Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 5.5.2015 21:44:06
|
|
|
|
serpica
|
IZVORNA PORUKA: Maslacak15 Serpi pravac krevet i odmaraj Maslacak mnogo mi je drago da si tu idem u krevet za 5 min,umorna sam kao pas..a ne znam ni zasto imam osecaj da ce sve nesto ranije da krene,ne mislim nista lose,nego jednostavno predosecaj,pa se mislim d aranije i odem do dr,mozda u petak sada..ne znam videcu
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 5.5.2015 21:47:20
|
|
|
|
Maraj
|
Suzi ja sam danas otkazala uz kod Ane za 11.5. Zakazala sam kod onog radiologa Tike za sredu 13.5. Mnogo mi je para da dam njoj u ponedeljak 8 000 pa njemu u sredu 15 000. Zakazacu kod Ane za sledeci mesec. Sad cu kod njega da mi on vidi tu prokrvljenost zbog ovih lekova za razredjivanje krvi sto uzimam Ipak on ima bolji uz i kazu da je najveci strucnjak sto se te oblasti tice
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 5.5.2015 21:52:01
|
|
|
|
superm
|
IZVORNA PORUKA: Maslacak15 superm- jedna vrlo mudra i ispravna odluka Serpi pravac krevet i odmaraj Hvala!
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 5.5.2015 21:52:40
|
|
|
|
Valerie
|
serpi, stvarno legaj, tusiranje je od tezih fizickih poslova prati svoj osecaj, idi ranije kod dr, sto da ne, ipak je sad finis. maraj, super za plocice. zakacices nam sliku kad se zavrsi devojke, divim vam se, puno vas nesto renovira, seli se... ja sam se zarekla da nista ne pipam. toliko me istraumirala devojka pored mene u porodilistu koja se selila pred kraj trudnoce, necu da detaljisem, ali nikada necu zaboraviti... odlucila sam da ne gledam ni zidove ni plocice, a ni ostalo. ne smem. mozda macnemo ono sto je dete kreativno skrabnulo po zidu, ali mozda i ne. nadam se da me nece uhvatiti ono cuveno gnezdjenje pa ne pocnem da fantaziram
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 5.5.2015 21:54:59
|
|
|
|
serpica
|
Valeri prespavala bih da mogu do kraja... sutra kad uzmem nalaze antitela zvacu dr da zakazem.. Laku noc i lepe snove vam zelim
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 5.5.2015 21:57:51
|
|
|
|
Anoniman
|
Maraj u isto vreme se otprilike selimo ii blago vama svi cete uskoro na uz a ja tek u 18 toj nedelji na euz.. Mi u krevetu da popijem limunadu i spavanjac... Ja kuila haljinicu sveki fodla i refundirala je ahahaha Nedostaje mi mm da oslušne bebu....
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 5.5.2015 21:57:52
|
|
|
|
sagitarius
|
Maraj,znaci radi Tika ono sto tebi treba?
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 5.5.2015 22:03:36
|
|
|
|
suzi kju
|
Maraj pametno što si otkazala, što bi u dva dana dala duplo para, a pogotovo što Ana ne zna mozda ono što tebi treba da se pogleda. Ja se izlezavam, bolucka me ova luda glava od sunca, danas sam dobar deo dana bila napolju. Popila bendzu i sad sam gotova da se uspavam.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 5.5.2015 22:03:37
|
|
|
|
jabudic
|
Jess, više volim da slavim 2 rodjendana 15, nego jedan 15, a drugi 17. ili 24. O jednom trošku, nemam ti ja više života za te ceremonije.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 5.5.2015 22:09:40
|
|
|
|
megi85
|
E pa cure konačno da se i ja javim a maloprije smo došli kući od svekijevaca jer pripreme za slavu uveliko traju. Bila sam na uz i kontrakcija ima ali nisu prejake i kaže da mirujem i nastavim utrogestan pa za nekih 15 dana kontrola. A ono što me je oduševilo i iznenadilo je to da je curicaaaa
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 5.5.2015 22:14:19
|
|
|
|
jabudic
|
Megi, divno! Bravo za djevojčicu!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 5.5.2015 22:18:58
|
|
|
|
Anoniman
|
Mego super za Ja ceo dan gledam decake ipak su tako slatki, cini mi se da su vece maze nego devojčice, bar od ove moje.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 5.5.2015 22:22:17
|
|
|
|
jabudic
|
Um, djecaci su predivni! UStvari, svako dijete je svijet za sebe, bilo musko ili zensko i i jedno drugo ga ne moze zamjeniti! Meni neobicno bez mojih mangupa, mada prija malo odmora.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 5.5.2015 22:30:43
|
|
|
|
superm
|
Megi, UM, ja ove moje dečake obožavam, velike su maze i dobrice!
