DrLektor -> RE: Bračni problemi II deo (16.7.2015 12:53:40)
|
Sada je manje vise ok,posvadjamo se ali ne tako cesto,uglavnom jer smo premoreni,nemamo pomoc oko deteta,i sve sami radimo.On stalno radi na nekim istrazivanjima i bas ima posla u smislu pisanja radova i sl...Drugima izgleda kao da ni jedan problemcic nemamo,ironicno....Daje sve sto je neophodno,nikada me skoro ne pita za st ami treba novac,brine o detetu,bas sam pisala kako su vezani jedan za drugog,Seta ga,cuva,presvlaci,igra se sa njim,Nigde ne izlazi sam,cak nas zove da idemo sa njim gde god ode da mu pravimo drustvo.Ja idem sama da se vidjam sa drugaricama nikada mi ne pravi problem,on za to vreme cuva dete.Nemam ni jedan drugi dokaz osim tog dopisivanja. Sto se muskaraca tice,ne znam,nemam zelju da ih gledam,niti da zapocinjem zivot sa nekim drugim.Bas sam ga volela.Ironija je to sto je on bio taj koji je zeleo brak. Sada smo isli na zajednicki odmor,bilo je ok.Ne znam presla sam preko toga ali ono sto su mnoge clanice napisale:Izgubila sam poverenje.To mi je strasno.I znam da mu nikada vise necu verovati.
|
|
|
|