RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! (Puna verzija)

Forum >> [Zajednica RR] >> Kampanje, promocije ...

Poruka

amdn -> RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! (29.5.2015 13:31:46)

nas se u vrticu zalio kako ga drugarica tuce i vuce i gnjavi,
a na kraju se ispostavilo da joj se dopada pa ona ne zna kako ce pa ga stiska i grli i ljubi...

amdn -> RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! (29.5.2015 13:42:03)

crko mi lap top al cim mi poprave saljem vam sliku sa cvikama, da vidite i naseg smekera[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

tekilica -> RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! (29.5.2015 13:43:50)

Svako zensko ima svoju taktiku, neko kuva, neko tuce [sm=smiley36.gif] Salim se, svakako...pre ce da upamti tako, nego da ga samo cmace. Ogi je i nas prvi drug koji se sa nasom mnogo lepo druzio i stalno je ljubio, ali drugarski. Kazu da su se bas lepo igrali, ali kako je on stariji od nje godinu dana, pre je otisao iz te grupe. Sad se ne vidjaju. Ali, od svega, najinteresantnije mi je kada je pitam GDE TE JE POLJUBIO, a ona se postidi, kao da zna sta poljubac znaci :) [sm=smiley36.gif] Ma,medeni su, narocito kada se drze za ruke :)

amdn -> RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! (29.5.2015 13:45:35)

nas bas voli da se mazi i kad je bio mali i sad grli sve redom i musko i zensko,
nekad cure placu jer ih stiska, a kad njega stiska cura on se buni

tekilica -> RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! (29.5.2015 13:56:49)

[sm=smiley27.gif] to me je podsetilo na nekog deckica...Mi ispred zgrade sa Nedom, a on prolazi sa roditeljima. Dodje do nje i kaze joj PA, GDE SI, BRE, TI? i zagrli je. Niti on ide u vrtic, nitu mu znamo roditelje, tek se tu pojavio. Popadasmo od smeha.

Amdn, mogu samo zamisliti taj sou koju pravi [sm=smiley36.gif]

amdn -> RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! (29.5.2015 13:56:59)

tekili ovaj nas cmace uglavnom u vrat a cure bome u usta pogadja, [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

tekilica -> RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! (29.5.2015 14:00:33)

IZVORNA PORUKA: amdn

tekili ovaj nas cmace uglavnom u vrat a cure bome u usta pogadja, [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

[sm=smiley36.gif]
U vrat? [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Opasan neki deckic [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Bibilib -> RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! (29.5.2015 17:45:30)

Mog Marka vice neka devocica iz grupe i hoce da ga poljubi i on to meni stalno prica,pa ga ja pitam a sta ti radis kad ona hoce da te poljubi,on kaze ja bezim[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Bibilib -> RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! (29.5.2015 17:47:33)

IZVORNA PORUKA: mila83

Bibi, tvoj Marko krenuo odmah da sarmira devojke oko sebe ! [sm=smiley36.gif]

Super je kada ima bazen prilagodjen za malu decu, bebe od 1 godine,tako je u banji Dvorovi,R Srpska.i jos topla voda.Imam jos lepih fotkica odande [sm=smiley1.gif]

Pa sta ce Mila,imamo lepu komsinicu[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] salim se malo,sada su veci i svako ima svoj pravac a i komsinica ce sada u treci razred a on tek prvi....[sm=smiley36.gif]

Bibilib -> RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! (29.5.2015 17:59:59)

Evo moje i Markove danasnje price u povratku iz skolice,kazem ja njemu kako covek treba da radi da bih zaradio novac i trosio,a on meni sta ja bi radio,otisao bi gde je loto i uzmem sedmicu i imam pare ali ne znam gde je,ja mu kazem sine da je tako niko ne bih radio svi bi cekali loto a on ce meni pa ja i tata smo kupili Ogrebi i nista tebi...ja sam se na sred ulice slatko ismejala a on me pita sta ti je mama a ja njemu Ogrebi i mucak tebi[sm=smiley36.gif] on tek tad skapirao sta rekao....

Mala Elena -> RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! (29.5.2015 19:09:29)

A sto vi stalno masite temu ? ? ? Nervira me to.[sm=hudicek1.gif]

Danas sam se Eleni toliko ismejala za vise situacija. . Prvo, uzela moju snalu i dok je bio otvoren zamrzivac , gurnula ruku u fioku i ubacila je. Pa joj to bilo malo pa otisla da donese toplomer da ubaci [sm=smiley36.gif]
Dalje, ja u kupatilu a ona ulazi i cepa toalet papir i daje mi... cepala bi ona do besvesti a to sve neke male komadice koji su neupotrebljivi[sm=jezicek.gif]
Pa onda uzela da prepakuje svoju obucu...[sm=smiley1.gif] Bas sam joj se ismejala .

