RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! (Puna verzija)

Forum >> [Zajednica RR] >> Kampanje, promocije ...

Poruka

tekilica -> RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! (28.5.2015 7:48:39)

Meni je to simpaticno dok su mali. Vazno je da znaju da se snadju u datim okolnostima :) A pritom, to njihovo laganje i svaljivanje krivice na nekog drugog, znak je da su oni zaista krivi i svesni su toga. Kad porastu, onda ce se u tim situacijama izvinjavati, za sada se samo nevesto izvlace. :D Meni je, kazem, uvek simpaticno da cujem koga se setila da okrivi. Bas me nasmeje, jer neki put to budu drugari iz vrtica, baba ili deda, sestra, tata, pa cak i mene okrivi :)

tekilica -> RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! (28.5.2015 12:11:20)

IZVORNA PORUKA: amdn

sad kad vidim devojcice ispred zgrade uopste se ne igraju,
sve drze telefone i samo kuckaju, nema lastiza, nema ledeni cika, zmurke
a da ne pricam o kuvanju i blatu i mazanju...
bas steta, mi smo imali bas kreativno detinjstvo [sm=smiley1.gif]

Sad si me bas podsetila na divni period mog odrastanja. Kad sam pitala sestricinu da donese lastiz da igramo, ona se prekrstila. Nema pojma kako se to igra niti joj pada na pamet na koji nacin bi se moglo igrati njime. Auuuuuuuu, pomislih, nama daju loptu i neke plocice od cigli i mi se igramo nekakve dzamije, daju nam kredu i mi nacrtamo skolice...kad nemamo nista, onda smisljamo predstave ispred zgrade, ili lancane suge...a ovo danas...pojma nema sta ce sa sobom. Aplauz za sve klince koji se okupljaju po parkovima i igraju kosarku, tenis ili mali fudbal! [sm=bravo.gif] To je jedino sto mozes videti danas, a da telefon nije deo aktivnosti!

Anarunika -> RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! (28.5.2015 15:32:55)

Aki i ja smo imali ritual . kada se Iskon rodio,pošto je uglavnom bio kod mene na rukama onda sam morala da smislim nešto da se Aki ne oset_i zapostavljeno. I tako smo nas dvoje pili kaficu dok Iskon sisa. Sednemo jedno preko puta drugog,on je skuva ,sipa i onda nazdravimo i popijemo. Sve sa izmišljenim priborom [sm=smiley1.gif] i uz razgovor : "Kako ste gospodine?", Dobro ,hvala, a vi?" Aki je umesto gospodine govorio Boskodine [sm=smiley36.gif]
To mi je bilo najdraže [sm=smiley27.gif]

I jedna dobronamerna sugestija da se moderatori ne bi ljutili: Pazite na pravilo foruma- tri posta maksimum jedan za drugim!

mila83 -> RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! (28.5.2015 15:54:56)

I to Anarunika a i da se drzimo teme ! [sm=bravo.gif]

Ja kada sam dojila batu,Mima je uvek nekako skretala paznju,bas tada je morala da piski ili je bila zedna,apa smo i mi smislili caku:I ona je tada hranila svoju bebu [sm=smiley36.gif]

Mala Elena -> RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! (28.5.2015 19:06:57)

Ja kad god odvedem Enu u park ( uglavnom ima puno dece koja igraju mali fudbal, kosarku ... ) , ona uvek hoce sama da hoda. Ima i travnjaka ali opet me strah da ne padne jer ima neravnina pa ko zna mozda se nabode na nesto ili donese kuci malog kucnog ljubimca-krpelja [sm=smiley36.gif] I tako je ja pustim, ona juri tamo vamo, vristi od srece, pokazuje na bate i seke i vice -Beba...i tako onda malo naleti na njih pa umalo da je sruse [sm=smiley1.gif] vragolanka mala.
Sa koliko godina one shvate kako da hrane bebu lutku? Ja sumnjam da ce razumeti kad dodje nova beba...[sm=smiley4.gif]

