doktorkakristal -> RE: Bračni problemi II deo (20.4.2015 7:23:49)
|
zenske hvala jos jednom,ja sam stvarno ok sada ipak je proslo dosta vremena,a bila sam tesko,eto mi smo i probali onu bracnu terapiju ali nije ni to pomoglo,ta zena psiholog je nakon 15 min razgovora sa nama rekla da iskreno se cudi kako smo nas dvoje totalno dva razlicita tipa licnosti zavrsili u braku,kaze da obicno se ta dva tipa nikad ne poklope na duze ,bilo je lepih trenutaka kada su oni manje lepi unistili ljubav ja vise nisam imala razloga da ostanem,kada kazete ne mogu da zamislim da zivim bez muza,da kada postoji ljubav,ali zamislite da ga ne volite vise,da li bi ste ostale u braku bez obzira i odrekle se ljubavi [sm=smiley13.gif],ja nisam taj tip BM [sm=smiley31.gif] mogu misliti kako ti je,neko je pomenuo svekrvu da je na tvojoj strani jer misli da ces prihvatiti njega nazad,slazem se 100 posto,ona je njegova majka kad budes rekla da se razvodis i to ozbiljno videces kako ce da okrene plocu,ovo ti kazem da budes obazriva kad je razvod u pitanju na svojoj strani mozes imati samo svoju decu i svoje roditelje
|
|
|
|