Mariya -> RE: Bračni problemi II deo (11.7.2017 23:36:49)
|
IZVORNA PORUKA: Anoniman Muz se vecito ljuti i galami na mene. Kratak fitilj ima pa sam uvek nesto kriva bilo da raspravljam s njim ili kuca ne sija. Sada mi svekrva pred svojim ocem i muzem prica kakav je moj muz, kako brzo plane pa za dve minute kao da nista nije ni bilo, pita se na koga je takav a mene pita da li sam se vec na njega navikla.Nisam htela nista da komentarisem. Sada mi je rekao da mu je dosta mene i da vec dugo bezuspesno pokusava da me popravi. Dao mi rok i iz dana u dan mi ponavlja da se pakukem i gubim da me vozi kuci. Gotovo je i da ukoliko se ne spakujem on ce me na silu spakovati i izbaciti. Zao mi je nas i ne znam sta bih mogla uraditi? Evo je opet Jennifer samo sad anonimna, nije smela da se potpiše[sm=jezicek.gif] Von, znam da si ranije pisala za muža, ali ja nemam pametan savet. Moja drugarica ima, po ponašanju muža veoma sličnog tvom mužu. Ona je divna, dobrodušna, beskrajno dobra osoba koja uvek hoće da pomogne, vredna je kao mrav i sposobna je ali nije zaposlena.domaćica je. A on radi, i zbog toga misli da je on bitan jer samo on zarađuje i on ne može njoj da pomogne jer on, Bože moj, radi ceo dan a ona je kući[sm=zmeden.gif] i kada ne radi, on leži ceo dan u kući ili se bavi svojim hobijima. Neće nikad da je vodi negde, da odu kao porodica negde, na ručak, kupanje, izlet, more...u poslednjih 5 godina su bili jednom zajedno u zoo vrtu i pre 7 godina su bili na moru. Jer ne mogu da idu jer on mora da radi. Bez njega svet staje. Ali ona ga trpi. Prebaci mu sve, pa se on naduri i zatvori u sobu, a ona je onda ljuta ceo dan. Sad više ni ne kuka na njega jer već znam stanje.žao mi je nje. Nije to zaslužila. Ali zna da je takav i neće se promeniti i valjda se miri sa tim. Ja ne komentarišem, ništa ne govorim, nema svrhe. Da kažem svoje mišljenje, verovatno bih je povredila, možda i naljutila pa zato ćutim. Saslušam je, utešim i to je to.
|
|
|
|