Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Insuficijencija žutog tela 12.4.2010 7:36:34
|
|
|
|
daca77
|
Evo, ovo sl.po mojoj dr zutog tela: Jel' lici na z.telo?
|
|
|
|
RE: Insuficijencija žutog tela 12.4.2010 7:42:23
|
|
|
|
zvezdica009
|
meni lici a kad ti je bila ovulacija daco ? koji ti je danas dan ciklusa ?
|
|
|
|
RE: Insuficijencija žutog tela 12.4.2010 7:44:29
|
|
|
|
daca77
|
Pa bila je negde u sredu, cetvrtak(po baz.T, a i dr mi je tako rekla), a to bi bio 11dc...danas mi je 16dc i mene stomak ubija...samo sto nije dosla
|
|
|
|
RE: Insuficijencija žutog tela 12.4.2010 10:54:26
|
|
|
|
zvezdica009
|
pa daco jos ti je rano za ovo mi fino izgleda, mislim ovo zuto telo, bas je slatko mozda ce se javiti neko ko se malo vise razume od mene, posto se ja bas i nisam nagledala zutih tela a inace navijam da si kako se osecas ?
|
|
|
|
RE: Insuficijencija žutog tela 12.4.2010 10:57:10
|
|
|
|
Mari86
|
daco sigurna sam da ce se cipi javiti znaci proslo je 5 dana od ovulacije?
|
|
RE: Insuficijencija žutog tela 12.4.2010 11:02:07
|
|
|
|
daca77
|
Joj...stomak me malo manje boli, ali braon iscedak je tu... Nadam se da ce cipi baciti pogled na slicicu...
|
|
|
|
RE: Insuficijencija žutog tela 12.4.2010 11:06:40
|
|
|
|
zvezdica009
|
daco a jesi rekla ti dr za taj braon iscedak i za prosli mesec sto si imala ono krvarenje. nemoguce da nista ne kaze? mozda ti fali neki hormon nesto ja se uopste ne razumem ali sigurno da ti nesto fali, mozda neki vitamin za produzavanje lutealne faze
|
|
|
|
RE: Insuficijencija žutog tela 12.4.2010 11:09:09
|
|
|
|
daca77
|
Rekla sam, zvezdice...ali, ne znaju...kazu da je hormonski disbalans...mada, priznaju da im je nejasno, jer se normalno stvarao dominantni folikul, pucao...bilo ovulacije i zato ih buni krvarenje...
|
|
|
|
RE: Insuficijencija žutog tela 12.4.2010 12:26:59
|
|
|
|
cipiripi
|
jel ti rekla dimenzije zutog tela?
|
|
RE: Insuficijencija žutog tela 12.4.2010 12:30:16
|
|
|
|
daca77
|
IZVORNA PORUKA: cipiripi jel ti rekla dimenzije zutog tela? Draga, stigla si? Po njoj, velicina jajnika je 4.13x2.63, a zutog tela 2.21x1.78mm. Draga, a ja od sinoc ponovo imam braon iscedak i sada jos i bolove...kao da e svakog casa stici .
|
|
|
|
RE: Insuficijencija žutog tela 12.4.2010 12:32:48
|
|
|
|
cipiripi
|
to "vanmenestrualno krvarenje" kod tebe je bas cudno... po slici endometrijuma od 95mm i po zutom telu ti ne bi trebala jos da dobijes... jel ona tebi ustanovila da imas ovulaciju? tj da li je pre ovog zutog tela videla dominantni folikul?
< Poruku je uredio cipiripi -- 12.4.2010 12:33:07 >
|
|
RE: Insuficijencija žutog tela 12.4.2010 12:35:30
|
|
|
|
daca77
|
Jeste draga...bila su 2 folikula-26x20 i 18x16mm , oba na desnom jajniku, a sada nema nista...sem zutog tela
|
|
|
|
RE: Insuficijencija žutog tela 12.4.2010 12:36:13
|
|
|
|
cipiripi
|
a gde je zuto telo, levo ili desno?
|
|
RE: Insuficijencija žutog tela 12.4.2010 12:36:36
|
|
|
|
daca77
|
desno...
