|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat]
6.5.2015 8:41:53   
Frcokla
Dobro jutro, hajmo kafica za sve!!
Ja danas moram u drugi stan jer će majstori doći da kreče pa da izaberem i neke bojice, neću preterivati.user posted image

Sonyasha, 2/3 je predivno, i meni je jako brzo proletelo!
Ni ja ovde nisam pročitala ništa strašno zbog čega bi neko trebao da se izvinjava..
Uživajte user posted image stomačići..

Malo magije. I malo vise strpljenja.

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 376
6.5.2015 9:01:22   
sagitarius
Maraj,opusteno moze suprug da prisustvuje.A radi preko stomaka.Ima i vaginalnu sondu,e sad ne znam da li se mozda to sto ti radis gleda drugacije,ali bas ne verujem.Ti si im rekla to sto tebi treba?

(odgovor članu Frcokla)
Direktna veza do poruke: 377
6.5.2015 9:10:05   
bebilule
UM kupi dormeo nadmadrac ako ti je tvrda podloga. Ja dobijam nervni slom od kreveta i ove sedmice idem da ga kupim. Ja inače svakog vikenda mijenjam prebivalište user posted image ....ne pitajte. Elem, vikendom mi je super krevet, radnim danom tvrd pa definitivno kupujem nadmadrac jer ako mi sad smeta šta će biti za koji mjesec.

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 378
6.5.2015 9:11:39   
bebilule
Maraj, moj mm je svaki put prisustvovao a nijednom mi još nisu radili preko stomaka već vaginalno user posted image

(odgovor članu bebilule)
Direktna veza do poruke: 379
6.5.2015 9:19:00   
Anoniman
Bebilule ne isplati mi se da kupujem jer je ovo u nasem apartmanu krevet, pa ostaje gostima.user posted image
Kuci imam odlican nemački dušek spavam kao beba.
Moja sledeća investicija je belega jastuk, 1.juna mi je rodjendan taman jedan poklon smisljen.
Kako si ti, koja si nedelja sada?

(odgovor članu bebilule)
  Direktna veza do poruke: 380
6.5.2015 9:20:55   
megi85
Jutro cure.
I ja strašno loše spavam zadnjih dana i jutros sam oko 4h prešla u dnevnu sobu pa se još više polomila na trosjeduuser posted image
To za Dormeo nadmadrac nije loša ideja i meni je pala na pamet pa vidjeću sa mm da odemo pogledati ovih dana.
Joj još sam pod tolikim utiskom da je djevojčica jer baš se nisam nadala a jednako bih bila sretna i da je dječak jer i oni su tolike maze da je to strašno a presrećna sam što ću imati obojeuser posted image

(odgovor članu bebilule)
Direktna veza do poruke: 381
6.5.2015 9:21:14   
Maraj
Sagitarius pa da. Kad sam rekla sestri sta mi treba ona kaze da je to standardan njihov pregled od 12.nedelje trudnoce. Dakle meni treba eho dopler uteroplacentarne i jos nesto zaborabih sta. Neka prokrvljenost se tu gleda. I kaze sestra da je 15 000 uz kad je jedna beba. U sredu idem pa javljam utiske user posted image

< Poruku je uredio Maraj -- 6.5.2015 9:23:32 >

(odgovor članu bebilule)
Direktna veza do poruke: 382
6.5.2015 9:21:32   
jess021
Dobro jutro, dosla iz dz, da popijem kafu, pa odoh dalje. Ona glukoza je odvartna i stvarno mi nije jasno zasto moramo tamo da sedimo 2h, dupe mi je utrnulo.
Valerie, ma nisi napisala nista lose, opusti se bre.
Ljubim vas sve, odohuser posted image
Sonyasha, pisala sam ti u temi za Nifty, mislim da nisi videla.

< Poruku je uredio jess021 -- 6.5.2015 9:22:17 >

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 383
6.5.2015 9:22:37   
suzi kju
Dobro jutro...
Ja danas 16 . nedelja user posted image
Megi bravo za curicuuu...

