Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 5.5.2015 6:47:20
|
|
|
|
Maraj
|
Dobro jutro drage serpi pa otkud sad to? Da l sto si se nasekirala il mozda priprema za dolazak lidija divno za decaka megi uspori malo. Pa ti jos radis pri tom spremas slavu ne stajes.. .
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 5.5.2015 7:11:18
|
|
|
|
adulence
|
Dobro jutro i od mene,kako ste trudnicice,ja se razvlacim po krevetu,pratim mm na posao,posle vodim Ivku u vrtic,pa idem da se farbam.. jedva cekam...
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 5.5.2015 7:39:01
|
|
|
|
Maraj
|
Evo i mene opet iz Doma zdravlja. 9.sam po redu a dr jos nije pocels sa radom.... adulence javljaj kako je ispala ta Loreal boja. Jess i ja sa Garnier ispadosmo sarene
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 5.5.2015 7:51:09
|
|
|
|
adulence
|
Hocu javljam,i ja sam bas nestrpljiva,pogotovu sto je drugacija od moje boje kose trenutnr...jedva cekam malo promene
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 5.5.2015 8:01:20
|
|
|
|
suzi kju
|
Dobro jutro... Lidija super za dečaka, sve nosite pišonje moraću da vadim prosek bar sa jednom curom (daj Boze) Serpi to ti je sigurno od nervoze, i ja uvek dobijem proliv na nervnoj bazi. Maraj pa ti opet u domu zdravlja, ja idem na komisiju negde oko 10h ću otići pa popodne u dom zdravlja. Mm danas slobodan, da ga iskoristim da prošetamo i da kupim nešto
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 5.5.2015 8:14:35
|
|
|
|
LIDIJA STEVAN
|
Dobro jutro zenice...hvala na cestitkama... Suzi bilo bi super da nosis decaka i devojcicu kao sagitarius... juce sam opet imala glavobolju ceo dan..da poludis..febricet umiri glavobolju pa opet posle izvesnog vremana me pocne boleti.. Maraj..jesam li ja propustila nesto posto me nije bilo ovih dana na forumu...jesi li ti saznala pol?znam da Jess nosi devojcicu..i da ti opet u domu zdravlja.. ja juce bila na komisiji..za nekih 30 min sam zavrsila..
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 5.5.2015 8:23:42
|
|
|
|
suzi kju
|
Da da, daće Bog da bude tako, mada nek budu šta zele, samo nek su mi zivi i zdravi... Ja danas prvi put na komisiju, valjda ću brzo da završim. Msm da. Maraj ne zna pol još uvek.
< Poruku je uredio suzi kju -- 5.5.2015 8:25:49 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 5.5.2015 8:30:38
|
|
|
|
Frcokla
|
Dobro jutro žene, majke, kraljice!! Ako se još neka tek sada budi, kafica je tu... Mi da se pohvalimo, danas ulazimo u 3/3 Eh, kako je meni to drugo proletelo, ne mogu vam ni opisati.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 5.5.2015 8:36:37
|
|
|
|
Frcokla
|
Ovaj frajer me celo jutro šutira... Baš osetim male bose nogice sa strane. I rezultati glukoze su mi u redu, nisam preslatka! Hehehe... A bravo za sve dečake i devojčice. Neka ih je podjednako.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 5.5.2015 8:44:24
|
|
|
|
suzi kju
|
Frcokla Prilazi vreme baš brzo, meni se čini da sam skoro vadila betu, s sutra već 16 . nedelja. Neka neka i dečkonja i curica, ali u poslednje vreme se ovde javljaju samo sa dečacima, treba malo da se promeni, da budemo prije Super za glukozu...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 5.5.2015 9:04:15
|
|
|
|
LIDIJA STEVAN
|
Frcokla bravoooo frajer je opasan ..i mi smo juce saznali da cekamo frajera...odusevljeniiiii...koja je to nedelja Frcokla ?mislim na tebe? ja sam 18,1.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 5.5.2015 9:10:44
|
|
|
|
Frcokla
|
Lepo Suzi, sećam se kad sam ja bila tako 15 nedelja pa 20... Pa sve mislim kako smo na pola... I eto malo po malo ja sad uđoh u 27. Nedelju!! Priznajem, sve je teže. Teže spavam, bebac je stalno popreko pa me boli sa strana. Nekad mi udara i rebro to mi nije prijatno. Nekad je apetit full A neki dan jedva bilo šta pojedem. Interesuje me ostale žene jel osećaju kao neki pritisak dole?
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 5.5.2015 9:14:34
|
|
|
|
Anoniman
|
Jutro trudnice moje drage. mi uzivkamo vreme je prelepo juce smo ceo dan šetale..... Sada ustale pijemo csj pa šetnja. Inace tvrd mi krevet ovde pa lose spavam i stomak me bolucka. Lidija super za dečaka i nama je dr spomenula ali sledeći put ce konačno reci. Ljubim vas sve....
