Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Insuficijencija žutog tela 12.4.2010 14:44:02
|
|
|
|
zvezdica009
|
a da nije implantacijsko ili kako se vec ono kaze, ovo meseca daj Boze da je to
|
|
|
|
RE: Insuficijencija žutog tela 13.4.2010 11:46:55
|
|
|
|
daca77
|
IZVORNA PORUKA: zvezdica009 a da nije implantacijsko ili kako se vec ono kaze, ovo meseca daj Boze da je to Daj Boze, draga
|
|
|
|
RE: Insuficijencija žutog tela 13.4.2010 12:09:56
|
|
|
|
zvezdica009
|
daco kako si? jel stalo to braonkasto? jesi isla opet da ti gleda zuto telo, jel poraslo?
|
|
|
|
RE: Insuficijencija žutog tela 13.4.2010 12:24:21
|
|
|
|
daca77
|
Od jutros ga skoro nema, a sada ne smem da idem u wc ... A nisam vise isla na UZ, rekla dr da nema potrebe...
|
|
|
|
RE: Insuficijencija žutog tela 13.4.2010 12:52:12
|
|
|
|
cipiripi
|
sta nju briga...ti placas...! ne radi ti za dzabe...
|
|
RE: Insuficijencija žutog tela 13.4.2010 12:55:27
|
|
|
|
daca77
|
IZVORNA PORUKA: cipiripi sta nju briga...ti placas...! ne radi ti za dzabe... To da...nego, necu ici na uz, sem ako ipak dodje... Sta ima vise da mere i promeravaju Cipi, draga...sta radis?
|
|
|
|
RE: Insuficijencija žutog tela 13.4.2010 12:59:25
|
|
|
|
cipiripi
|
nista sad ustala
|
|
RE: Insuficijencija žutog tela 13.4.2010 13:03:12
|
|
|
|
daca77
|
A ja bila u wc ...kuc kuc u drvo, nema nista...
|
|
|
|
RE: Insuficijencija žutog tela 21.1.2011 8:03:02
|
|
|
|
daca77
|
Odavno me nije bilo... Sta je ovo, folikul ili zuto telo? Velicine je 21mm, a 18dc
|
|
|
|
RE: Insuficijencija žutog tela 21.1.2011 12:11:54
|
|
|
|
nina26
|
IZVORNA PORUKA: daca77 Odavno me nije bilo... Sta je ovo, folikul ili zuto telo? Velicine je 21mm, a 18dc Daci pa sta ti je rekao Dr? Ja bih rekla da ti je folikul ako ti jos nije bila O
|
|
|
|
RE: Insuficijencija žutog tela 21.1.2011 14:11:05
|
|
|
|
daca77
|
Nina, ne znam sta je...a dr kaze da je folikul...a graf baz.T kaze nesto drugo
|
|
|
|
RE: Insuficijencija žutog tela 24.1.2011 7:36:35
|
|
|
|
daca77
|
Evo krupnije slike
|
|
|
|
RE: Insuficijencija žutog tela 24.1.2011 8:55:36
|
|
|
|
Anoniman
|
Nije mi bas nesto pravilnmog oblika, tako da bih rekla da je zuto telo...Ali dacco, nisam sigurna
|
|
|
|
RE: Insuficijencija žutog tela 24.1.2011 9:03:19
|
|
|
|
daca77
|
Draga Poslala sam sliku i jednom dr, tako da cekam odgovor...
|
|
|
|
RE: Insuficijencija žutog tela 24.1.2011 9:36:46
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: daca77 Draga Poslala sam sliku i jednom dr, tako da cekam odgovor... Uh...Ja se nadam da je zuto telo i da se nevaljali embrion vec prikacio uz mamu
|
|
|
|
RE: Insuficijencija žutog tela 24.1.2011 9:52:52
|
|
|
|
daca77
|
|
|
|
|
RE: Insuficijencija žutog tela 24.1.2011 13:06:36
|
|
|
|
daca77
|
Poslao mi dr odgovor...kaze da je u pitanju zuto telo . Kome verovati? Ipak cu ovom dr... nada poslednja umire
|
|
|
|
RE: Insuficijencija žutog tela 27.1.2011 15:20:38
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: daca77 Poslao mi dr odgovor...kaze da je u pitanju zuto telo . Kome verovati? Ipak cu ovom dr... nada poslednja umire Jaoj dacco Znaci navijamo
|
|
|
|
RE: Insuficijencija žutog tela 28.1.2011 8:02:54
|
|
|
|
daca77
|
Verolino, hvala , ali baz.T pocinje da pada
|
|
|
|
RE: Insuficijencija žutog tela 11.4.2011 17:25:38
|
|
|
|
makana84
|
pozdrav svima... imam jednu nedoumicu a ne mogu da iscekam sredu da odem kod ginekologa...pa mi treba vase misljenje..Evo o cemu se radi: Vec neko vreme pokusavam ostati u drugom stanju ali nikako ne ide pa sam na svoju ruku uradila neke analize hormona kao sto su Prolaktin,Progesteron,LH...rezultati su manje vise ok...Radila sam ih 3 dan nakon zavrsetka menstruacije Rezultati su sledeci: LH - 6,81 Prolaktin - 203 (on je ok) Progesteron - < 0,64 (cini mi se da je jako nizak) da li je normalno da bude tako nizak progest.. posle menstr.. ?????
|
|
|
|
RE: Insuficijencija žutog tela 14.4.2012 15:54:13
|
|
|
|
2bebe
|
Ja sam juce bila na folikometriji i dr.mi je rekla da joj je zuto telo nesto supljikavo i da pocne da pijem utrogestan od 100 ujutru i uvece dok ne dodje vreme da dobijem i onda da uradim test pa da vidim da li jevtrudnoca ili ne.Moze li neko da mi objasni sta joj znaci to suplikavo zuto telo?
|
|
|
|
RE: Insuficijencija žutog tela 5.11.2012 23:17:49
|
|
|
|
Verolina
|
Meni je moj rekao da mi je zuto telo slabih protoka i da tu progesteron ne vredi, jer mi se materica vec spremila za ljustenje. Bilo je ovulacije, endometrijum super, ali je O nekvalitetna. Moja dijagnoza-skracena lutealna faza i insuficijencija zutog tela. Terapija ce biti utvrdjena nakon provere glikemije i insulinemije. I tako....
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Insuficijencija žutog tela 6.11.2012 0:06:37
|
|
|
|
17 joka
|
|
|
RE: Insuficijencija žutog tela 6.11.2012 7:55:38
|
|
|
|
daca77
|
Verka, a ne radis ogtt? Meni su neki dr pominjali da je merodavnije uraditi glukozu i insulin naste i 2h nakon jela.
|
|
|
|
RE: Insuficijencija žutog tela 6.11.2012 8:10:14
|
|
|
|
Verolina
|
Pa radicu OGTT. Mada on kaze da su njemu dovoljne i pocetne vrednosti da mnozi sa necim (ne znam sa cim ), ali da uradim ipak profil.
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Kako izgleda zdrava i plodna sperma?Ako u ejakulatu muškarca ima manje od deset miliona spermatozoida po mililitru sperme, to se smatra niskim brojem sperma...
Anketa
imesupermDa li vam se sviđa ime MOMČILO?da (
27%)
ne (
73%)
Ukupan broj glasova: 146Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!