Mariya -> RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] (17.4.2015 17:56:49)
|
Dobar dan mame!! Evo i mene... Svekrva odnela Lu, prestao joj je curiti nos pa može da ide. H spava. I ja sam htela ali nisam uspela[sm=smiley13.gif] Mislim da je to hvatanje i držanje igračaka individualno a većina dece to počinje između 3,5 i 4. meseca. Pa onda prebacuju iz jedne ruke i drugu... Moram da se pohvalim, H ima 2 zuba i počinje da puzi[sm=bravo.gif]Ne baš školski ali ide. Preslatka je, podigne se na sve četiri, pa guzicu uvis, pa se spusti i onda krene. I lepo joj ide, odmakne se ona i po 2-3 metra. A na laptop i miša kidiše, čim ih snimi na krevetu kreće, lakta se i gura ali ne staje dok ga ne dohvati, pa kad krene da klikće[sm=smiley36.gif] Juče je nekako ušla u podešavanja i okrenula displej naopačke, jedva sam ga vratila... A ne sedi još uvek. Kad je držim za noge podigne se ali se sruši ako je pustim. I ako se drži u AS ili u kadici onda super sedi. A juče se podigla na noge u kadici, dok sam je kupala. Izgleda da će ona sve ostalo uvežbati, pa kad bude stajala i puzala će naučiti da sedi. za nedelju dana punih 7 meseci. Kd pre?!! Pisale ste neki dan kako vam je drago što imate devojčice... Šta da vam kažem, možete li da zamislite moju sreću što imam dve?[sm=smiley27.gif] Da znam da će i treća biti devojčica rodila bih bez razmišljanja, baš bih volela da imam 3 ćerke. Ali šta ću ako bude dečak[sm=zz_tongue.png] Čupo, ja mislim da će ona popiti AD kad bude gladna i neko drugi joj bude davao mleko. Zna ona da od tebe može da dobije (*) pa možda i zato odbija flašicu.
|
|
|
|