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 5.5.2015 22:46:08
|
|
|
|
bebilule
|
Ja samo da vam mahnem i u krevet. Preumorna sam, duša mi spava. Superm vidim da si odustala od aAC...meni bio double dobar pa sam i ja za sad odustala. Uradiću 4d UZ u 16, 17 nedelji kod istog doktora, pa ako i to bude ok, a molim boga da bude, neću definitivno na AC. Inače imam 34, uskoro punim 35 godina....
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 5.5.2015 23:05:52
|
|
|
|
Frcokla
|
Laku noć i od mene. Mislim da mi je i bebac zaspao, ne mrda, to moram iskoristiti, inače nema spavanja duboko u noć ako počne da šutira.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 5.5.2015 23:09:52
|
|
|
|
adulence
|
Dobro vece zene ,evo malo da vam mahnem,pa odoh u krevet do malopre smo imali goste ... Inace ofarbala sam se,meni se jako dopada,promena je UM mi je videla sliku,i nisam sarena i jako mi je dobro pokrilo obzirom da sam bas bila plava...moja beba je neka nocna ptica evo osecam kako sr koprca,heheh...a moje prvo zlatno dete odavno spava i odmara...
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 5.5.2015 23:57:50
|
|
|
|
soni
|
Drage zene mislim na vas al me nema....Zarobala sam..jaka upala sinusa, bronhitis..kasljem kao magare i sve me boli...temperatura uzasss!!!!! sve me snadje sad kad najvise treba da odmaram ..Juce sam bila u bolnici celo popodne zato sto kad god se nakasljem piskam pa su se uplasili da li ne gubim plodovu vodu..medjutim smanjila se ali je ima dovoljno..sa bebom sve ok.... Nadam se da ste vi dobro???
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 6.5.2015 5:06:04
|
|
|
|
Valerie
|
mooolim vas izvinite sto sam sirila svoje strahove i pisala kojesta. nije mi to uopste cilj, tek posle shvatim sta sam ukucala. sori, ne zamerite, najradije bih obrisala. hocu da kazem - nemojte da teglite a napisem svasta. hormoni . ja bih sve trudnice i porodilje pod blindirano stakleno zvono, a zivot nije takav. vrucinaaa. svi se nesto probudili u isto vreme. sad ce druga tura dremke. nadam se.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 6.5.2015 6:44:03
|
|
|
|
serpica
|
Dobro jutro srecna slava svima koji danas slave.. valeri ja nisam videla sta si i gde pisala,mislim nisam videla nista lose.. Megi za devojcicu...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 6.5.2015 6:49:59
|
|
|
|
Maraj
|
Dobro jutro drage. valerie ma sta ti je nisi nista lose napisala. Ja svakako necu nista tegliti. Iseljavam.se a mm ostavljam sa majstorima. suzi sagitarius pa da morala sam da otkažem kod Ane. Ici cu kod nje za mesec dana Naravno necu joj spominjati da sam bila kod Tike da ne proradi sujeta. Sagitarius jer on radi uz preko stomaka i jer sme muz da prisustvuje pregledu?
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 6.5.2015 7:12:13
|
|
|
|
jekiki
|
Dobro jutro, jel neko za , ja pijem pa je drustvo uvek dobrodoslo Megi bravo za curicu Valeri samo si napisala ono sto vecina nas zna, ma koliko se dobro osecale i bile aktivne ne trebamo preterivati
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 6.5.2015 7:49:50
|
|
|
|
sonyasha
|
Dobro jutro ženske! Truckam se na posao a duša mi spava, baš me mami ta ideja o drugoj turi dremke Lota, ja koliko sam shvatila, ne brine tebe veličina bebe nego intezitet napredovanja? Ja mislim da treba da računaš i sa tim da je njih sada jako teško izmeriti, možda je prvi put izmerila optimistično pa otud mala razlika! Držim fige da sve bude ok za nedelju dana! Mrzim taj osećaj bespomoćnosti kada ležim na stolu i čekam presudu -sveže mi je od juče Jedva čekam drugo tromesečje, ovo je baš siva zona... Jabudić, imala sam cimerku u porodilištu koja je samo navijala da se ne porodi na ćerin rođoš, a na kraju se narsvno baš taj dan porodila i sada su baš srećni zbog toga, onako zajedno slave i bude baš veselo
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 6.5.2015 8:22:46
|
|
|
|
Anoniman
|
Jutro, ja bas lose spavam bez svog kreveta kako li cz tek kasnije mojih 2 meseca. Valerie nisam ni ja procitala nista lose,i ja ostavljam mm sa majstorima :-* ljubim vas:-* :-* :-*
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 6.5.2015 8:32:53
|
|
|
|
emicaa
|
IZVORNA PORUKA: serpica Jabudic onda daj detetu poklon za rodjendan..inace 24.7. mi je bila veridba davne 2004g Šerpi i meni ali 2009
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Zašto ožiljak od carskog reza svrbi ili bo...Ovaj hronični bol ili svrab mogu biti rezultat promena u perifernom i centralnom nervnom sistemu, koje su slične promena...
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?