Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 5.5.2015 17:48:24
|
|
|
|
Maraj
|
Pa mislim da nema jos nedelju dana kada sam ga prvi put osetila. Krajem prosle nedelje. Samo me kucne al mi je i dalje ispod pupka vise desno tu mi se javlja
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 5.5.2015 17:50:18
|
|
|
|
Anoniman
|
Jess super za bebicu,rekla sam ti oko 18 nedelje Superm uradi sta ti rszum kaze mada ja verujem da je sve super. Kanim se da malo dovedem noge u red pa da probam jednu haljinu oduševila sam se predivna je...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 5.5.2015 17:51:43
|
|
|
|
jess021
|
Um, sad me opet hvata nervoza pred uz, ali valjda tako mora. Ja cu sutra da se sredjujem, za doktorku Odoh u dz po doznake za bolovanje. Bye, bye!!
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 5.5.2015 17:52:02
|
|
|
|
suzi kju
|
Maraj kakav je osećaj? Ja ne znam da li je to to, ali uveče osetim kako me kao zagolica unutra, nemam pojma da li su to bekani... Inače, bila sam u domu zdravlja uzela recepte i doznake i zamolila doktorku da samo na tren baci pogled ultrazvukom da vidim da li mrdaju, tako me od ovog pulsa i pritiska spopale neke negativne misli. Sad sam mirna, mrdaju gurkaju se, preslatki su mi...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 5.5.2015 17:53:32
|
|
|
|
Sandra_n
|
Jess super za Mene od juce boli pupak i glava.Toliko me je boleo pupak da nisam mogla da se ispravim,cak i na dodir,danas je bolje ali bolucka.Zvala sam dr kaze normalno je kao siri se unutra pa zato! Jel se desilo nekoj od vas to?
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 5.5.2015 18:53:38
|
|
|
|
superm
|
Odustala sam od AC.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 5.5.2015 18:54:35
|
|
|
|
sagitarius
|
Superm,potpuno ispravna odluka.Bio ti je ok dabl,sto da rizikujes.Cestitam na odluci.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 5.5.2015 18:57:43
|
|
|
|
superm
|
Hvala! Mnogo sam razmišljala, sada mi je znatno lakše!
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 5.5.2015 19:11:00
|
|
|
|
Anoniman
|
Superm bice sve ok. Juhuhuhu kupila sam haljinicu mnogo je slatka Sada opet malo odmaram, bas se brzo zamorim , a i muka mi je..
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 5.5.2015 19:55:23
|
|
|
|
serpica
|
IZVORNA PORUKA: superm Odustala sam od AC. Tooo bas mi je drago nisam htela da uticem na tebe ali se radujem,ja sam odbila pored loseg dabl testa jer je euz bio ok... a i nisi bila tu kad je moja sugradjanka pisala iskustva pa eto i zbog toga.. mislim nista ne mora da znaci,ali sto se ne mora,ne mora se.
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 5.5.2015 20:01:12
|
|
|
|
Valerie
|
IZVORNA PORUKA: superm Odustala sam od AC.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 5.5.2015 20:37:57
|
|
|
|
jabudic
|
Jess, termin mi je 24.07. Superm, podrzavam tvoju odluku da ne radis AC. Ja radila do 15h30, onda ja i mm otisli na rucak u Kotor. Setali, pili kafu, jeli sladoled, vrucina uzasna i ja je jedva podnosim. Onda se istusirala, i otvorila poslovni mejl, a oni haos kao da nisam ni radila.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 5.5.2015 20:46:01
|
|
|
|
Lota
|
Dobro vece trudnice ! Postavila sam pitanje i na drugoj temi, ali skoro godinu dana se tamo nista nije pisalo, pa da ponovim pitanje i ovde. Kako vam se cini moj UZ? Zabrinuta sam. Na 6+6, plod je odgovarao starosti trudnoce i bio 7.7 mm, a danas na 7+5, plod odgovara starosti 7+0 i CRL je 8.8mm. Doktorka kaze da se njoj to cini dobro, srce kuca i plod raste, ali zbog moje zabrinutosti, zakazala mi je ponovo pregled za 8 dana. Ovulacija je bila 15dc, tako da plod moze da kasni 1 dan, ali 5 mi se cini puno, narocito sto ispade da je za 6 dana plod napredovao samo dan. Sve vas puuno pozdravljam!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 5.5.2015 20:50:28
|
|
|
|
superm
|
Hvala vam svima na podršci!