Mala Elena -> RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! (29.5.2015 19:16:49)

Mila, ima novosti , [sm=nosecka.gif] [sm=smiley1.gif]
Dobice batu ili seku kada bude imala 21 mesec. .
Hvala svima, na toj slici je imala 2, 3 m... a sada skoro sam joj probala neke decije sa belim okvirom a narandzasto staklo, one fensi u kojima se sve ogleda kako se vec zovu.
Ali kao da su joj velike pa ne znam da li da uopste trazim neke ili su sve veceg obima.
A bazen joj baba kupila, a mali je.. mogla je veci pa da koristi i sl.god. u ovom joj noge stanu knap, kad sedi...

mila83 -> RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! (29.5.2015 21:13:43)

IZVORNA PORUKA: Mala Elena

Danas sam se Eleni toliko ismejala za vise situacija. . Prvo, uzela moju snalu i dok je bio otvoren zamrzivac , gurnula ruku u fioku i ubacila je. Pa joj to bilo malo pa otisla da donese toplomer da ubaci [sm=smiley36.gif]
Dalje, ja u kupatilu a ona ulazi i cepa toalet papir i daje mi... cepala bi ona do besvesti a to sve neke male komadice koji su neupotrebljivi[sm=jezicek.gif]
Pa onda uzela da prepakuje svoju obucu...[sm=smiley1.gif] Bas sam joj se ismejala .

Slazem se ME,previse price kioja nema veze sa temom,sve cekam moderatore da se oglase.

bas mi je drago za [sm=nosecka.gif] ! Pa lepa je to razlika izmedju njih

sad kad si vec spomenula cepanje papira, to je mom sinu pogotovo bilo interesantno kada je bio star kao tvoja Elena.Cak je i vezbao hodanje uz krevet tako, ja mu poslazem neke stare novine a on da bi ih dohvatio za cepanje,morao je da hoda ! Odlicna vezba a i zabava !

marketing RR -> RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! (30.5.2015 1:52:36)

IZVORNA PORUKA: marketing RR

Šta je potrebno da uradite da bi ste postali dobitnik jedne od sjajnih nagrada?
Podelite sa nama šta su vaši mališani po prvi put uradili upravo u ovom uzrastu (1. do 2. godine), šta vas je iznenadilo, oduševilo, nasmejalo, šta vas je učinilo ponosnima. Vratite vreme u neke lepe trenutke i proživite ih ponovo deleći ih sa Ringerajom. Verujemo da ovakvih trenutaka ima puno, a "mali koji žele biti veliki" su neverovatan prizor, predivan i poseban, zar ne! Ukoliko želite, ulepšajte temu i sa ponekom fotografijom vaših mališana u uvom uzrastu. U ovoj temi, lepo ćemo se zabaviti, naučiti neke nove stvari a najvredniji će osvojiti sjajne Nestle pakete

Drage naše, vodite računa o tematici konkursa, jer postove koji su van tematike nećemo uzimati u obzir. Hvala [sm=smiley1.gif]

mila83 -> RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! (30.5.2015 9:03:20)

E tako ! [sm=smiley1.gif]

Verujem dasvi malisani u tom uzrastu vole da rade kucne poslove,misleci da su tako "veeeliki".[sm=smiley36.gif] Sta su vasa deca volela da rade,da pomazu ? Moji od skidanja i kacenja vesa sa zice,pa nadalje. Ali nekako ciscenje i brisanje prasine je bilo omiljeno.
Evo moje M sa dve godine kako cisti ispred kuce [sm=smiley1.gif]

[img]http://www4.slikomat.com/13/0516/o2-FILE05.jpg[/img]

Bibilib -> RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! (30.5.2015 9:48:08)

Mila bas je slatka,prava mala vrednica[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]a moj Aki voli da usisava [sm=smiley36.gif] ima 16 meseci i drzi drsku od usisivaca u ruke,pa gde to ima[sm=smiley36.gif]samo kod nas...

