Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Bračni problemi II deo 11.5.2017 13:32:01
|
|
|
|
nata11
|
Da ja kazem tebi zeno iskreno tvoj nick i ovo sto pises mi ne idu jedno sa drugim pa mi se cini da se ti malo zezas. Ovo kao da pise zena sa nikom "imam 284 godine pa ga trpim da se cukununuci ne sekiraju"
|
RE: Bračni problemi II deo 11.5.2017 14:58:22
|
|
|
|
Jennifer
|
Ne znam zasto bih se zezala, samo sam htela iskren savet ali hvala u svakom slucaju.
|
|
|
|
RE: Bračni problemi II deo 12.5.2017 17:26:37
|
|
|
|
Jennifer
|
Ima li jos neko neko resenje ili bilo kakav savet? Razgovarala sam sa mojima, kazu nigde nije idealno. Necu vise nikog da slusam zato ovde pisem u nadi da cu dobiti objektivan savet.
|
|
|
|
RE: Bračni problemi II deo 12.5.2017 18:02:11
|
|
|
|
emicaa
|
Razvod,eto ti rjesenja.
|
|
RE: Bračni problemi II deo 12.5.2017 18:22:02
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
A da li tvoji znaju da on tebe i fizicki maltretira? Ako ne znaju onda je normalno da kazu da nigde nije idealno. Naravno, da nigde nije idealno. To se odnosi na normalna sporeckanja. Ali na fizicko i psihicko maltretiranje ne. Razvod je najbolje resenje. Da li ces naci nekog sa 30 godina to je relativna stvar. Srecno.
|
|
RE: Bračni problemi II deo 12.5.2017 18:48:19
|
|
|
|
Jennifer
|
Pa jel po vama naguravanje i stisak za ruku fizicko maltretiranje. Uvek kaze da me nikad ne bi udario
|
|
|
|
RE: Bračni problemi II deo 12.5.2017 18:52:24
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Jeste fizicko maltretiranje, po meni. Po tebi nije?
|
|
RE: Bračni problemi II deo 12.5.2017 18:57:43
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Pa, to jeste Jenifer. Svaka tebi cast ako je tebi normalno. Ne razumem zasto onda.trazis savet. Izvini, mi zelimo da posavetujemo, ali ti na svaki nas post kao da ga branis. A s druge strane trazis savet. Odluci se sama. Nadam se da ces pametno odluciti.
|
|
RE: Bračni problemi II deo 12.5.2017 18:58:12
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: Jennifer Pa jel po vama naguravanje i stisak za ruku fizicko maltretiranje. Uvek kaze da me nikad ne bi udario
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Bračni problemi II deo 12.5.2017 21:13:43
|
|
|
|
Torbica
|
Znate onu:"Nece baba silom u raj...". Ovo pomalo vredja inteligenciju, no, svako zna svoje.
|
|
RE: Bračni problemi II deo 12.5.2017 22:38:30
|
|
|
|
Jennifer
|
Ovako, navodila sam stvari koje su se desavale od pocetka do danas, neke su se nekad desile neke se stalno desavaju. Znam ja da je ovo psihicko nasilje, al posto je sanjalica pitala dal moji znaju da me i fizicki maltretira a ja to nigdje nisam pisala o tome onda sam se logicno upitala jesam ja onda zrtva fizickog nasilja ako me neko gurnuo il uhvatio par puta za ruku toliko.
|
|
|
|
RE: Bračni problemi II deo 12.5.2017 22:51:06
|
|
|
|
Torbica
|
A tortura visegodisnja? To je maltretiranje, nazovi ga kako hoces ali ne vidim opravdanje za tako nesto, izivljavanje nad nekim. Uhvatio te ili ne uhvatio za ruku vise puta.... Celokupna prica je na nivou maloletnika, pa i oni znaju da rasude.
|
|
RE: Bračni problemi II deo 12.5.2017 23:20:19
|
|
|
|
choopa choops
|
|
|
RE: Bračni problemi II deo 12.5.2017 23:32:21
|
|
|
|
Jennifer
|
Ja ne razumem zasto je sad svima smesno al ok hvala opet
|
|
|
|
RE: Bračni problemi II deo 13.5.2017 0:13:29
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Jennifer tebi se niko ne smeje. Samo smo u cudu da jedna zena od 30 godina tako razmislja.
|
|
RE: Bračni problemi II deo 13.5.2017 13:54:47
|
|
|
|
vocicana
|
Tehnicki brak i glavna tehnicarka ti je objasnjenje za ciscenje kuce, peglanje posteljine, udovoljavanje njegovim zeljama, gde jedino ti delas, kao glavni tehnicar, za uzvrat dobijas samo kritiku, izmaltretirana si i psihicki i fizicki do besvesti, ispala si prava sado-mazo zenka svome muzu. Sa tako malo iskustva i malo muskaraca u zivotu, zalosno je sto si odlucila da ostanes pored takvog coveka, gde si jedina i sama sa glavnom i sporednom ulogom. AKo ne razumes nista, ako razumes, super. Lep pozdrav.
