mila83 -> RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! (26.5.2015 15:11:30)
|
IZVORNA PORUKA: dijana1 RR IZVORNA PORUKA: amdn IZVORNA PORUKA: dijana1 RR ME ja se dvoumim da li Kostu sada da upisem u vrtic ili da nadjem tetu. Nisam pametna. Plasim se tih prehlada i viroza da ce cesto biti bolestan a kako sa stomakom do zuba da pazim na njega sama. Jel ti cesto Elena bolesna od kada ide u jaslice? Dijana mi smo dali naseg decaka u vrtic, i jeste jedno vreme stalno bio prehladjen, slini, kaslje,nekad bas hoce da ide nekad nece. Ali ipak je vrtic dobar zbog socijalizacije. Sto kaze ME ako ne idemo neko vreme opet kao da smo u procesu adapcije, nece da slusa i radi gluposti. Slazem se sa vama i da nisam trudna uopste ne bi ni pomislila na tetu nego bi ga upisala u vrtic. Plan mi je bio da ga upisem u februaru , tada bi imao dve godine i 2 meseca. A sada ako ga upisem ici ce do decembra pa onda 2 meseca nece ici dok je beba mala pa bi ponovo isao. Ali opet mi treba teta. Kako cu sama sa njih troje. E zato se dvoumim i nisam pametna sta da radim. Ili da nadjem teru do februara da mi pomaze a onda da ga upisem u vrtic. Nego nisam ja navikla da mi neko bude u stanu, dok se mi upoznamo, dok nadjem tetu da mi odgovara..... a babe ne dolaze u obzir! Dijo,mozda ti i ne bude tako strasno sa njih troje.Ja imam troje,jedino sto je moja M starija,sad ce 7,ali i Dimi koji puni 5 mi dosta pomaze(kao tvoj Vuk,jel).Kosta je jos mali,trazice paznju sigurni i inace oko njega imas jos posla...videces sama vec.Meni je razlika izmedju Mi D bila tacno 2 god i 12 dana,nije bilo strasno sa njima.
|
|
|
|