|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat]
6.5.2015 12:22:26   
jabudic
Pitala sam prije desetrak dana, i niko mi nije odgovorio.
A oni nisu kao svi poslodavci, imamo baš ok odnos i ne vjerujem da bi me zeznuli. A i da zeznu, njihova je sramota, nije moja, ja sam svoj dio dogovora ispoštovala, samo bih i predala laptop, i samo bi sebi gore učinili, jer ja im obavljam baš mnogo posla. A to bi značilo da me neće vidjeti do septembra sledeće godine, iako znam da se potajno nadaju da ću početi ranije.

Računam da nisu debili da misle da radim zato što mi je fino da sa stomakom do zuba sjedim na stolici po 8h, nego zato što iimamo dogovor i što hoću pare. user posted image

(odgovor članu Valerie)
Direktna veza do poruke: 401
6.5.2015 12:37:22   
superm
Dobar dan i od mene! I mi smo spavali do 10!
Al ste se raspisale!

3 je moj srećan broj!!!

(odgovor članu Valerie)
Direktna veza do poruke: 402
6.5.2015 13:00:35   
Valerie
jao, ma znam jabudic, ali nije ok da ti ne odgovore 10 dana. ne znam kako to uopste moze - na pitanje kad cu dobiti pare, odgovor je ...
ja sam uvek na strani radnika, poslodavci moraju da ispunjavaju obaveze ako to ocekuju od radika. ali nazalost kod nas cesto nema pravde
ja sam preko suda izvlacila zaostale plate, i to samo deo, posto mi je firma otisla u stecaj. bezvezacija.
tja tek sad oprah mrezice od klime, tako da ne mogu sad ni da ukljucim dok se lepo ne osuse. mnogo sam pametna user posted image

(odgovor članu superm)
Direktna veza do poruke: 403
6.5.2015 13:16:36   
Maraj
Ja sad usla u kucu. Dosta je toplo.
Jabudic meni stvarno nije jasan tvoj poslodavac. Jer ti njemu nosis doznake svaki mesec? Ako nosis ona mora da ti uplacuje tj drzava. Drzava uplati poslodavcu pa on tebi. Po ovom tvom tebi drzava uplacuje a tvoj poslodavac tebi to servira kao platu a ne kao bolovanje..... ja nesto mislim da on nema nameru da ti plati i jedno i drugo....ipak si ti "debelo" trudna a on ti i dalje nista ne uplacuje

(odgovor članu Valerie)
Direktna veza do poruke: 404
6.5.2015 13:27:12   
jabudic
Maraj, kako god okrenem, dodje tako kako ti kažeš.
Imali smo krajem prošle godine neki bonus na ostvarenu dobiti, i ja sam dobila 1000e, tj. taj iznos mi je odobren na moje rezervacije.
I odobren, ali nikako da ga daju. Ja pitala par puta, on ništa, i jednom je rekao izvini nisam zaboravio, pokušaću ovih dana da izvučem, i ništa. I jedan dan samo dodje sa kovertom.

Ne znam, ne razumijem se u te finansije, možda jedino da mu je problem da bez pokrića uzme 2000e i da mi ih?
U svakom slučaju može da kaže šta je problem i čemu da se nadam...

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 405
6.5.2015 13:36:28   
Maraj
Pa znas sta dok si ti na trudnickom tebe placa drzava. Znaci on nema nista sa tim. Svakako bi morao da zaposli drugu osobu i da joj uplacuje tvoju platu.
Po ovom sto ti pricas ispada da tebe sada placa drzava on ti taj novac prosledjuje al ne kao bolovanje vec kao platu. Ispada da on svaki mesec stavi tu jednu tvoju platu u dzep. I nije tacno da nema pokrica da ti isplacuje plate on je morao da zaposli nekog na tvoje mesto....

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 406
6.5.2015 13:44:25   
jabudic
Sad ću da mu pišem, ali malo grublje. user posted image

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 407
6.5.2015 13:48:58   
Maraj
Pa znas sta. Ti imas pravo na to. Umesto da uzivas sa m i decom ti zuljas da izvines dupe 8 sati dnevno a to ti se ne placa. Moja koleginica kad je zatrudnela odma otisla na bolovanje kaze kompijuter zraci nece da sedi ispred njega. Tako gledano ti em se zracis em ti se ne placa. Ma videla ja ti sto cute njih gaze a ovi sto puste jezik niko ne sme nista da im kaze....

< Poruku je uredio Maraj -- 6.5.2015 13:49:55 >

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 408
6.5.2015 14:02:51   
bebilule
Ej cure, rekoh ja vama da sam nemirna zadnjih dana, da se tripujem i tako to. Nisam više mogla izdržati i danas "pretrčah" do doma zdravlja kod mog porodičnog ginekologa. Onako usput...jer mi je ovaj privatnik koji mi je radio doble malo dalje. Nije ovdje nešto specijalno UZ ali je ok za neki obični pregled. I evo sve je ok, vidjela sam bebca. Pita me dr šta ti je rekao za pol kad si radila doble. Kažem rekao je da je rano ali da nešto visi. Kaže rekao bih ti i ja isto user posted image . Uglavnom bebać je ok, pliva, vrti se. Trudnoća po ovom UZ odgovara 15+2. Tako da sam sad dosta mirnija i drago mi je što sam otišla user posted image

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 409
6.5.2015 14:06:37   
Maraj
Super bebiluleuser posted image znaci pisonja potvrdjenuser posted image joj ja tek za nedelju dana. Nisam bila na uz od 30.marta. skoro mesec i po. Jedva cekam 13. da vidim mog bekana user posted image

(odgovor članu bebilule)
Direktna veza do poruke: 410
6.5.2015 14:12:37   
bebilule
Pa potvrđen ali je još kao rano, može da se promijeni svašta pa da na kraju dođe Dunjica user posted image . Joj ja sam baš požurila sa UZ, doble sam radila 15. aprila ali kad sam već išla po uputu za nalaze nisam mogla izdržati da ga ne zamolim da malo virnemo u stomak user posted image .