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 384
6.5.2015 9:32:46   
Anoniman
megiuser posted image za devojčicu
Suziuser posted image za 16tu nedelju. ..

Moja ćerka još spava, ja cekam sveki da donese doručak, pa ćemo kasnije u šetnju. Mada ja svaki minut trcim u wc...

Jess je li ti bolje? :-*

(odgovor članu suzi kju)
  Direktna veza do poruke: 385
6.5.2015 9:52:43   
Lota

IZVORNA PORUKA: sonyasha

Lota, ja koliko sam shvatila, ne brine tebe veličina bebe nego intezitet napredovanja? Ja mislim da treba da računaš i sa tim da je njih sada jako teško izmeriti, možda je prvi put izmerila optimistično pa otud mala razlika! Držim fige da sve bude ok za nedelju dana! Mrzim taj osećaj bespomoćnosti kada ležim na stolu i čekam presudu -sveže mi je od jučeuser posted image

sonyasha, bas tako, brine me sto je za 6 dana beba napredovala samo dan, pa kontam da ili nije lepo mereno ili nesto nije kako treba. Nadam se da je ovo prvo i ne preostaje mi nista drugo nego da cekam sledecu sredu.

(odgovor članu sonyasha)
Direktna veza do poruke: 386
6.5.2015 9:53:35   
bebilule
UM ja više i ne znam koja sam nedelja....prema zadnjem UZ sad sam 14+3, dakle 15. nedelja. Meni definitivno po UZ kasni skoro 2 nedelje. Ne mogu da brinem, pročitala sam da je to često tako, a i ja imam one kasne ovulacije. Samo se nadam da će se sljedeći UZ poklopiti sa ovim zadnjim, neću još paničiti.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 387
6.5.2015 9:58:46   
jekiki
Suzi user posted image za 16-tu nedelju
Ja danas okruglo 18-ta nedelja jeeee, napredujem user posted image
Hej ja vidim svi radite taj neki test sa glukozom, meni ga niko spomenuo nije, da li i ja da ga radimuser posted image

< Poruku je uredio jekiki -- 6.5.2015 10:00:40 >

Ulazite u stomake !
To ulaganje daje brze i vidljive rezultate.
Ulaganje u glavu je dugorocno i neizvesno.
* Dusko Radovic*

(odgovor članu bebilule)
Direktna veza do poruke: 388
6.5.2015 10:04:52   
Anoniman
Bebilule ne brini i meni je Una kasnila 2 nedelje pa se rodila bas krupna, ne brini. :-*

(odgovor članu bebilule)
  Direktna veza do poruke: 389
6.5.2015 10:07:42   
Valerie
hvala devojke user posted image nisam htela da bude - neko se raduje i sredjuje, a ja zloslutnica user posted image . samo da sve budemo dobro, to je najvaznije!

megi superrr. jos da otvoris bolovanje i komplet superrr user posted image

lota, verujem da ti je tesko, ali moras da sacekas novi uz. bice dobro, moguce su i greske pri merenju.

soni, da ozdravis brzo, bas ti ovo nije trebalo.

moj krevet je onako ali super spavam. probala sam da stavim neki sundjer preko i nisam mogla da zaspim. pa bi glupo da dam silne pare na memori pa da mi i to smeta. neka ovako za sada. moracemo da okrenemo krevet da nam krevetac bude pored, a ne kod nogu, to bi bilo bezveze user posted image

treba smisliti gde danas da se ne ukuvamo a bude fino, a i da ne lete mace...

dete se primirilo, nadam se da cu ostati istrajna u njenom vaspitanju user posted image tako je tesko vaspitavati tako snaznu decu. prava je tigrica

(odgovor članu bebilule)
Direktna veza do poruke: 390
6.5.2015 10:40:23   
bebilule
Nego, završila sam sa folnom. Da kupim neki vitaminski dodatak? Vidim hvalite elevit. Dr je ostavio meni da odlučim da li ću uzimati ili ne.