Mala Elena -> RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! (28.5.2015 19:21:23)

[img]http://www.dodaj.rs/f/2w/jo/lfnZrVY/1404491257809.jpg[/img]

Ovde je mama izvodila kerefeke, a sada za more ne znam da li da joj kupim male sa uv zastitom ...

mila83 -> RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! (28.5.2015 19:22:52)

ME,jel to ima nesto novo kod tebe ?[sm=bravo.gif] Razumece itekako !
Da se ne udaljavamo od teme..
Prve igre imitacije ili zanimanja kod moje dece je upravo bilo to,imitiranje roditelja, da budu mama ili tata svojim igrackama...Moj sin je bas voleo u tom uzrastu, od 1,5 do 2 godine da presvlaci bebe, cak cini mi se vise nego sto je M volela !
Voleli su da kuvaju kobajagi,da mese,popravljaju...imali smo puno "popravljenih" stvari [sm=smiley36.gif]

mila83 -> RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! (28.5.2015 19:38:38)

ME,sad tek videh fotografiju ! Preslatka je ,fensi devojka !
Kako te mame samo vole cvike da stavljaju bebcima,mozda i ja iskopam koju fotkicu ! [sm=smiley36.gif]

veselicaa -> RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! (28.5.2015 19:54:23)

Me divna je imaju i moje slike sa naocarima,izgleda sve volimo tako da ih slikamo.Inace preslatka ti je Elena.

Anarunika -> RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! (28.5.2015 20:24:49)

Hihiihii ME prava šminkerka [sm=smiley36.gif] Slatkica jedna.
Imamo i mi slika sa naočarima raznim...

Bibilib -> RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! (28.5.2015 20:50:24)

IZVORNA PORUKA: Anarunika

Sve sa izmišljenim priborom [sm=smiley1.gif] i uz razgovor : "Kako ste gospodine?", Dobro ,hvala, a vi?" Aki je umesto gospodine govorio Boskodine [sm=smiley36.gif]
To mi je bilo najdraže [sm=smiley27.gif]

A moj Marko umesto "motika" govorio je "motikva"[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Bibilib -> RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! (28.5.2015 20:52:15)

ME tvoja devojcica je tolko slatka,prava damica i mala smekerica..[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Anoniman -> RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! (28.5.2015 20:58:44)

Me preslatka je[sm=bravo.gif]

Evo i moje, 8 meseci
[img]http://www4.slikomat.com/13/0528/zyy-P80809.jpg[/img]

[img]http://www4.slikomat.com/13/0528/889-P80809.jpg[/img]

mila83 -> RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! (28.5.2015 21:47:20)

Um, pa pravi je secer ! !
Ja nisam nasla fotku sa cvikama jos, ali evo mog sincica kada se prvi put kupao u bazenu a da nije u kucnoj varijanti.Imao je 14 meseci ovde

[img]http://www4.slikomat.com/13/0516/jl-FILE04.jpg[/img]

mila83 -> RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! (28.5.2015 21:50:12)

Kako su vasi malisani reagovali kada su se prvi put kupali u bazenu,kod kuce ili negde drugde ?
Moji su bili odusevljeni..Kod kuce svakodnevno u bazencicu, a isli smo par puta i u banju Dvorovi,Novi Sad i na Zlatibor na nekoliko mesta....na more jos nismo stigli porodicno,bice i to ,valjda sledece godine.

Ne moze ih covek isterati iz vode ! ! ! !

