Didy -> RE: Bračni problemi II deo (19.4.2015 11:13:34)
|
BM, bas mi je zao zbog svega. Verujem da si dovoljno jaka i da cete ti i deca prebroditi sve. Budi samo oprezna sa svekrvom, meni deluje kao da je ona na tvojoj strani da bi vratila svog zabludelog sina, a kad bi on hteo da se vrati, a ti rekla da zelis razvod, bojim se da bi svekrva vrlo brzo drugu pesmu pevala. Nadam se da gresim, ali meni tako nekako deluje. DK, ja sam bila u slicnoj situaciji kao ti posle drugog porodjaja. Mm i ja smo se bas bili udaljili, bilo je bas stresno svima. Preselili smo se u novu kucu dok sam ja bila trudna, rodila se beba, duplo vise obaveza oko dece, mnogo vise kucnih poslova, mm na poslu imao guzvu, pa oko kuce radio puno, sam zavrsavao dosta stvari, starije dete isto tesko podnelo sve te promene i bili smo svi u bas nekom bezveze periodu. Ali to ja sad sagledavam iz ovog ugla, tada nisam mogla da vidim celu sliku, ni da shvatim uzroke i posledice tako jasno kao sada kad se sve stisalo. Ali ja sam uvek u dnu svoje duse, ma koliko mi tada delovalo ponekad da je najbolje i da se razidjemo, osecala da imamo ipak nesto veliko i vredno i zelela sam da se borim za nas. Kad mi je razum govorio - Dosta vise, srce i intuicija neka moja nisu dali. Posle sam shvatila da nemamo nikakav konkretan problem, vec gomilu obaveza i manjak zivaca i strpljenja i da nijedno od nas nije htelo da popusti ni milimetar. Sada mi je drago sto smo prevazisli taj period i isplivali iz svega. Ne kazem da je tvoj slucaj takav, navodim svoj kao primer. Naravno, moraju obe strane biti svesne problema i spremne da se bore, jer ako jedna vuce na povrsinu, a druga na dno, onda nista ne vredi. Saljem vam svima podrsku i nadam se da cete pronaci resenja koja su najbolja za vas same i za decu i da cete imati puno podrske porodice, prijatelja da ne prolazite same kroz sve to. [sm=smiley31.gif]
|
|
|
|