(odgovor članu Valerie)
Direktna veza do poruke: 391
6.5.2015 10:47:15   
sagitarius
Bebilule,ja sam bas pristalica tih vitaminskih dodataka,jer koliko god da se dobro hranis nema sanse da uneses sve sta ti treba.Ja pijem i zadovoljna sam.
Maraj,javi utiske,a Tika je neobican da se ne iznenadis.Meni je super,neki kazu previse opusten.Ali kako god,mislim da je jako strucan,a to je najbitnije.Sve drugo je nebitno.

(odgovor članu bebilule)
Direktna veza do poruke: 392
6.5.2015 10:58:22   
Frcokla
Jekiki to ti je zbog šećera. Da slučajno ne dobiješ dijabetes u trudnoći. Radi se kasnije, eto ja sam radila sad pred kraj drugog tromesečja.
Ništa strašno, ne jedeš ništa, popiješ taj njihov "koktelcic ", i vade ti krv tri puta.
Mada, bila je jedna trudnica koja je nakon pola sata sve povratila. user posted image jadnici su rekli da sutra dođe ponovo! Grrrrr...
Ja sam priznajem već posle trećeg vađenja krvi skoro kolabirala.

Malo magije. I malo vise strpljenja.

(odgovor članu sagitarius)
Direktna veza do poruke: 393
6.5.2015 11:37:37   
jekiki
Frcokla hvala na objasnjenju, znaci mogu to da ocekujem da mi rade. Pa dobro izdrzacu valjda , kud svi tu i ja user posted image

Ulazite u stomake !
* Dusko Radovic*

(odgovor članu Frcokla)
Direktna veza do poruke: 394
6.5.2015 11:38:08   
jabudic
Samo da vam se javnem, u 10 sam ustala.
Mm slabo spava noću, pa ne mogu ni ja od njega.
Tek zaspim u zoru, tako da sad kasnim sa poslom i to dobro.

(odgovor članu Frcokla)
Direktna veza do poruke: 395
6.5.2015 11:39:51   
jekiki
Jabudic samo opusteno i polako user posted image

Ulazite u stomake !
* Dusko Radovic*

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 396
6.5.2015 11:48:46   
sagitarius
Jekiki,nista ne brini i ako to doktor to ne trazi.Ima nekih trudnica kojima ne traze.Tako da opusti se,mozda i izbegnes secernu vodicu.

(odgovor članu jekiki)
Direktna veza do poruke: 397
6.5.2015 12:07:21   
Valerie
jabudic, jesi dobila one obecane pare?

ja cu jos malo da sacekam sa tom glukozom...

uhh vrucinaaa

(odgovor članu sagitarius)
Direktna veza do poruke: 398
6.5.2015 12:11:20   
jabudic
Valerie, evo baš jutros stiže por iz banke, legla plata, ona regularna kao da nisam na bolovanju, a ovo niko ne pominje.
Ne znam šta da radim. Još me zvala jutros direktorka, da vidi kako sam, i sve super, ali pare nikako da pomene. user posted image

Ne bih sad nešto da smaram sa time, jer mi nije hitno za pare, imam ovu platu, ali bih voljela znati na čemu sam, ali mi na tu temu niko ništa ne odgovora.

< Poruku je uredio jabudic -- 6.5.2015 12:15:46 >

(odgovor članu Valerie)
Direktna veza do poruke: 399
6.5.2015 12:17:07   
Valerie
pa pitaj, moras ti ocigledno. ako ti nece platiti, bolje da stvarno uzivas sa muzem i decom, na pravom bolovanju. ako te zavlace pa ne plate, ne verujem da ces se dobro osecati. cudni su ti poslodavci user posted image

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 400
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

13 znakova da očekujete dečaka
Da li je moguće da postoje očigledni znaci koji nam mogu reći da ćemo biti ponosni roditelji malog dečaka? Čitajte dalje...
Krvarenje u drugom i trećem tromesečju tru...
Pročitajte koji su najčešći razlozi zbog kojih u drugom i trećem tromesečju dolazi do krvarenja u trudnoći.

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here