|
|
|
|
RE: Insuficijencija žutog tela 12.4.2010 12:44:46
|
|
|
|
cipiripi
|
to je dobro...pitala sam te to zbog mogucnosti da nije jos jedan folikul.. a sta ti kaze ta dr prof. sto imas to krvarenje? i sta ti ona uospte predlaze jer po njenom uz ti nisi za intervenciju ....
|
|
RE: Insuficijencija žutog tela 12.4.2010 12:51:11
|
|
|
|
daca77
|
IZVORNA PORUKA: cipiripi to je dobro...pitala sam te to zbog mogucnosti da nije jos jedan folikul.. a sta ti kaze ta dr prof. sto imas to krvarenje? i sta ti ona uospte predlaze jer po njenom uz ti nisi za intervenciju .... Po njoj je sve u redu...a ono krvarenje koje se javilo neposredno pre ovulacije, ona tumaci kao ovulatorno...Medjutim, ovaj novi braon iscedak se javio tek juce...a ja sam bila kod nje u petak... Prosto ne znam sta da radim? Jos ako u toku dana stigne prava ...ne znam
|
|
|
|
RE: Insuficijencija žutog tela 12.4.2010 12:58:26
|
|
|
|
cipiripi
|
a ne mozes da je pozoves i pitas? ja nemam iskustva sa tim vanmenstr. krvareenjima... ne znam zasto ih imas ako su ti hormoni u redu.. to hoce ako ti je visok prolaktin i ako imas pregradu u materici..
|
|
RE: Insuficijencija žutog tela 12.4.2010 13:01:10
|
|
|
|
daca77
|
Pokusacu da je pozovem tel. A bojim se da nije neki polip u pitanju...
|
|
|
|
RE: Insuficijencija žutog tela 12.4.2010 13:01:39
|
|
|
|
cipiripi
|
polip se vidi... jel te gledala i vaginalno?
|
|
RE: Insuficijencija žutog tela 12.4.2010 13:04:58
|
|
|
|
daca77
|
Jeste, proslog meseca kada se to krvarenje bas javilo u toku folikulometrije. Rekla je da je grlic u redu i da odatle ne potice krvarenje... A i grudi me bas bole...iskreno, ako bih mogla da biram-bolje da mi sa prolaktinom nesto nije u redu, nego da imam polip...od intervencija mi se dize kosa sa glave
|
|
|
|
RE: Insuficijencija žutog tela 12.4.2010 13:08:44
|
|
|
|
cipiripi
|
pa ako nije iz materice odakle je...sta ti je rekla?
|
|
RE: Insuficijencija žutog tela 12.4.2010 13:11:38
|
|
|
|
daca77
|
Tada mi nista nije rekla...smatrala je da je to novi ciklus i da sledi novi dominantni folikul...kada sam dobila za 2 nedelje normalno...ona mi sada prica da je ipak bilo ovulatorno krvarenje. Ne znam sta bi sada rekla, jer je O prosla... Muka mi je vise, draga...niko nista ne zna
|
|
|
|
RE: Insuficijencija žutog tela 12.4.2010 13:15:14
|
|
|
|
cipiripi
|
meni je iskreno to malo cudno..jer ako nema krvi koja potice iz grlica...odakle onda ide... to je pitaj... ima i tema vanmenstrualno krvarenje..mozes i tamo da postavis pitanje, mislim da ima zena kojima se to desavalo pa cisto da cujes misljenje...
|
|
RE: Insuficijencija žutog tela 12.4.2010 13:17:14
|
|
|
|
Mari86
|
ja sam imala to krvarenje usred ciklusa,mada je meni doktorica odmah rekla da je to ovulatorno i da cu dobiti za dve nedelje.. tako je i bilo...posle se vise nije ponovilo...
|
|
RE: Insuficijencija žutog tela 12.4.2010 13:29:40
|
|
|
|
daca77
|
Pa i ja sam mislila da se to javilo samo marta meseca iz nekog razloga, ali evo...javlja se opet...
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Kako izgleda zdrava i plodna sperma?Ako u ejakulatu muškarca ima manje od deset miliona spermatozoida po mililitru sperme, to se smatra niskim brojem sperma...
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
ime za bebu decakaBEBALOMolim Vas pomognite za ime bebu decaka?Darijan (
8%)
Stefan (
33%)
viktor (
19%)
veljko (
14%)
Kristijan (
9%)
Boris (
16%)
Ukupan broj glasova: 152Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!