doktorkakristal -> RE: Bračni problemi II deo (6.6.2015 10:29:21)
|
BM ja kada sam razgovarala sa psihologom vezano za decu i razvod rekla mi je da deca odrastu i odu svojim putem,svaki razvod jeste trauma ali se to prevazidje vremenom,bolje da deca rastu u miru nego uz nezadovoljne roditelje,takodje mi je i rekla sta god roditelji ucinili nikada svojoj deci nece biti idealni prosto je tako i to treba na vreme shvatiti,na tebi je da se okrenes i sebi da se posvetis sebi da odvojis vreme za sebe koliko je to moguce i nadjes nesto sto ce ti biti izduvni ventil,on je otisao jer se covek zaljubio,i bolje je sto je otisao nego da te vara i da lezi sa tobom u krevetu a misli o drugoj osobi tj da je ostao samo zbog dece,svako ima pravo da trazi svoju srecu,ja nekako gledam tako na stvari,tebi je tesko jer ostajes sa decom i gomilom obaveza ali ces se vremenom uhodati i videces da nije tako lose kada vise nikome ne polazes racune,kada si slobodna i svoja,odboluj koliko je potrebno,a onda pravo napred u bolju buducnost,nikad se ne zna mozda te neko bas divan ceka,neko kraj koga ces biti srecna i ispunjena.Nazalost sve vise brakova puca bar oko mene,kao da je neka epidemija razvoda,ne znam mozda je prag tolerancije mnogo manji nego ranije,mozda ljudi gube kontrolu nad sobom pritisnuti sve vecim i tezim problemima,a mozda je samo takvo vreme,kako god bitno je da uvek i svakodnevno ponavljas sebi JA SEBE VOLIM ,JA ZELIM DA BUDEM SRECNA ,saljem ti veliki [sm=smiley31.gif],kad god bude tesko tu smo mi da ti damo snagu da guras napred
|
|
|
|