Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Insuficijencija žutog tela 12.4.2010 14:44:02
|
|
|
|
zvezdica009
|
a da nije implantacijsko ili kako se vec ono kaze, ovo meseca daj Boze da je to
|
|
|
|
RE: Insuficijencija žutog tela 13.4.2010 11:46:55
|
|
|
|
daca77
|
IZVORNA PORUKA: zvezdica009 a da nije implantacijsko ili kako se vec ono kaze, ovo meseca daj Boze da je to Daj Boze, draga
|
|
|
|
RE: Insuficijencija žutog tela 13.4.2010 12:09:56
|
|
|
|
zvezdica009
|
daco kako si? jel stalo to braonkasto? jesi isla opet da ti gleda zuto telo, jel poraslo?
|
|
|
|
RE: Insuficijencija žutog tela 13.4.2010 12:24:21
|
|
|
|
daca77
|
Od jutros ga skoro nema, a sada ne smem da idem u wc ... A nisam vise isla na UZ, rekla dr da nema potrebe...
|
|
|
|
RE: Insuficijencija žutog tela 13.4.2010 12:52:12
|
|
|
|
cipiripi
|
sta nju briga...ti placas...! ne radi ti za dzabe...
|
|
RE: Insuficijencija žutog tela 13.4.2010 12:55:27
|
|
|
|
daca77
|
IZVORNA PORUKA: cipiripi sta nju briga...ti placas...! ne radi ti za dzabe... To da...nego, necu ici na uz, sem ako ipak dodje... Sta ima vise da mere i promeravaju Cipi, draga...sta radis?
|
|
|
|
RE: Insuficijencija žutog tela 13.4.2010 12:59:25
|
|
|
|
cipiripi
|
nista sad ustala
|
|
RE: Insuficijencija žutog tela 13.4.2010 13:03:12
|
|
|
|
daca77
|
A ja bila u wc ...kuc kuc u drvo, nema nista...
|
|
|
|
RE: Insuficijencija žutog tela 21.1.2011 8:03:02
|
|
|
|
daca77
|
Odavno me nije bilo... Sta je ovo, folikul ili zuto telo? Velicine je 21mm, a 18dc
|
|
|
|
RE: Insuficijencija žutog tela 21.1.2011 12:11:54
|
|
|
|
nina26
|
IZVORNA PORUKA: daca77 Odavno me nije bilo... Sta je ovo, folikul ili zuto telo? Velicine je 21mm, a 18dc Daci pa sta ti je rekao Dr? Ja bih rekla da ti je folikul ako ti jos nije bila O
|
|
|
|
RE: Insuficijencija žutog tela 21.1.2011 14:11:05
|
|
|
|
daca77
|
Nina, ne znam sta je...a dr kaze da je folikul...a graf baz.T kaze nesto drugo
|
|
|
|
RE: Insuficijencija žutog tela 24.1.2011 7:36:35
|
|
|
|
daca77
|
Evo krupnije slike
|
|
|
|
RE: Insuficijencija žutog tela 24.1.2011 8:55:36
|
|
|
|
Anoniman
|
Nije mi bas nesto pravilnmog oblika, tako da bih rekla da je zuto telo...Ali dacco, nisam sigurna
|
|
|
|
RE: Insuficijencija žutog tela 24.1.2011 9:03:19
|
|
|
|
daca77
|
Draga Poslala sam sliku i jednom dr, tako da cekam odgovor...
|
|
|
|
RE: Insuficijencija žutog tela 24.1.2011 9:36:46
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: daca77 Draga Poslala sam sliku i jednom dr, tako da cekam odgovor... Uh...Ja se nadam da je zuto telo i da se nevaljali embrion vec prikacio uz mamu
|
|
|
|
RE: Insuficijencija žutog tela 24.1.2011 9:52:52
|
|
|
|
daca77
|
|
|
|
|
RE: Insuficijencija žutog tela 24.1.2011 13:06:36
|
|
|
|
daca77
|
Poslao mi dr odgovor...kaze da je u pitanju zuto telo . Kome verovati? Ipak cu ovom dr... nada poslednja umire
|
|
|
|
RE: Insuficijencija žutog tela 27.1.2011 15:20:38
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: daca77 Poslao mi dr odgovor...kaze da je u pitanju zuto telo . Kome verovati? Ipak cu ovom dr... nada poslednja umire Jaoj dacco Znaci navijamo
|
|
|
|
RE: Insuficijencija žutog tela 28.1.2011 8:02:54
|
|
|
|
daca77
|
Verolino, hvala , ali baz.T pocinje da pada
|
|
|
|
RE: Insuficijencija žutog tela 11.4.2011 17:25:38
|
|
|
|
makana84
|
pozdrav svima... imam jednu nedoumicu a ne mogu da iscekam sredu da odem kod ginekologa...pa mi treba vase misljenje..Evo o cemu se radi: Vec neko vreme pokusavam ostati u drugom stanju ali nikako ne ide pa sam na svoju ruku uradila neke analize hormona kao sto su Prolaktin,Progesteron,LH...rezultati su manje vise ok...Radila sam ih 3 dan nakon zavrsetka menstruacije Rezultati su sledeci: LH - 6,81 Prolaktin - 203 (on je ok) Progesteron - < 0,64 (cini mi se da je jako nizak) da li je normalno da bude tako nizak progest.. posle menstr.. ?????
|
|
|
|
RE: Insuficijencija žutog tela 14.4.2012 15:54:13
|
|
|
|
2bebe
|
Ja sam juce bila na folikometriji i dr.mi je rekla da joj je zuto telo nesto supljikavo i da pocne da pijem utrogestan od 100 ujutru i uvece dok ne dodje vreme da dobijem i onda da uradim test pa da vidim da li jevtrudnoca ili ne.Moze li neko da mi objasni sta joj znaci to suplikavo zuto telo?
|
|
|
|
RE: Insuficijencija žutog tela 5.11.2012 23:17:49
|
|
|
|
Verolina
|
Meni je moj rekao da mi je zuto telo slabih protoka i da tu progesteron ne vredi, jer mi se materica vec spremila za ljustenje. Bilo je ovulacije, endometrijum super, ali je O nekvalitetna. Moja dijagnoza-skracena lutealna faza i insuficijencija zutog tela. Terapija ce biti utvrdjena nakon provere glikemije i insulinemije. I tako....
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Insuficijencija žutog tela 6.11.2012 0:06:37
|
|
|
|
17 joka
|
|
|
RE: Insuficijencija žutog tela 6.11.2012 7:55:38
|
|
|
|
daca77
|
Verka, a ne radis ogtt? Meni su neki dr pominjali da je merodavnije uraditi glukozu i insulin naste i 2h nakon jela.
|
|
|
|
RE: Insuficijencija žutog tela 6.11.2012 8:10:14
|
|
|
|
Verolina
|
Pa radicu OGTT. Mada on kaze da su njemu dovoljne i pocetne vrednosti da mnozi sa necim (ne znam sa cim ), ali da uradim ipak profil.
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Kako prepoznati implantacijsko krvarenje?Kako prepoznati implantacijsko krvarenje i po čemu se ono razlikuje od menstruacije?
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
Lepse ime?Pretty78Koje ime Vam je lepše, ne mozemo da se odlučimo izneđu ova dvaDavid (
63%)
Damjan (
37%)
Ukupan broj glasova: 171Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!