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 5.5.2015 9:16:44
|
|
|
|
jabudic
|
Jutro i od nas! Evo pijem kafu i počinjem da radim. Frcokla, i moja je beba poprečno, ali osjećam je bukvalno ispod rebara, baš me guši kada sjedim. Meni više pokreti nisu ono kuc-kuc, da lupne, itd, već je skroz vidljivo pomjeranje ispod kože, kao u crtanom miš ispod tepiha
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 5.5.2015 9:17:27
|
|
|
|
Anoniman
|
Frcokla za treće. Brzo proleti. Kako ce se zvati vas decak?
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 5.5.2015 9:28:52
|
|
|
|
Frcokla
|
Joj Jabudic isto je i kod mene, drugarica kaže beba kao čigra! Samo me ne pitajte za ime, imamo 2-3 u mislima, ali nismo još sigurni. Ima vremena. Ja nisam jos počela ništa da kupujem od garderobice... Sta vi mislite o tome, mogla bih polako? Za sada znam samo da ćemo uzeti chicco kolica activ3, komplet. Našla sam ih za 600 eura. Ali meni se sviđaju i mislim da su baš kvalitetna.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 5.5.2015 9:40:13
|
|
|
|
bebilule
|
Kuku 600 evra
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 5.5.2015 9:40:53
|
|
|
|
jabudic
|
Frcokla, ja sam čekala definitivnu potvrdu da je djevojčica, pa da počnem. To sam dobila, a sad mi kaže ujna da ne kupujem, da je ona dobila za svoju djevojčicu koja je rodjena u aprilu paket ljetnje garderobe new born size iz Amerike, a to će naravno na ljeto njoj sve biti malo, pa će mi ga onako neraspakovanog proslijediti. Sad čekam ponedeljak, mislim da ćemo tada do njih, da vidim šta tu sve ima i da kupim ono što mi još treba. Našla sam predivnu bijelu haljinicu i sandalice za iznošenje, mislim da ću to, ipak kraj jula, ima da mi se skuva dijete! Znači ostala je ta neka prva garderobica i da naručim posteljinu da mi pošalju u Budvu iz Ulcinja, ostalo sve manje više spremno. Jooj, jedva je čekam! Što se kolica tiče, ja bih na tvom mjestu radije neka Peg Perego, jer se sa njihovim kvalitetom ništa ne može porediti, a kako ti je prvo, treba ti nešto kvalitetno, kad već plaćaš, da izdrži bar još jednu- dvije bebe.
< Poruku je uredio jabudic -- 5.5.2015 9:43:51 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 5.5.2015 9:44:39
|
|
|
|
serpica
|
Gde ste devojke? Ko je za drugu ? ja sad dosla iz transfuzije,sutra rezultati antitela.
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 5.5.2015 9:46:51
|
|
|
|
jabudic
|
Šerpi, ja tek popila prvu. Nema djece, pa smo malo kasnije ustali.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 5.5.2015 9:51:25
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja rekoh da vi mame decaka kazete ime da vidimo ideje Ja sam za devojčicu imala 3 Nora Lorena Lana A za decaka samo 2 Andrej Lazar
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 5.5.2015 9:54:13
|
|
|
|
anita
|
Zdravo trudnice Ja sam svratila samo da vas pozdravim i da vam mahnem. Puno ljubim moju dragu Serpicu
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 5.5.2015 10:02:59
|
|
|
|
serpica
|
IZVORNA PORUKA: anita Zdravo trudnice Ja sam svratila samo da vas pozdravim i da vam mahnem. Puno ljubim moju dragu Serpicu Anita draga ne stizem da te zovnem ljubi decicu punoooo
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 5.5.2015 10:16:24
|
|
|
|
Maraj
|
Hej hej evo i mene iz Doma zdravlja .... uf.... crkoh. Idem vam ja drage moje svake nedelje u Dom zdravlja zbog injekcija fragmina. Izdaju mi recept za nedelju dana. Pa tako i lekove daju samo a nedelju dana. Otuda ja stalno tamo ko inventar. Jos moram red stalno da cekam.... covek da poludi. E znam ja pol jos od 13.nedelje pišonja i kod mene. Tad mi je dr tako rekla i pokazala na monitoru Valjda ce ostati tako ja sve nepoverljiva....
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 5.5.2015 10:19:30
|
|
|
|
Maraj
|
IZVORNA PORUKA: Unina mama Ja rekoh da vi mame decaka kazete ime da vidimo ideje Ja sam za devojčicu imala 3 Nora Lorena Lana A za decaka samo 2 Andrej Lazar Nama je u opciji Lazar mislim da ce i ostati. Kad smo saznali pol meni palo to ime na pamet i pitam mm koje bi on ime dao i on isto kaze Lazar. To mi je bio kao neki znak.... Neverovatno da smo pomislili na isto ime. Zato mislim da ce Lazar i ostati
< Poruku je uredio Maraj -- 5.5.2015 10:20:24 >
|
|
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?