Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Insuficijencija žutog tela 15.11.2012 22:29:36
|
|
|
|
Verolina
|
Maslackonja Pa ja cu to da mu kazem. Jedna polovina slucajeva sa insuficijencijom iz ovog razloga nije malo.
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Insuficijencija žutog tela 21.11.2012 9:38:39
|
|
|
|
Anoniman
|
A da li pomaže žutom tijelu progesteron kada se pije npr poslije ovulacije
|
|
|
|
RE: Insuficijencija žutog tela 21.11.2012 9:39:53
|
|
|
|
Verolina
|
Ne pomaze njemu, na njega ne utice, ali pomaze tvojoj trudnoci da se zadrzi.
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Insuficijencija žutog tela 21.11.2012 9:43:55
|
|
|
|
daca77
|
Verka, a sta mislis vezano za moj slucaj-ranije kada su radili pojedini dr i dopler folikula, govorili su da je folikul kod mene prozet sa mnostvo krvnih sudova i da zato nije ni cudo cto mi se stvori rana na jajniku posle O, a cesto i cista zutog tela. Da li je to normalno ili mogu i to smatrati poremecajem? Ovo curkanje dovodim u vezu sa tim.
|
|
|
|
RE: Insuficijencija žutog tela 21.11.2012 9:46:20
|
|
|
|
Verolina
|
Pa koliko ja znam folikul i treba da bude lepo prokrvljen. Reci ce ti Maslacak bolje.
|
|
|
|
RE: Insuficijencija žutog tela 22.11.2012 20:45:36
|
|
|
|
sanjaopa
|
Meni je prosli mesec dosla menstruacija 21 dan.Sada mi vec kasni 10dana.Inace ima redovno 27,28dana.Dva tri dana primetila sam kao malu sukrvicu na papriru i nista vise.Danas sam bila kod dr.i ona nije sigurna da li trudnoca ili cu dobiti.Moracu opet da idem.Pise nesto da ima hipoehogenom zonom oko2.3mm.Ima li neko slicna iskustva_
|
|
|
|
RE: Insuficijencija žutog tela 29.11.2012 19:37:51
|
|
|
|
micaubica
|
drage moje,imam jednu dilemu.... naime,otisla sam uz kod moje doktorke 21.dc i rekla mi je da imam cistu na levom jajniku velicine 17mm i kad sam je pitala da li je moguce da je to zuto telo,prvo je rekla da ne zna a zatim da je ovo mnogo vece od velicine zutog tela????? cini mi se da sam citala da je nekom od vas zuto telo bilo cak 25mm??? inace progesteron mi je tog dana bio 17.23!!!!
|
|
|
|
RE: Insuficijencija žutog tela 29.11.2012 19:49:53
|
|
|
|
Maslacak15
|
micobico, doktorka je ocigledno malo zbunjena. Ako je rezultat izrazen u ng/ml onda je svakako bilo ovulacije i to odlicne ovulacije i to ne moze biti nista drugo nego zuto telo. Neka je i cista zutog tela, to ne smeta ranoj trudnoci. Upusti se i uradi testic za nedelju dana
|
|
|
|
RE: Insuficijencija žutog tela 29.11.2012 20:30:59
|
|
|
|
micaubica
|
da da,u ng/ml ref.vrednosti su u lutealnoj fazi 1.7-27 ufff laknu mi malo,mada me je ona naplasila i od vanmatericne zbog mojih jajovoda,ali ne dam se ja!!! hvala punoo si!!!
|
|
|
|
RE: Insuficijencija žutog tela 30.11.2012 21:17:01
|
|
|
|
Verolina
|
Evo i mene. Endometrijum 11mm sa corpus luteumom 20 mm regularnih protoka Zoki kaze, ooooooooooooodlicno zuto telo i da ne uzimam progesteron jer mi nije potreban.
|
|
|
|
RE: Insuficijencija žutog tela 30.11.2012 21:19:14
|
|
|
|
Ana RR
|
Super Verka ajde da bude dobitna kombinacija
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Insuficijencija žutog tela 30.11.2012 21:19:43
|
|
|
|
Verolina
|
Joj, i ja se nadam
|
|
|
|
RE: Insuficijencija žutog tela 30.11.2012 22:26:18
|
|
|
|
degu
|
Bravo drugarice moja
|
|
RE: Insuficijencija žutog tela 30.11.2012 22:27:47
|
|
|
|
Verolina
|
Bravo i za Zokija
|
|
|
|
RE: Insuficijencija žutog tela 30.11.2012 22:43:36
|
|
|
|
Maslacak15
|
Super vesti Verka!! Navijamo
|
|
|
|
RE: Insuficijencija žutog tela 30.11.2012 22:49:44
|
|
|
|
Verolina
|
Maslackonja Zoki mi je rekao da je ovulacija najverovatnije bila izmedju 15-og i 16-og dana ciklusa i da ako ne dobijem do desetog decembra radim betu. Ja sam kukala za progesteronom, ali mi je on rekao da nema potrebe za njim, bar ne do pocetka eventualne trudnoce, jer je zuto telo stvarno odlicno i da luci dovoljnu kolicinu progesterona. E sad, nije da sam ja bas neka sto ocekuje cuda, ali lepo je imati nadu. I ako ne uspe ovaj mesec, znam da sam na dobrom putu i da je pitanje kratkog vremena kad ce uspeti.
|
|
|
|
RE: Insuficijencija žutog tela 1.12.2012 10:46:36
|
|
|
|
daca77
|
Verka, divne vesti.... Navijam jakooo
|
|
|
|
RE: Insuficijencija žutog tela 15.1.2013 12:39:07
|
|
|
|
Maraj
|
Ja sam operisala cistu zutog tela tj. nikad je do tad nisam imala, sve je bilo u redu na gin. pregledima, do tog dana, kada sam se onesvestila i zavrsila u frontu. Stomak mi je bio kao u 4.mesecu trudnoce. Na uz su mi rekli da mi je pukla cista zutog tela, zavrsila sam na laparoskopiji. Od tada je proslo 5 god. Posto sada zelimo bebu, isla sam na hsg, dijagnoza-zapuseni jajovodi. Opet sam isla na laparo. Hvala Bogu, otpusili su mi jajovode, i rekli da je moguce da su se priraslice stvorile od prethodne operac. Mene sad zanima da li je sada sa mojim zutim telom sve ok. Rekli su mi da je verovatnoca da mi se opet tako nesto desi ista kao i bilo kojoj drugoj osobi...
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Ringerajina tabela za praćenje plodnih danaŽelite da zatrudnite, a ne znate kad vam je ovulacija? Volite prirodni metod kontracepcije? Pratite plodne dane pomoću R...
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
depresijaGaga zokida li ste depresivni?da (
17%)
ne (
28%)
ponekad (
56%)
Ukupan broj glasova: 36Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!