branki* -> RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] (30.4.2015 11:17:32)
|
pa,bas tako,pri tom nije meni tesko da cistim,ja volim to,ali,brate,postuj to sto uradim,znaci ne moras da ribas kupatilo,ja cu,ali nemoj pasta za zube da bude po lavabou i slicno.a,i sad stvarno imam puno manje vremena zbog boke,jednostavno,imam volju da uradim,ali nemam vreme.i sto kazes,tacno vidim sebe kako zvocam i nervozna sam,a to me nervira,jer nisam takva.kazem mu juce,kako bre ja sa svima mogu lepo da komuniciram i vesela sam i zabavna sam,samo sa tobom uvek udjem u neku raspravu! moja mama je i dan danas rob i sluzavka! i tako..ko sta,ja samo jadikujem i zvocam[sm=smiley36.gif]ko o cemu ,baba o ustipcima! degu,sad citam sta si napisala..tako je i mene moj gnjavio kad je boza bio beba.ja sam se izmlazavala na svaka 3 sata,a pio je i dohranu, i tako srce mi nekad spava,ne mogu ,umorna,mrtvosana,ne mogu da ustanem da se izmuzem,a on-ajde,ajde,jesi htela dete,bolje da pije tvoje mleko i slicno!pa,pusti me bre da spavam malo,nece mu nista faliti ako popije jednu flasicu vise ad mleka. najbolje da ne spavamo uopste,danju da cuvamo decu ,a nocu da cistimo[sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif] uh,sto im bog ne dade sisu ,pa da doje,pa da vide sta je to!
|
|
|
|