|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat]
5.5.2015 13:13:17   
serpica
Jess od silnog pisanja zene zaborave da pitaju ko je gde,ne brini,i za mene niko nije pitao onih dana kad sam lezala ali se ne zaboravljamo tako lako user posted image
sonyasha dobrodosla neka je laka i skolska trudnoca user posted image
ja sam malo odmarala dok mi je dete u vrtic,starija sa dosla iz skole a mladju da spremam za predskolsko pa onda po malog u vrtic user posted image mm dolazi tek veceras,ali je zato sutra slobodan pa da zarsimo jos neke sitnice po stanu dok ne odem u bolnicu.

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu sagitarius)
Direktna veza do poruke: 301
5.5.2015 13:18:39   
Frcokla
Jao Šerpice kako ti zavidiiiimmmm!
Još malo. user posted image

Kad cu ja dočekati da kažem da se pakujem za bolnicu.

Malo magije. I malo vise strpljenja.

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 302
5.5.2015 13:21:10   
janabons
Evo i mene opet da se zapljunemuser posted image , posle Jane i jednog spontanog. Nismo gubili vremeuser posted image
Ima vas dosta novih, trebace mi vremena da vas pohvatam
Serpi, tu si user posted image

10.06.2013.- kao poklon mami i tati za godisnjicu rodila se nasa Jana :-))))

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 303
5.5.2015 13:22:55   
bebilule
Sony čestitam, dobrodošla i da uživaš u trudnoći. Žene, meni su ogtt rekli raditi u 20 i nekoj nedelji....a pila sam siofor do 12. nedelje. Inače ja vrlo dobro osjećam svoj organizam, mislim da je za sada sve ok. Čim zeznem nešto sa hranom ja to i primijetim po raspoloženju, tromosti i nadutosti, tako da u suštini pazim da ne jedem ono što mi smeta, a to je prije svega tjestenina.

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 304
5.5.2015 13:23:19   
jabudic
IZVORNA PORUKA: jess021

Frcokla, meni je Ilija predivno ime, a mnogima se ne svidja. Mnogo mi je lepo i Ilijana, ali se mm ne dopada, seljak.user posted image

Mene mm zeza da ću da probijem termin i porodim se 2. Avgusta, pa da će beba da se zove Ilinka, a ja poludim! Dupe mi pomjera. user posted image

Sonyasha, dobrodošla! Pretpostavila sam da si user posted image , stalno sam te vidjela da virkaš! user posted image
Ja OGGT nisam radila ovog puta. Jesam u prošloj turdnoći jer je beba bila 15 dana veća nego po UZ. Ali stvarno i jeste bio krupan, a nalaz uredan. A sada se ili poklopi tačno u dan, ili beba malo kasni, tako da mi niko to nije pominjao.

< Poruku je uredio jabudic -- 5.5.2015 13:26:06 >

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 305
5.5.2015 13:24:39   
serpica

IZVORNA PORUKA: janabons

Evo i mene opet da se zapljunemuser posted image , posle Jane i jednog spontanog. Nismo gubili vremeuser posted image
Ima vas dosta novih, trebace mi vremena da vas pohvatam
Serpi, tu si user posted image

user posted image user posted image ma bravo tako sam i ja posle spontanog dva meseca i stigo moj Toma,bas se radujem,neka je sa srecom i da sve bude ok,dobro nam dosla user posted image
Frcokla brzo prodje vreme veruj mi dok se okrenes eto te pred porodjajemuser posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu janabons)
Direktna veza do poruke: 306
5.5.2015 13:29:27   
Frcokla
Jedva čekam bre, dosadila mi već ova trudnoća! user posted image

Malo magije. I malo vise strpljenja.

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 307
5.5.2015 13:31:24   
jess021
Janabons, divnouser posted image
Ja te se secam jos sa teme IUI, ti si bila jedna od retkih kojoj je uspela.
Jabude, kad je tebi tacno termin?
Kad smo kod porodjaja i ja jedva cekam, ne zato sto mi je teska trudnoca, vec sto jedva cekam da vidim moju smizlu. Ja stalno razmisljam kako ce to dete da izgleda, na koga ce da lici....

< Poruku je uredio jess021 -- 5.5.2015 13:33:43 >

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu Frcokla)
Direktna veza do poruke: 308
5.5.2015 13:32:53   
serpica

IZVORNA PORUKA: Frcokla

Jedva čekam bre, dosadila mi već ova trudnoća! user posted image

user posted image podseticu te na ovo kad udjes u 9.m da vidis kako jeuser posted image

(odgovor članu Frcokla)
Direktna veza do poruke: 309
5.5.2015 13:43:10   
Anoniman
Soni čestitam opet zajednouser posted image user posted image čestitam

Jana i tebi dobrodošle

Jess draga da ti uskoro bude bilje mislim ja na tebe i ksda ne pitam :-*

Mi bile u setnji jele sladoled, sada U i sveki otišle na izvor vode a ja odmaram.

