RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! (Puna verzija)

Forum >> [Zajednica RR] >> Kampanje, promocije ...

Poruka

Misha i Ljisha -> RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! (26.5.2015 9:44:18)

molim vas gvirnite u temu o dobrovoljnom davanju krvi

Bibilib -> RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! (26.5.2015 10:03:05)

IZVORNA PORUKA: dijana1 RR

Vuk nema sanse da se mazi. Tj. sa tajom hoce ali posto sam ja ZENSKO samnom nece. Jaoooo otkud mu samo to da mi je znati. Jutros sam pokusala da ga mazim ali nema sanse i onda je poceo da place da nece u vrtic. Kaze, nervozan sam[sm=smiley36.gif]
A bebac jos spava[sm=smiley36.gif] cim ja ustanem i on ustaje dokle god lezim on ce spavati pored mene. [sm=smiley36.gif]

I moj Marko je nervozan [sm=smiley36.gif]kad ustaje za skolicu a sto se Akija tice isti je slucaj dok sam ja u krevetu i on spava,cim ustanem odmah se budi[sm=smiley36.gif]

Bibilib -> RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! (26.5.2015 10:10:05)

ME i ja sam tako cekala pred vratima da vidim hoce li se smiriti,kad ce prestati da place a vaspitacice su mi govorile idite vi slobodno,zaigrace se on sa decom.Ja odem ali mi u usima odzvanja taj plac dok ne odem po njega u 3h,tako da ce proci....ne sekiraj se[sm=smiley1.gif]

Amdn topim se ja pored njega ali sve mi zao kad pomislim da ce da odraste i tog mirisa vise nece biti,osim ako ne dobijemo neku seku[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

veselicaa -> RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! (26.5.2015 11:31:11)

Juce videla drugaricu pocela da salje sincica u vrtic a on bas vezan za nju.dete nonstop place,izgleda uplaseno,tuzno skroz se promenio.Ja moje cerkice nisam davala u vrtic,mozda bih kasnije ali vrtic i nije nesto pa sam definitivno odustala.

Bibilib -> RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! (26.5.2015 11:39:55)

Sve dok sam sedela kuci Maki je bio samnom a kad sam pocela da radim,morala sam da ga saljem u vrtic jer nije imao ko da ga cuva....a ipak sam smatrala da mu je bolje tamo sa drugarima nego sa babama i dedama....

amdn -> RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! (26.5.2015 12:07:27)

Mi smo isto razmisljali dal da ga damo, ali smo ga poslali sa 3 ipo. i kad ide u vrtic nekao je drugaciji, kad je bio bolestan zimus i cuvali ga baba i deda,
kad smo krenuli opet u vrtic dobili smo ribanje z anjegovo ponasanje, pitala nas vaspitacica ko ga je cuvao, kaze da se mnogo promenio i da se vidi razlika
kad ga cuvaju b. i d. u vrticu neposlusan, kleci na stolici, nece da vrati tanjir na kolica i jos gomilu gluposti. Meni je bilo bas neprijatno.
Mislim da treba da se odvoji od nas malo, ja radim i od kuce i u skoli, ali treba i njemu i meni mali predah. a vrtic mu pruza druzenje sa svojim uzrastom,
sa b i d postane nekako bezobrazan sve mu daju pa on to koristi na veliko i pokusava da bude takav svugde.

IZVORNA PORUKA: Bibilib

Sve dok sam sedela kuci Maki je bio samnom a kad sam pocela da radim,morala sam da ga saljem u vrtic jer nije imao ko da ga cuva....a ipak sam smatrala da mu je bolje tamo sa drugarima nego sa babama i dedama....

amdn -> RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! (26.5.2015 12:12:39)

Doduse mnoga deca placu, taj procs adaptacije kod svih drugaciji, nas mali komsija plakao mesec dana nece dete da ide,
plakao i uvece pre spavanja jer zna da treba ujutru u vrtic, nas se odmah priviko, bilo mu super. e onda....
Komsija se adaptirao i sad mu je vrtic carstvo, jedva ceka da ide ujutru se sam budi u 6 da ide, mnogo mu je lepo, a nas sad kuka.
Oce kuci, nece u vrtic,ujutru jos nismo krenuli on me pita mama u koliko sati dolazis po mene, jooj meni se srce cepa, ali opet mislim da je bolje
sa vrsnjacima uce svasta i svasta znaju, a kuci nece on da crta ako ga ja teram , mislim ne cimamo ga ali bi samo autice.

mila83 -> RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! (26.5.2015 12:24:22)

Zene,udaljiste se od teme [sm=smiley36.gif]

Moji su se super adaptirali u vrtic,nije bilo puno plakanja,jako malo na pocetku i kraj.Sin je nosio omiljeno cebence prvih par meseci , to mu je pomoglo da se adaptira.

nego,Tekilica je pitala za nadimke koji se koriste u kuci. To su nadimci koje su dali deca. Milica je Mima,Mica, a Dimitrija uglavnom zovemo bata,kako ga je ona prozvala, neko vreme je bio Dimitije[sm=smiley36.gif] a mi smo mama i tajko [sm=smiley1.gif]