Kata90 -> RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! (28.5.2015 21:54:53)

Mala E.[sm=jezicek.gif]Kako joj fensi stoje naocare....
i ostala decica,bas su slatki[sm=smiley1.gif]

Bibilib -> RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! (28.5.2015 22:54:32)

Evo i mog Marka sa komsinicom [sm=smiley36.gif]
[img]http://www4.slikomat.com/13/0528/fxj-DSC214.jpg[/img]

Bibilib -> RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! (28.5.2015 22:56:17)

Zaboravih da kazem i pohvalim Milinu bebu i malu Unu[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
Preslatki ste

Bibilib -> RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! (28.5.2015 22:58:37)

IZVORNA PORUKA: mila83

Kako su vasi malisani reagovali kada su se prvi put kupali u bazenu,kod kuce ili negde drugde ?
Moji su bili odusevljeni..Kod kuce svakodnevno u bazencicu, a isli smo par puta i u banju Dvorovi,Novi Sad i na Zlatibor na nekoliko mesta....na more jos nismo stigli porodicno,bice i to ,valjda sledece godine.

Ne moze ih covek isterati iz vode ! ! ! !

Mi mozda ove godine odemo na more ali samo Boze zdravlje...inace obojica obozavaju da se kupaju pogotovo u bazenima sto kazes ne izlaze iz vode i kad izidju to bude uz plakanje....

Anarunika -> RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! (28.5.2015 23:09:16)

Arči se plašio kad je bio mali,i inače je plašljivko. oslobodio se tek negde sa tri godine. A iskon je prvi put bio na Adi sa pet meseci (znači ne ulazi u ovaj period od godinu do dve [sm=smiley1.gif] i ronio sa tatom i svašta nešto, ma foka prava! I dan danas obožava da puni kadu, bazene u kućnoj varijanti ...na more još nismo išli.)

tekilica -> RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! (29.5.2015 7:10:19)

Mi obozavamo bazene i volimo jezera, s tim sto vodimo racuna kakva je voda. Obozava da se brcka i kupa, sa godinu dana nije bila ta prica, ali se kasnije bas oslobodila. Njena tetka ima 4 i vec zna da pliva, tako da ja ove godine pocinjem da ucim moju, da bi do 4 i ona naucila, sto da ne. Inace, cesto posecujemo akva-parkove i one bazene za decu sa svim palmicama, fontanicama, toboganima...i ona baaaaaaaas, baaaaaas uziva.

mila83 -> RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! (29.5.2015 12:09:17)

Bibi, tvoj Marko krenuo odmah da sarmira devojke oko sebe ! [sm=smiley36.gif]

Super je kada ima bazen prilagodjen za malu decu, bebe od 1 godine,tako je u banji Dvorovi,R Srpska.i jos topla voda.Imam jos lepih fotkica odande [sm=smiley1.gif]

tekilica -> RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! (29.5.2015 12:23:32)

IZVORNA PORUKA: mila83

Bibi, tvoj Marko krenuo odmah da sarmira devojke oko sebe ! [sm=smiley36.gif]

Mora, odmah,nego kako! :) Od prosle godine jos neki Djole se zalepio za moju devojcicu i stalno je cmakao. Nista, zaboravila ona njega dok si rek'o keks. A Tadija? Eeeeeeee, taj je nije ljubio, neko ujeo za obraz pre 3-4 mes, i dan-danas ga spominje: Tadija nije dobar, on bije decu. A onda i NIJE LOS TADIJA, a na kraju i A GDE JE TADIJA? :) Taktika, bato, otpocetka :)

mila83 -> RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! (29.5.2015 13:12:36)

Aaaaaa naceli smo temu prvih ljubavi [sm=smiley36.gif]
Moja Mima jos od porodilista "ima vezu" sa svojim drugarom Dusanom, koji je stariji od nje samo 2h . Duuugo smo bili u kontaktu i druzili se. Onda je bio aktuelan jedan Ogi,opasan frajer u koznoj jaknici i cvikama[sm=jezicek.gif] a moj bata...pa tek se sad zaljubio,stidljivko mamin mali[sm=smiley1.gif]

amdn -> RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! (29.5.2015 13:30:34)

mameeeee kako su slatki,
ME, UM, Mila, Bibi, preslatki seceri, ne zna se ko je od koga sladji, eto kazem ja ima da biramo devojku za nas, konkurencija velika

Stranica: <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sledeća stranica >   >>