|
|
RE: Bračni problemi II deo 13.5.2017 14:09:43
|
|
|
|
Jennifer
|
Vocicana toliko je istine u ovim tvojim recima i toliko si uspela da u par recenica pokazes razumevanje za moju situaciju i opises kroz sta zaista prolazim
|
|
|
|
RE: Bračni problemi II deo 13.5.2017 14:30:19
|
|
|
|
vocicana
|
Budi pametna, veruj mi, kao da te gledam. Budi pametna!
|
|
RE: Bračni problemi II deo 14.5.2017 14:45:24
|
|
|
|
Jennifer
|
Nemoguce je zaista. Moj muz smatra da sam iskljucivo ja kriva za njegovo ponasanje prema meni i da sam mu los izbor. Kada ga pitam zasto se prema drugima ne ponasa tako kaze da samo sa mnom ima problem. Evo ne znam zbog banalnosti ja ga pitam koji ce jogurt on kaze znas koji cu, ja kazem ne vidim taj a on meni pogledaj bolje,a stoji pored mene i onda uzme i ljutito baca u kolica i vredja me i kaze ja to namerno radim. Sam donosi sve odluke a kada pokusavam da razgovaram s njim o necemu da kazem svoje misljenje onda me otera,galami jer sam ha glupa, ne zanima ga sta imam reci i uvek sve bude po njegovom ne zanima ga ni savet od mene. Zaista sam gubitnik kako god. I da ostanem gubim, ijer nisam ranije otisla gubim jer sam potrosila godine muceci se, i da odem opet gubim zbog njega jer treba da prodje neko vreme da bih nastavila dalje i bila s nekim jel tako iako sam ga vec odavno prebola zbog svega. Toliko sam umorna od svega.
|
|
|
|
RE: Bračni problemi II deo 14.5.2017 15:25:43
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Jenifer gubis ti draga ako ostanes sa njim. Ne gubis ako odes. Nego imas potpunu slobodu da dises punim plucima. Mozes da radis sta hoces, a ne sta ti drugi kaze.
|
|
RE: Bračni problemi II deo 14.5.2017 17:00:14
|
|
|
|
Jennifer
|
Sanjice hvala ti veliko sto uvek odgovoris. Pokusavam da se izborim sa situacijom, ali se plasim. Plasim se i svog muza i sta moze sa njim da me ceka u buducnosti, ali se plasim i buducnosti u koju cu krenuti sama i generalno drugih ljudi odnosno muskaraca i mogucih novih iskustava :(
|
|
|
|
RE: Bračni problemi II deo 14.5.2017 17:02:43
|
|
|
|
Jennifer
|
On je dugo u mom zivotu i prosto je navika bez koje nisam navikla da zivim i naravno posle svega da se plasim sta moze da me ceka,skroz sam nepoverljiva i prema njemu a naravno i prema drugima. Izgubila sam veru u sve.
|
|
|
|
RE: Bračni problemi II deo 14.5.2017 17:04:09
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Bolje otici iz takvog braka. Posle polako. Na iskustvima se uci. Sledeci put ces dobro razmisliti kad se budes upustila u drugu vezu. Vise ceni sebe. Znam jednu osobu koja zivi skoro slicno kao i ti. Znas koliko ima godina? Jako puno. Ja bih i u tim kasnim godinama.otisla. To je pakao da.zivis sa.takvim covekom.
< Poruku je uredio Sanjica26 RR -- 14.5.2017 17:08:24 >
|
|
RE: Bračni problemi II deo 15.5.2017 17:35:12
|
|
|
|
Jennifer
|
Hvala svima. Kolebam se jer kao da znam sta bih trebala ciniti i sta mi je najpametnije ali nemam hrabrosti. Onda moji me isto obeshrabruju jer kaze da se plase da ne pogresim ako ovo zavrsim. Sa druge strane mi i njega zao jer nije ni on zasluzio da mu odjednom se okrenu iz neba pa u rebra ledja i kaze dovidjenja. Naravno bez obzira na sve on to ne ocekuje. Njegovi drugovi imaju porodicu i on bi hteo da i mi napravimo taj korak a ja sam izbegavala jer sam htela da vidim kakav ce biti prema meni kroz vreme. Naravno da i zbog toga osecam grizu savesti i da se osecam manje vredno. Onda se prisetim veze i pocetka braka i budem jako tuzna i mislim da cu uvek da mislim na to i da ni s kim vise ne mogu ostvarit takvu pricu. S druge strane opet sam toliko u svemu ovome da sam se vec i navikla i na lose i da otrpim i da mi je to postalo normalno. Onda kada je on normalan onda ja krivim sebe jer razmisljam da odem i saosecam sa njim. Mislim da sam izgubljen slucaj stvarno.
|
|
|
|
RE: Bračni problemi II deo 15.5.2017 18:59:03
|
|
|
|
Jennifer
|
Ujedno i napustam temu posto sam jedina i ostala na njoj.
|
|
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?