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 411
6.5.2015 14:22:36   
Maraj
Ja sledeće nedelje idem prvi put na 4d pa jedva cekam da ga vidim. Ne mogu veraovati da sam izdrzala ovoliko a da ga ne vidim.... Vazno da se on meni javi svaki dan user posted image kucne mi u stomak i izmami mi osmeh svaki put user posted image

< Poruku je uredio Maraj -- 6.5.2015 14:23:08 >

(odgovor članu bebilule)
Direktna veza do poruke: 412
6.5.2015 14:26:41   
Anoniman
Bebilule super za decaka i da je sve okuser posted image user posted image
Maraj važno je da se javlja tada znaš da je sve ok.user posted image

(odgovor članu Maraj)
  Direktna veza do poruke: 413
6.5.2015 14:28:20   
superm
Bice ti zanimljivo da vidis 4d izdanje bebe.

3 je moj srećan broj!!!

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 414
6.5.2015 14:29:35   
sagitarius
Maraj,Tika radi 2d da se ne iznenadis.p
4 d ce ti pustiti tek na kraju,posto sve to sto on meri bolje se vidi na 2d-u.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 415
6.5.2015 14:38:12   
Maraj
Ozbiljno sagitarius! Pih... dobro si mi rekla da se ne zgranem tamo user posted image ma samo da on meni kaze da je sve super nece mi smetati ni da ga vidim samo na minut user posted image

(odgovor članu sagitarius)
Direktna veza do poruke: 416
6.5.2015 14:38:47   
suzi kju
Bebilule i kod tebe dečko, pišonja mali... Ja definitivno moram da se prijavim sa bar jednom devojčicom user posted image , salim se, nek su zivi i zdravi.

Maraj ja ti se divim koliko si izdržala da ne odeš na uz. Mene bile obuzele neke negativne misli, sve imala neke misli da nešto nije u redu i morala da juče zamolim dr da me pogleda samo da vidim da mrdaju.
A na 4d sam mislila da odem sledeći put, oko 20-te nedelje.

Direktna veza do poruke: 417
6.5.2015 14:45:54   
sagitarius
Maraj,on ima sve te sonde,nista ne brini.Dobices i disk.Jedino sto on bolje vidi na 2d da premeri sve sta treba.Imas dva monitora,za tebe i muza jedan i za doktora drugi.

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 418
6.5.2015 14:46:53   
Maraj
Suzi i ja sam sama sebe iznenadila user posted image

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 419
6.5.2015 14:50:02   
Maraj
E pa to sa monitorom je super. Kod ove moje dr Ane , ona nikad ne uključuje taj drugi monitor. Malo mi to bezveze. Kad vec ima sto ga ne upali. I nikad mi nije pustila srce da cujem. Sano na prvom uz tj na potvrdjivanju trudnoce tu su mi upalili srce da cujem i posle toga ne. Zato cu ja se nadam sad u sredu kod dr Tike sve i da cujem i da vidim user posted image

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 420
6.5.2015 14:52:49   
sagitarius
Slobodno mu trazi,opusten je lik skroz.I spremi se na malo duzi pregled.Ja sma bila tamo sat i po.Ti ces malo manje,jer je jedna beba.

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 421
6.5.2015 14:59:00   
Maraj
Jao i jedna moja rodjaka... kaze sat vremena je bila na stolu i da su joj ledja pukla. Ma dobro. Izdrzace se i to

Direktna veza do poruke: 422
6.5.2015 15:00:40   
sagitarius
E to da,ukocis se sav,ali to tek skontas kada je gotovo.

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 423
6.5.2015 15:13:02   
jess021
Ja evo sad stigla, skuvala kafu, pa da malo odmorim. Ja sutra na uzuser posted image Ni ja nisam bila od 30.03., sad mi je bas dugooo.
Pokupila nalaze, sve je ok. Ofarbala se, isfenirala i sad cu da kuliram. Veceras kod mame na slavu.
Da izvinete, dupe mi utrnulo, prvo u dz, pa posle kod frizera...bas me boli trticauser posted image

Um, draga, danas sam dobro. Jel` vas dve uzivate?user posted image

< Poruku je uredio jess021 -- 6.5.2015 15:14:00 >

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

Direktna veza do poruke: 424
6.5.2015 15:18:13   
jabudic
Ja zakazala za sledeću srijedu, to mi je onaj regularni za komisiju.
Mada je moja dr super rječita u odnosu na sve ostale.

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 425
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

13 znakova da očekujete dečaka
Da li je moguće da postoje očigledni znaci koji nam mogu reći da ćemo biti ponosni roditelji malog dečaka? Čitajte dalje...
Krvarenje u drugom i trećem tromesečju tru...
Pročitajte koji su najčešći razlozi zbog kojih u drugom i trećem tromesečju dolazi do krvarenja u trudnoći.

image
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here