Sanjica26 RR -> RE: Bračni problemi II deo (15.9.2018 22:14:08)
|
IZVORNA PORUKA: Maslacak15 Joj...Bas teske stvari ovde. Von To Sam ja htela da pitam:kako Ste vi odlucili na trece? Aktivno planirano i sa njegove strane ilije zivot hteo Tako?...da se razumemo svako dete je veliki blagoslov i Samo Po Sebi nije Problem Ali cesto dolazak Jos jednog clana Bude okidac da isplivaju vec postojeci Problemi. Nekad je vec posle prvog, nekad drugog a moze i kasnije. Drzi se i budi jaka, Ako ti je lakse pisi. Nadam se da je prolazno i afekt Ali Mi se cini da imate i dubljih problema. Mozda ich je i moguce prevazici....Mislim na vas Jako🤣 IZVORNA PORUKA: Rosita Mislim da ce se on, von, sigurno vratiti. Ja mislim isto što i ljiša. Polako, imate velikih problema, ali nije sve loše. Mislim na tebe. IZVORNA PORUKA: vonavoj Hvala devojke!Treca trudnoca je neplanirana,pisala sam vec,koliko sam se dvoumila,ali sam presekla i rodila zlato!Probleme smo imali i ranije,njemu je posao na prvom mestu i zeli da ima slobodu...eto dq ode tako negde,da vozi bajs,da trci..nema veze sto se npr.ja raspadam..Nije najgori,imamo mi lepih trenutakaa,u odnosu na 90% brakova oko nas mi smo sjajni..kako ko moze da trpi i pod tepih..ja sam lajava,priznajem.. ali i samostalna,brza, sposobna..pa trazim mrvu zauzvrat.. zasto moram da kazem da se krene na kupanje,da se usisa..zasto? IZVORNA PORUKA: Sanjica26 RR Von, mislim da si se i pre treceg deteta zalila na njega. user posted image Dobro razmisli sta ti je ciniti. Ako želi da se vrati mora da opet zadobije tvoje poverenje. Grlim te jako. user posted image Sta rade devojcice? Jel htela tvoja mama da se druzi sa njima? IZVORNA PORUKA: pari Von, tek sam sad sve iscitala...uz tebe sam...Sama sa sobom razmisli sta ti zelis...kako se osecas...Naravno treba i vas dvoje da pricate...Ja sam prosla kroz razvod...nije lako...ali opet bolje dobar razvod nego los brak IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha Von grlim te puno. Ja sam ti rekla sta mislim. E da i takodje mislim da nemas ni naviku nekad da se slihtas ili pustis da voda nosi tok dogadjaja. Nisi diplomata nekad. Nekad i ne treba da budes a nekad bi valjalo. Svi muski zele da budu momci i nakon vencanja. Zato se ja za mog nisam udala 😂😂😂 tako da on moze momacki i da se ponasa. Salim se ja malo. Razumem te skroz. Ljubim te IZVORNA PORUKA: jess021 Nema opcije uredi post, pa pisem novi. Ljiso, ne zele svi muskarci da budu momci kad se ozene, takvi, brate mili, nek'''' se ni ne zene. Daleko od toga da ne moze nigde da ode, ali te varijante treba mi prostora, vremena, izlazaka. ...jezim se od takvih. IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha Znas kako Jess. Nr izlazi moj nigde ne gleda ni fudbal ne pije pivo s ortacima. Ako je kuci. Nas dvoje smo zajedno gledamo filmove spremamo decu za spavanje i td.kao i svi prrtpostavljam. Ali primetih kad je na godisnjem ako je kuci. Mora da izadje. Uzme D i odu u "fakanu"😂😂😂 zato sam i rekla da mi ne bi bilo pravo da mm ode sam do Soluna. Ok sa decom ali sam ne. Iako je sam svako malo ali to su druge stvari to je posao. U ponedeljam opet do Budimpeste i,svake godine po mesec dana u Fr i td. Slazem se sa tobom bebe ne resavaju nista. IZVORNA PORUKA: isidora88 Joj von bas mi je zao :-( nadam se da cete resiti probleme. Mada se meni ne svidja sto on ima toliku potrebu za slobodom, meni to nije normalno, ionako je stalno po kafana i odsutan zbog posla, bas zato i treba da trci kuci. Iskreno ne vidim njegovu ulogu ako dolazi kuci kasno uvece, a slobodne dane trosi na prijatelje. Mozda da ste nasli bebisiterku pa da odete negde sami na pice, set__nju. I mi smo stalno nervozni, zatrpani obavezama pa se bas cesto svadjamo oko gluposti ali valjda cemo izgurati.Pari i ti se se skoro razvela? :-( nisam to uopste ispratila, znam da si se porodila nedavno. Mama jo uzivajte na moru. Jess brz oporavak, i mi smo svi prehladjeni IZVORNA PORUKA: Maraj Joj von...pa ne znam sta da ti kazem osim da i ja mom moram da kazem da treba da se usisa... A sto se tm tice...von koliko vidim iz tvojih postova on je takav i ranije bio, sto ti kazes, treba mu "prostora" . Nije se on sada promenio. I pre 3.deteta je bio takav i ti si ga trpela. Zene na rr ti kazu, da one to ne bi trpele, ali jbg ti si von trpela. Funkcionisali ste tako zato sto si ti tako jaka i sposobna zena. Razmisli. On je navikao na tebe kao samostalnu, sposobnu zenu i zato se tako ponasa. Nije do tebe, nije do njega al.koliko sam shvatalils vi ste tako funkcionisali. IZVORNA PORUKA: Maslacak15 I meni se to ne svidja, potreba za slobodom i lici mi da mu je posao vrsta izgovora. Dobro Mu dodje da se evakuise. Ali nebih da dolivam ulje na vatru a i mozda Sam nesto pogresno intetpetirala ipak je tesko Samo preko foruma ne znam Ni tebe Ni njega ...zelela bih svakako da se Resi i razresi Ali ti to von najbolje znas. Ti si jaka Zena Tako Mi deluje i kako god da Bude izguraces, verujem!!!🤗🤗🤗
|
|
|
|