Anarunika -> RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! (26.5.2015 13:07:41)

Nadimci. za Aruna Arči,Aki ,Arčibald Iskon. Ika ,Ikaču Živa je Živka [sm=smiley36.gif] pored onog sunce,zlato,ljubavi itd...a tata je tata za decu za mene Meda [sm=smiley36.gif] (iako ne liči na medu uopšte),a ja sam samo mama. nadimke sam uglavnom dala ja [sm=smiley1.gif]

[img]http://www4.slikomat.com/13/0526/rb3-340682.jpg[/img]

Nadjoh ovu sliku gde Ika ima oko 2 meseca a Arči oko 20 meseci. Kakava je to ljubav bila, a danas...majko pomozi [sm=smiley36.gif]

amdn -> RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! (26.5.2015 13:12:16)

hehe, nama su nadimci uglavnom misicu, seceru, ljubavi,
sasavki a prvi dok je jos bio u stomaku ja sam ga nazvala Zabetanko jer je bio prava zabica,
i sad ga tako zovemo, cak sam i pesmicu smislila :)

amdn -> RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! (26.5.2015 13:14:19)

Anarunika pa oni su preslatki,ljubav je ostala ista mozda i jaca samo sto se verovatno sad guraju, tuku, jure,
sve je to ljubav najveca, kad gledam vase fotke, ocu i ja joooj dece :)

mila83 -> RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! (26.5.2015 13:18:33)

Anarunika, premedeni su ! I sad je ta bratska ljubav jaka, samo se drugacije iskazuje [sm=smiley36.gif]
Pa dobro ,ako pricamo o tepanju, onda : dusa,sunce,ljubav, bubica, bubili(Teodora!) macak mamin mali(bata naravno !)zabo mala ..ima toga jos dosta,ovo su najcesci.

Anarunika -> RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! (26.5.2015 13:27:49)

amdn samo napred ! Od viška dece glava ponekad boli ali se zato neizmerno voliiii [sm=smiley36.gif]
Ma znam malo se zekim, ali ponekad bogami bude gusto [sm=lev.gif]

Što se tiče životinjslih nadimaka Ika je foka od rođenja a Arči mali beli lavić. Tako su mi ličili i i dan danas su takvi i ostali . A Živa mi je maca. Zovem ih još i mišu moj , ali da ne odem sada u dubiozu...

amdn napiši nam pesmicu za Žabetanka [sm=smiley1.gif]

dijana1* -> RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! (26.5.2015 14:21:42)

IZVORNA PORUKA: amdn

ME ja se dvoumim da li Kostu sada da upisem u vrtic ili da nadjem tetu. Nisam pametna. Plasim se tih prehlada i viroza da ce cesto biti bolestan a kako sa stomakom do zuba da pazim na njega sama.
Jel ti cesto Elena bolesna od kada ide u jaslice?

Dijana mi smo dali naseg decaka u vrtic, i jeste jedno vreme stalno bio prehladjen, slini, kaslje,nekad bas hoce da ide nekad nece.
Ali ipak je vrtic dobar zbog socijalizacije.
Sto kaze ME ako ne idemo neko vreme opet kao da smo u procesu adapcije, nece da slusa i radi gluposti.

Slazem se sa vama i da nisam trudna uopste ne bi ni pomislila na tetu nego bi ga upisala u vrtic. Plan mi je bio da ga upisem u februaru , tada bi imao dve godine i 2 meseca. A sada ako ga upisem ici ce do decembra pa onda 2 meseca nece ici dok je beba mala pa bi ponovo isao. Ali opet mi treba teta. Kako cu sama sa njih troje. E zato se dvoumim i nisam pametna sta da radim. Ili da nadjem teru do februara da mi pomaze a onda da ga upisem u vrtic.
Nego nisam ja navikla da mi neko bude u stanu, dok se mi upoznamo, dok nadjem tetu da mi odgovara..... a babe ne dolaze u obzir!

amdn -> RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! (26.5.2015 14:38:14)

Dijana pa mozda bolje da ne ide jo u vrtic, to bi bilo preveliko cimanje za njega , bata je vec veliki pa ce moci da pomogne oko Koste,
moja drugarica ima dvojicu i razlika je 2, Vasa ce 4 a Vule 2, stim sto je Vasi rodj, 8 jula a Vuletu 7 jula super pogodak
Ona je starijeg dala u vrtic cim joj proslo porod. pa kad je ostala trudna ispisala ga je, bolje je i za bebu i za njega.
Verujem da je tesko sa troje al mozda da Kosta krene tek sa 3, ja nisam za babe al bolje i to nego da placas zenama.

amdn -> RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! (26.5.2015 14:41:38)

Anarunika evo pesmice, smislila samje jos dokje bio u stomaku, toliko je bio nemiran da sam ludela ponekad [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Mali zabetan resio da postane baletan,
ali umesto toga pojavi se baba roga
i posla zabetana kod opasnog kapetana,
kapetan zabetanu nalupa guzicu i
zabac mali pusti suzicu.