Frcokla a mm se zove Milan tako da kod nas to ime otpada

(odgovor članu serpica)
  Direktna veza do poruke: 310
5.5.2015 13:49:10   
Valerie
jess, bezveze za glavu... jel sad bolje? isto me dosta bolela ovih dana, sve po jedna slepoocnica. uzmem panadol ako brzo ne prodje

mene satro treba da bude blam sto bih sada radije decaka. da, da, zivo zdravo, al ako vec verovatno necu trece, radije bih imala decu oba pola. ko ne razume, sta cu mu ja user posted image

mi odavno imamo izabrana imena, samo da se vidi sta je stvarno. prosli put u 15. nedelji izgledala kao decak, ali kasnije nije user posted image
sad se krije

Sonysasha, superr. ne mora da znaci da ces morati na amnio. meni je termin sa 38 godina i genetsko savetovaliste procenilo da mi ne treba ni triple, a amnio bas niko nije ni pomenuo. jako se tu razlikuju stavovi. mada ja nisam ni zelela da radim.

meni super ovo vreme, naravno, po hladu, ali mi je prijala setnjica. sad pojela pizzu, morala i malo coca-cole
uzivajte u lepom danuuuu

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 311
5.5.2015 13:57:36   
Anoniman
Valerie ajd da bude to sto želiš.
Ja planiram treće to mi je zelja da imam troje, ali polako neka se ovo rodi zivo i zdravo.
Koja imena imaš?

I ja sam sinoć jela pomfrit i fantu tako da te razumem za colu.

(odgovor članu serpica)
  Direktna veza do poruke: 312
5.5.2015 13:59:44   
Maraj
Meni s vremena na vreme zapusen nos.... uh sto to ne volim. E onda me nesto kao boli glava
Nista strasno. Vise neki pritisak u glavi tj sinusima pa sam 2-3 puta do sad prsnula marisol u nos. Jer koristite vi sprej za nos?

(odgovor članu Valerie)
Direktna veza do poruke: 313
5.5.2015 14:06:04   
vonavoj
Sony,draga,cestitam!!! Bice to sve ok!! Bas mi je drago!

(odgovor članu sonyasha)
Direktna veza do poruke: 314
5.5.2015 14:06:58   
serpica
Maraj,marisol,bebisol,fizioloski to mozes uvek,ostale kapi se ne preporucuju,ja ponekad rastvorim so u vodi pa time isperem nos.

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 315
5.5.2015 14:33:16   
Valerie
IZVORNA PORUKA: Unina mama

Valerie ajd da bude to sto želiš.
Ja planiram treće to mi je zelja da imam troje, ali polako neka se ovo rodi zivo i zdravo.
Koja imena imaš?

hvala Unina user posted image ako bude bata bice Aleksandar :) kao moj deda i Makedonski. ostale cu zanemariti user posted image
za trece malo kasnim, po meni su 3 godine najmanja razlika da ja ne padnem na nos, a onda cu vec imati 41. puuuno. radije da se iselimo negde, ovde je sve cupavije user posted image

jao sinoc sam gledala One born every minute, zena 40 godine radja 6. dete, a 4. na carski. kakva carica, skidam kapu! set_ih se i nase Serpi heroine! user posted image

< Poruku je uredio Valerie -- 5.5.2015 14:35:36 >

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 316
5.5.2015 15:59:35   
superm
Trebalo bi sutra da uđem u proceduru za amniocentezu... Mislim da sam 90 % odustala. Do večeras moram da odlučim potpuno.

3 je moj srećan broj!!!

(odgovor članu Valerie)
Direktna veza do poruke: 317
5.5.2015 16:34:02   
Maraj
Moj bekan je zivahan danas user posted image user posted image Javi se sve tu oko sredine al vise desno user posted image

(odgovor članu superm)
Direktna veza do poruke: 318
5.5.2015 16:50:41   
Anoniman
Superm jedi li radila dabl? Kakav ti je bio uz?

Maraj divnouser posted image kada si ga osetila prvi put?

(odgovor članu Maraj)
  Direktna veza do poruke: 319
5.5.2015 16:56:32   
sonyasha
Hvala ženske na dobrodošlici! Von user posted image
Superm, koji je razlog da ideš na amino? Jel si razmišljala o onom novom testu iz krvi, ima čak i tema, koji je bolji od amino samo košta 600e!

Posle kiše uvek dođe sunce!

"Ne boj se, nego dobro misli i dobru se nadaj!"

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 320
5.5.2015 16:59:09   
sonyasha
Ja se truckam sa posla, jedva čekam da se družim sa muškima user posted image
Inače produktivnost mi je ravna nuli, te klopam, te mi muka, pa wc, pa nešto bludim user posted image

Posle kiše uvek dođe sunce!

"Ne boj se, nego dobro misli i dobru se nadaj!"

(odgovor članu sonyasha)
Direktna veza do poruke: 321
5.5.2015 17:04:00   
superm
Double je bio dobar, uz isto, jedini razlog je sto imam 35 god.

3 je moj srećan broj!!!

(odgovor članu sonyasha)
Direktna veza do poruke: 322
5.5.2015 17:16:40   
sagitarius
Maraj,pa kada si osetila bebca prvi put?

(odgovor članu superm)
Direktna veza do poruke: 323
5.5.2015 17:19:56   
Valerie
ja sam i sa prvim imala 35 god user posted image pa nista od amnio

superm, podrzavam te, sta god da odlucis, nije to bas macji kasalj

maraj, moja beba isto vrlo aktivna, a stomak bogami poveci! i opet je bas visoko, bori se sa rebrima i grudima user posted image

(odgovor članu superm)
Direktna veza do poruke: 324
5.5.2015 17:33:15   
jess021
Valerie, tek mi je sad malo bolje, ceo dan sam nesto bila kilava.
Um, znam da mislis na meneuser posted image
Ja sam moju misicu osetila sa punih 18. nedelja, ali nisam bila sigurna, pa nisam ni pisala. Sad mislim daje to def to. Pogotovo uvece kad legnem.

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu Valerie)
Direktna veza do poruke: 325
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Krvarenje u drugom i trećem tromesečju tru...
Pročitajte koji su najčešći razlozi zbog kojih u drugom i trećem tromesečju dolazi do krvarenja u trudnoći.

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here