuku mi ne da da mu vise rendam nego zagrize i jede. A Vuku sam rendala do 4 godine[sm=smiley36.gif]
Sve hoce sam da jede. Nesto u usta , nesto po njemu, nesto na pod i tako... [sm=smiley36.gif]

tekilica -> RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! (19.5.2015 14:05:22)

Mila, tek sad vidim ovaj divan crtez na profilnoj! Diiiivan je! [sm=smiley20.gif]

Modessty -> RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! (19.5.2015 14:48:36)

IZVORNA PORUKA: dijana1 RR

Sve hoce sam da jede. Nesto u usta , nesto po njemu, nesto na pod i tako... [sm=smiley36.gif]

[sm=smiley36.gif] Isto i Nikola! Pola supe prospe al je ipak uporan! Ne da da se hrani nego skoro sve sam. [sm=smiley1.gif]

Amdn divan je leptir! [sm=bravo.gif]

Tekilice e slatko se nasmejah za kapicu i prasiće i vuka [sm=smiley36.gif]
Danilo obožava knjige a Nikola je nestrpljiv i on okreće stranice i ne da da se čita. Voli slikovnice, da pokazuje životinje i imitira ih, da gleda decu na slikama i tako to.

Mala Elena -> RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! (19.5.2015 15:41:01)

Elena isto obozava knhige ali da ih kupusa i guzva listove [sm=smiley36.gif]
A kad odemo kod nekog prvo se zaleti do komode ili stalaze gde stoje knjige. Sad skoro kad smo bili na nekom rodjendanu , on
a tako krenula da vadi knjige, uredno krenula da ih stavlja na pod, i kazu -ma neka je sto joj branis , pa ja nedeljno donosim po par komada, i moj mali se igra sa njima, samo zato i sluze [sm=smiley36.gif]

dijana1* -> RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! (19.5.2015 16:01:11)

A Kosta mi gura knjigu da mu citam i poceo je da prica po malo pa kaze cita. Naravno to ga samo ja razumem[sm=smiley36.gif]
E kada pocnem da citam on odmah zatvara knjigu a ja ga pogledam pa kako sada da ti citam a on crce od smeha i tako po 500 puta[sm=smiley36.gif]
A i on obozava da lista i da guzva knjige tako da sam vecinu sakrila da bi imala sta da mu citam za koji mesec. Vuku sam stvarno dosta kupovala knjige i slikovnice i bilo bi mi zao da Kosta sve to pocepa.
Treba to i trece dete sacekati[sm=jezicek.gif]

Bibilib -> RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! (19.5.2015 16:02:24)

Mila draga odlican crtez [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]i svaka cast...
Poceli smo i mi da jedemo jagode i Adrijanu se svidjaju a Marko ih ne voli...

Bibilib -> RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! (19.5.2015 16:06:25)

Sto se bojanke tice prva je bila sa nekim auticima i sam je odabrao a Aki je sad u tom periodu kad voli da cepa sve sto mu dodje pod ruke....[sm=smiley36.gif]

mila83 -> RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! (19.5.2015 17:19:13)

Hvala devojke !
Amdn,divan je leptiric,i moji klinci vole tu tehniku,a ja sam obozavala to da radim kao mala. i dalje se ponekad fasciniram bojama koje ispadnu tako. Evo nekih nasih radova,ali sam ih stavila u temi Vodene boje
ipak nije ova tema za to [sm=smiley1.gif]

mila83 -> RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! (19.5.2015 18:00:12)

Evo fotkica:
Teodora jutros prvi put probala jogurt , pa bas nije bila odusevljena, ali to je prvi put !
[img]http://www4.slikomat.com/13/0519/qxc-112655.jpg[/img]
A ovo je Milica kada je pila jogurt ,isti uzrast ,nasmejana verzija [sm=smiley36.gif]
[img]http://www4.slikomat.com/13/0519/p9h-P31807.jpg[/img]

Anarunika -> RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! (20.5.2015 0:27:58)

Kod nas su kao i kod ME knjige u ovom uzrastu služile za cepanje. Pa onda za zvrljanje. Tek u posljednjih godinu dana služe svojoj svrsi. Mada je Ika nekako uvek više voleo da mu se čita. I nikada nisu imali strpljenja da odslušaju priču do kraja. Uglavnom smo čitali one knjige o Milici i Perici. Iki je omiljena bila Perica nesto majstorise, a Arciju Milica neće da se pere. Dugo smo ih vrteli u krug [sm=smiley1.gif]

amdn -> RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! (20.5.2015 11:40:27)

