Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Bračni problemi II deo 28.6.2019 8:08:29
|
|
|
|
Ivanka 75
|
On to misli da ces da smekšaš 😂 Aaaa, testira te 😊 Samo kuliraj i ne pokazuj uvređenost i ljutnju. Sve sa osmehom 👍
|
|
|
|
RE: Bračni problemi II deo 28.6.2019 9:58:20
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Da da ja se nasmejala i pitala ti to mene malo z?
|
|
|
|
RE: Bračni problemi II deo 28.6.2019 10:00:24
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Inace racunam da ce opet slavlje za NG biti za moj rodj. E vala bicu pametnija pa cu nam rezervisati na nekom fensi mestu bar veceru. I to mesec dana unapred.
|
|
|
|
RE: Bračni problemi II deo 28.6.2019 11:37:00
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha Inace racunam da ce opet slavlje za NG biti za moj rodj. E vala bicu pametnija pa cu nam rezervisati na nekom fensi mestu bar veceru. I to mesec dana unapred. Ja krenem od oktobra da podsecam za moj rodjendan, da se ne ispustim 😊 I suptilno pominjem i dan i datum, i da bi volela u restoran da idem, i da mi treba torta ili bar neki kolaci.... Ma samo gundjam 🤣
|
|
|
|
RE: Bračni problemi II deo 28.6.2019 11:55:40
|
|
|
|
Ana RR
|
Pa zar moraš da podsećaš da ti ide rođendan valjda čovek zna i sam.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Bračni problemi II deo 28.6.2019 12:02:52
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: Ana RR Pa zar moraš da podsećaš da ti ide rođendan valjda čovek zna i sam. Zna zna, ali ne skodi da ga podset_im s vremena na vreme, da budem sigurna da nece zaboraviti😂 A i on mene podseca zdušno čim krene septembar da tamo negde u oktobru oko Miholjdana ima jedan dasa kome je rodjendan i da mu treba torta 😂 Šala šala ali ne propuštamo rođendane 😅
|
|
|
|
RE: Bračni problemi II deo 28.6.2019 12:08:57
|
|
|
|
Ivanka 75
|
I Batwife mora da se potrudi 😂
|
|
|
|
RE: Bračni problemi II deo 28.6.2019 13:03:48
|
|
|
|
bebilule
|
E, nešto sad mislim, baš sam se promijenila. Nekako sam se uljuljkala u ovaj način života, bez braka i veze i teško bih se odrekla tog svog "komoditeta". Nemojte me pogrešno shvatiti, ne govorim ni za, niti protiv braka, već samo konstatujem da sam pravo sebična.
|
|
|
|
RE: Bračni problemi II deo 28.6.2019 13:35:07
|
|
|
|
smeško
|
Bebi, vidis da su neki takvi i u braku. Tebi se prasta.
|
|
|
|
RE: Bračni problemi II deo 30.6.2019 17:12:48
|
|
|
|
vocicana
|
Lule, izvini, izvinite svi, nisam u toku, ti vise nisi sa muzem?
|
|
RE: Bračni problemi II deo 1.7.2019 8:06:32
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
|
|
|
|
RE: Bračni problemi II deo 1.7.2019 8:09:45
|
|
|
|
pari
|
Ljisho,jesi ok?
|
|
RE: Bračni problemi II deo 1.7.2019 8:32:37
|
|
|
|
bebilule
|
IZVORNA PORUKA: vocicana RR Lule, izvini, izvinite svi, nisam u toku, ti vise nisi sa muzem? Ne Voci, vec dvije i po godine. Stara priča. Nisam vala o tome nešto ni kuckala tada.
|
|
|
|
RE: Bračni problemi II deo 1.7.2019 10:35:36
|
|
|
|
vocicana
|
Zao mi je, ali akon je tebi lakse i bolje tako, svakako dobra i pametna odluka. Izvini sto davim, stvarno nisam znala.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?