Bibilib -> RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! (30.5.2015 9:54:35)

IZVORNA PORUKA: Mala Elena

ME ako se ovo odnosilo na mene izvinjavam se,ali eto napisala sam ono sto je moj sin rekao a mene je nasmejalo.
Aki je po prvi put proveo dve noci bez mene,bio je kod moje mame i kada smo juce otisli da ga uzmemo on se srce moje tolko obradovao da sam ostala bez reci,vise me nije pustao ni da odem do wc-a[sm=smiley36.gif]non sto me je pratio i trcao kod mene[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

mila83 -> RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! (30.5.2015 10:24:24)

IZVORNA PORUKA: Bibilib

Mila bas je slatka,prava mala vrednica[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]a moj Aki voli da usisava [sm=smiley36.gif] ima 16 meseci i drzi drsku od usisivaca u ruke,pa gde to ima[sm=smiley36.gif]samo kod nas...

E da, usisivac je broj 1 za mog sina.Nikada se nisu plasili usisivaca, pa evo ni teodora,odmah smo ih navikli na zvuk ,iako je ogroman i bucan...Bude otimacina ko ce da usisava. Cak i sada[sm=smiley36.gif]
On je u tom uzrastu voleo da ga sastavlja i rastavlja, one cevi,crevo...i sada isto !

A sto se tice omasivanja teme, nije samo za tebe Bibi...[sm=smiley1.gif]

amdn -> RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! (30.5.2015 11:24:29)

lelke Bibi i ja sam se raspisala o svemu :)
sto kaze Mila da se vratimo na temu.

amdn -> RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! (30.5.2015 11:27:04)

Mila i nas momak je tad voleo usisivac , crevo i gajtan je vuko na sve strane, kao usisava, a ne da nama da zavrsimo.
a imamo i onaj mali rucni pa je tad voleo da po podu kao sakuplja mrvice, na jednom mestu sakupi na drugo prospe.
al veliki momak ne mozes mu nista [sm=smiley36.gif]
u tom uzrastu je voleo i da prelistava sve moguce knjige, pa sedne isped police,
vadi jednu po jednu, lista i slaze po podu kao kulu.
[sm=smiley1.gif]

mila83 -> RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! (30.5.2015 12:11:42)

IZVORNA PORUKA: amdn

Mila i nas momak je tad voleo usisivac , crevo i gajtan je vuko na sve strane, kao usisava, a ne da nama da zavrsimo.
a imamo i onaj mali rucni pa je tad voleo da po podu kao sakuplja mrvice, na jednom mestu sakupi na drugo prospe.
al veliki momak ne mozes mu nista [sm=smiley36.gif]
u tom uzrastu je voleo i da prelistava sve moguce knjige, pa sedne isped police,
vadi jednu po jednu, lista i slaze po podu kao kulu.
[sm=smiley1.gif]

identicno ! [sm=smiley36.gif] ali ipak bude ponosan kada pokupi mrve !

Knjige,casopisi,novine, pogotovo gde ima slika ili nekih upadljivih reklama...to je bio hit u tom uzrastu !

amdn -> RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! (30.5.2015 14:29:23)

mi smo u tom uzrastu mnogo voleli da se vozimo Nis expresom, pa je trazio po casopisima autobuse
i stalno govorio ni pes, morali smo da secemo i sakupljamo autobuse, jos ih cuvam u jednoj kutiji
al kad bi video reklame sa vocem i li nekom hranom balavio bi list njami [sm=smiley36.gif]

Bibilib -> RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! (30.5.2015 14:47:05)

IZVORNA PORUKA: mila83

identicno ! [sm=smiley36.gif] ali ipak bude ponosan kada pokupi mrve !

Knjige,casopisi,novine, pogotovo gde ima slika ili nekih upadljivih reklama...to je bio hit u tom uzrastu !

Aki trazi mrvice po podu i hoce da jede,takodje sa stolnjaka ne uzme parcence vec skuplja mrve a reklame vec sam reekla,obozava ih...tih par minuta je tajac....[sm=smiley36.gif]

Bibilib -> RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! (30.5.2015 14:51:05)

Moram jos da kazem da sam bila jako ponosna kada je Aki poceo da vrcka dupetom sa nepunih godinu dana uz pesmicu Pilici,pilici ali sve u ritmu[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

dijana1* -> RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! (30.5.2015 14:52:06)

IZVORNA PORUKA: Bibilib

Ima kod nas[sm=smiley36.gif]
Sa 11 meseci prohodao a sa 12 usisava sa mamom[sm=smiley36.gif]
Za razliku od bate, Kosta je strpljiv i saceka da ja sve lepo zavrsim i onda njemu dam da usisava.
Ooooo da vidite tu srecu i radost[sm=smiley36.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sledeća stranica >   >>