toliko je bio nemiran da sam morala da budem opasna [sm=smiley36.gif]

Anarunika -> RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! (26.5.2015 15:09:53)

Hahahaha super je pesmica! [sm=bravo.gif] I od srca što je najvažnije [sm=smiley36.gif]
A i osećanje koje si imala kad si je smislila mi je poznato rekla bih [sm=smiley1.gif]
Pretpostavljam da je nastavio istim tempom i kada se rodio?

mila83 -> RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! (26.5.2015 15:11:30)

ME ja se dvoumim da li Kostu sada da upisem u vrtic ili da nadjem tetu. Nisam pametna. Plasim se tih prehlada i viroza da ce cesto biti bolestan a kako sa stomakom do zuba da pazim na njega sama.
Jel ti cesto Elena bolesna od kada ide u jaslice?

Dijana mi smo dali naseg decaka u vrtic, i jeste jedno vreme stalno bio prehladjen, slini, kaslje,nekad bas hoce da ide nekad nece.
Ali ipak je vrtic dobar zbog socijalizacije.
Sto kaze ME ako ne idemo neko vreme opet kao da smo u procesu adapcije, nece da slusa i radi gluposti.

Slazem se sa vama i da nisam trudna uopste ne bi ni pomislila na tetu nego bi ga upisala u vrtic. Plan mi je bio da ga upisem u februaru , tada bi imao dve godine i 2 meseca. A sada ako ga upisem ici ce do decembra pa onda 2 meseca nece ici dok je beba mala pa bi ponovo isao. Ali opet mi treba teta. Kako cu sama sa njih troje. E zato se dvoumim i nisam pametna sta da radim. Ili da nadjem teru do februara da mi pomaze a onda da ga upisem u vrtic.
Nego nisam ja navikla da mi neko bude u stanu, dok se mi upoznamo, dok nadjem tetu da mi odgovara..... a babe ne dolaze u obzir!

Dijo,mozda ti i ne bude tako strasno sa njih troje.Ja imam troje,jedino sto je moja M starija,sad ce 7,ali i Dimi koji puni 5 mi dosta pomaze(kao tvoj Vuk,jel).Kosta je jos mali,trazice paznju sigurni i inace oko njega imas jos posla...videces sama vec.Meni je razlika izmedju Mi D bila tacno 2 god i 12 dana,nije bilo strasno sa njima.

mila83 -> RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! (26.5.2015 15:11:53)

Anarunika evo pesmice, smislila samje jos dokje bio u stomaku, toliko je bio nemiran da sam ludela ponekad [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Mali zabetan resio da postane baletan,
ali umesto toga pojavi se baba roga
i posla zabetana kod opasnog kapetana,
kapetan zabetanu nalupa guzicu i
zabac mali pusti suzicu.

toliko je bio nemiran da sam morala da budem opasna [sm=smiley36.gif]

Pesmica je ekstra !!!!![sm=smiley36.gif]

amdn -> RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! (26.5.2015 15:15:57)

Anarunika mislim da je sad jos gori, ne staje,
poceo je da hoda sa 8 meseci pa su nam dr rekla da mu nikako ne damo da hoda, prvo da nauci da puzi,
tako da smo ga u tome sputali jer smo isli u Sokobanjsku zbog vratica, to smo brzo ispravili,
tako da je puzio i bio pravi nemirko, ni tren sam da bude.

amdn -> RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! (26.5.2015 15:17:02)

Sad isti tempo, bio kod mojih i razlupao nos usivali ga, sad ima 2 konca na korenu nosa
ali ni to ga ne sputava da luduje,
kaze: mi muskarci moramo da padamo i da se razbjamo i ne placemo jer nas ne boli.[sm=bravo.gif][sm=smiley36.gif]

amdn -> RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! (26.5.2015 15:21:28)

Mila, Anarunika hvala za pesmicu, nisam bas neki pesnik ali sto kaze Anarunika od srca je.
kad je bio manji nije hteo da mu pevam tu pesmicu nije mu se dopalo sto ga kapetan lupa po guzici,
a sad se smeje i vriska i skace kad je cuje, skoro kao u stomaku :)

Bibilib -> RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! (26.5.2015 17:01:36)

hehe, nama su nadimci uglavnom misicu, seceru, ljubavi,
sasavki a prvi dok je jos bio u stomaku ja sam ga nazvala Zabetanko jer je bio prava zabica,
i sad ga tako zovemo, cak sam i pesmicu smislila :)

Marka smo zvali srce,duso,ljubavi i celavi...a Adrijana zovemo Aki,vasko,bubo zato sto je mali,onda ljubavi i bebo[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Bibilib -> RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! (26.5.2015 17:06:32)

Amnd pesmica je super [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
Dijo ja ne bih ostavila dete nasamo sanekom zenom koju dobro nepoznajem... zar ne ne mogu mama ili svekrva da ti priskoce u pomoc tih par meseci?

Bibilib -> RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! (26.5.2015 17:07:08)

Anarunika bas su ti lepa decica [sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sledeća stranica >   >>