Mila kako su njih dve pravi seceri, lice u tom uzrastu,
T razmislja sta sad treba da radim dal da se radujem ili ne,
a M bas srecna [sm=smiley27.gif]

tekilica -> RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! (20.5.2015 11:44:12)

Da li cuvate prve cipelice? Prvu kosicu? Cuvate li mnogo PRVIH stvari vase bebe? Ja ih imam gomilu, bojim se da ne preteram [sm=smiley36.gif]

amdn -> RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! (20.5.2015 11:50:19)

Tekilice ista stvar, imamo sve to, pa i jos gluposti, mi imamo i hulahopke pepa prase hehe
jutros srela nasu patronaznu sestru bas sam seobradovala, bice da je neki znak [sm=smiley1.gif]

Bibilib -> RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! (20.5.2015 11:58:30)

Mila pravi su seceri...
Cuvamo i mi svoje prve stvarcice i cipelice i sve sto je dolazilo posle toga[sm=smiley36.gif] a kosicu obavezni i Akijev pupak....to nam je pop rekao da sto duze cuvamo...

amdn -> RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! (20.5.2015 12:02:05)

nama patronazna rekla da bacimo pupak, kao nije higijenski, mada mislim da ga jos imamo [sm=smiley1.gif]

tekilica -> RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! (20.5.2015 12:16:17)

Ma, kakvi, da se zgrozi dete kad ga vidi. Ne verujem da se on bas cuva kao i sve drugo, susi se, sta znam. Ja ga imam negde, ali ne verujem bas da cu joj to pokazivati s ponosom. Kao sto cu da joj pokazujem narukvice s brojevima :) E, to mi je najdraza stvar koju smo dobili u bolnici. Nasa prva zajednicka stvar! [sm=smiley27.gif][sm=zajcek.gif]

Bibilib -> RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! (20.5.2015 13:11:59)

Pa po nekom verovanju pupcic se cuva ako deci ne ide u skoli,ako ne pamte i sta ti ja znam... Ja cuvam ali nece biti potrebe da ga pokazujem a i kosicu cuvamo na vosku pa u salveti...iznenadilo me je to kad nam je pop rekao da njegovu kosu kas se krstio cuva jos uvek,30 i nesto godina....👏 👏 👏

tekilica -> RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! (20.5.2015 13:32:14)

Nisam znala za to. heheheheheh Ja mislim da moja mama meni ne cuva vise ni kosicu niti sta drugo. Ali, zato...mislim da Zubic Vila cuva moj prvi zubic :) Neda je jos mala za Zubic Vilu, ali mi je to divna stvar, skoro pa kao Deda Mraz :) U svakom slucaju, bolja je od Babaroge :)

Bibilib -> RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! (20.5.2015 13:36:22)

[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]slazem se sve je bolje od babaroge....

tekilica -> RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! (20.5.2015 13:49:54)

plasite li decu babarogama? Moja ne naseda :) Vise se uplasi od tate da joj ne pojede omiljene bombone :)

amdn -> RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! (20.5.2015 15:23:34)

Kod nas nema ni baba roge ni vuka, ne boji se taj nicega, doduse ni ne plasimo ga,
ustvari u poslednje vreme mu je jedina pretnja da ce ici na spavanje gladan [sm=smiley1.gif]
inace ne volim da ga plasim, nisam ni ja volela,
nekako mi bzv posle nece sam ici u wc ili ne znam, da se boji mraka glupo..

amdn -> RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! (20.5.2015 15:27:30)

E mi nemamo pupkic,ipak sam ga bacila,
ja sam dozivela i nervni slom kad mu je otpao [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
Bili smo skoro 7 dana u bolnici i babice me uopste nisu pripremile za otpadanje, rekle mi da ne diram nista,
nego ce patronazna kad dodje kod nas, elem, mi izasli u subotu a ona dolazi tek u ponedeljak i u subotu vece njemu otpadne,
umalo nisam umrla jer sam samo videla nesto crno na stomaku, pomislila sam da je rupa , a ono bio jod, [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
sad je to mnogo smesno, ali tad....

Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sledeća stranica >   >>