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 5.5.2015 20:57:18
|
|
|
|
Frcokla
|
Oo da, Sandra, mene je boleo pupak ali to nije dugo trajalo, mada je znalo da žiga samo tako! Ja sam iskoristila ovaj dan maximalno, bila sam napolju, šetala i videla se s nekoliko prijateljica. Sad sam jela kruške, ako neko ima problema sa stolicom, eto meni kruške jako pomažu, i to čak brzo!
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 5.5.2015 21:07:42
|
|
|
|
Sandra_n
|
Frckola hvala na odgovoru Superm takodje podrzavam tvoju odluku,bravo
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 5.5.2015 21:11:43
|
|
|
|
jekiki
|
Dobro vece drage dame vidim da ste se raspisale, ne mogu vas ispratiti Superm vidim da si odustala od AC, ipak ti znas najbolje sta treba a sta ne treba da radis, podrska i od mene. Ja bila danas i odradila je, rezultati za 3-4 nedelje. Beba je pravila sou po stomaku da su se i doktori smejali, jedva je dr uspela da odradi AC. Izgleda da je devojcica, ali nisu mogli da budu sigurni, jer je bas zvrk, ni 2sec da se smiri hihihi
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 5.5.2015 21:14:08
|
|
|
|
jess021
|
Jabude, pa ti `ladno mozes dobaciti do Sv. Ilije Lota, i ja mislim da je to sve u redu. Videces kao trudnoca bude odmicala da beba moze da kasni i po dve nedelje u odnosu na uz, a isto tako da bude naprednija. Tih 5 dana je zanemarljivo. I ja se sad istusirah, bila u dz, pa u nabavku, peglala... E da dobri su mi nalazi krvi i urina, bas mi je malo bila frka s obzirom da je ovo prvi puta da ih radim u trudnoci. Sutra u 7h opet u dz, moram poneti knjigu Superm, najbitnije je da si ti mirna, a odluku podrzavam. Jekiki, cekamo sad da saznamo sta je, ovo ostalo ce biti u redu
< Poruku je uredio jess021 -- 5.5.2015 21:15:03 >
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 5.5.2015 21:26:10
|
|
|
|
serpica
|
Lota i ja mislim da je sve ok,videces na sledecem uz,bitno je da srce kuca i da plod raste,i sve ce da se nadoknadi. Ja se taman ponadala da su kontrakcije presrtale kad eto ih opet danas i to bolne..sad sam vecerala idem pod tus pa u krevet,
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 5.5.2015 21:28:57
|
|
|
|
jabudic
|
Jess, nadam se da neću, ipak mi je treće. Rekla sam sinu (rodjendan mu je 15/07): "Ako ti mama bude pravila tortu za rodjendan, tog dana ćeš dobiti i sestru!" Toliko sam hitra. Jeki, bravo za bebu! Lota, mislim da je OK. Meni je prva beba na UZ kasnila 2 nedelje, jer je bila kasna ovulacija.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 5.5.2015 21:31:02
|
|
|
|
serpica
|
Jabudic onda daj detetu poklon za rodjendan..inace 24.7. mi je bila veridba davne 2004g
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 5.5.2015 21:36:32
|
|
|
|
superm
|
Jekiki, bravo, drago mi je što je sve dobro prošlo! Ja pri svojoj odluci ostajem! Jabudic, mozda bude i dupli rođendan!
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 5.5.2015 21:39:57
|
|
|
|
Maslacak15
|
superm- jedna vrlo mudra i ispravna odluka Serpi pravac krevet i odmaraj
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 5.5.2015 21:40:33
|
|
|
|
jess021
|
Jabude, ma nemoj bas na njegov rodjendan, nek'' svako dete ima svoj. Upravo sam pojela 4 virsle
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 5.5.2015 21:42:40
|
|
|
|
Maraj
|
Suzi ja imam osecaj kao da mi neko kucne iznutra inace kupili smo danas plocice za kupatilo i wc!!!!!Jeee jedva cekam da vidim kakp ce sve to izgledati. Za vikend kupujemo sanitarije i ostale potrepstine. Pa valjda za 2 nedelje krenemo sa radovima. Ja se iseljavam kod mojih
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Uobičajeni pregledi i analize u trudnoćiPred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Aleksandra*
Definitivno ih preporučujem svakoj trudnici i porodilji.
Pre dve godine i tri meseca na svet je došla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nešto oko čega se uopšte nisam razmišljala. Težak porođaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam došla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skeptična, ali bih sve uradila da imam što više mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osećaj da beba manje plače i da mleko više ide! Od tog trenutka kreće i uživanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srećnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana.
Sada to više nije bebica nego devojčica koja će uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodilište bez ovih fantastičnih tableta.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?