RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] (Puna verzija)

Forum >> [Beba] >> Razgovori roditelja

Poruka

mali_mis -> RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] (16.4.2015 6:59:55)

Jutro mame [sm=kava.gif]
wiv nema panicarenja oko zuba, ako mu izadje vise komada od jednom, to je super za tebe. Ovako bi za svaki zubic imala party, a ovako vise komada odjednom, party par puta i posle mirni.

branki* -> RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] (16.4.2015 7:01:27)

kad je bal,nek je maskenbal[sm=smiley36.gif]ja ,iskreno,nisam ni osetila zube sa bozom,videcemo sa ovom malom kako ce biti...odoh da budim mog deliju za vrtic[sm=smiley36.gif]

mirkam -> RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] (16.4.2015 7:14:50)

Jutro mame [sm=kava.gif]
Katarina, i mi smo kasno ucvrstili glavicu, ali nisu nas slali na vjezbice.Dobro su ti rekle zenice, sto vise na stomaku i bice to sve super [sm=smiley1.gif]
Samo da mahnem, odoh na posao jos malo....
Grlim vas [sm=smiley31.gif]

emicaa -> RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] (16.4.2015 7:52:36)

Dobro jutro mamike,ova moja opet super spavala i opet do 7 [sm=smiley1.gif].Standardno odošmo po hljeb pa ću nastaviti čitati šta ste sve pisale.

daca77 -> RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] (16.4.2015 7:55:15)

Dobro jutro!!!
Nocas sam poludela...juce popodne isli do grada i N bila super, cak i previse mirna-glas joj se nije cuo. Posle skoro 2h zaspala i tako do kuce. A onda je krenula dernjava kao iz mladjih dana kada je imala grceve-spavalo joj se a nesto joj ne da mira. Urlala je tako skoro 3h, sisala na manje od 1h i lepo navukla mleka te mi je leva dojka kao kamen tvrda i bolna. Elem da se vratim na bebu, zaspala oko 21h i koji min. Sve bilo super kad enonje u 23h i nesto se budi i dernja...ponovo sisa...spava do 2h i novo budjenje, ali razlika je u tome sto nakon sisanja ne zeli da spava i tako do 4h dernjava, nosanje, ljuljanje. Jutros u 6h, siroki osmeh ugledah...[sm=smiley13.gif]
Sta joj bi ovo, ne znam...

Ivanka 75 -> RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] (16.4.2015 8:16:45)

Skok u razvoju mozda Daco [sm=smiley1.gif]

Dobro jutro mame [sm=smiley1.gif]
Sad slusah vremensku prognozu - danas do 27 stepeni, nocas stize naoblacenje i pad temp za 10ak stepeni, znaci danas se kuvamo sutra smrzavamo uz kisu [sm=smiley1.gif]

eca89 -> RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] (16.4.2015 8:18:51)

Dobro jutro djevojke, evo i nas tačkastih, duša moja super podnosi. Nema temper. normalno jede i spava, zvala sam sad doktor.da pitam da li da je dovedem, kao nema potrebe ako nema temper. i ne povraća, sve ima u apoteci i samo da je kupam 2x dnevno, presvlačim, mijenam posteljinu i zračim prostoriju i to je to[sm=zmeden.gif]

Modessty -> RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] (16.4.2015 8:21:06)

Dobro jutro i ovde! [sm=smiley1.gif]
Ivanka šta ima novo? Kako je Iva? Danilo i ovu nedelju neće u školicu pa se vidite sledeće nedelje. On jedva čeka. Polude kod kuće

Daco možda je stvarno neki skok u razvoju. KO zna. A možda se naspavala preko dana pa joj se noću nije spavalo

Modessty -> RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] (16.4.2015 8:22:50)

Eco i vas uhvatile boginje?! Ne brini brzo će proći. Kupaj je u blagom rastvoru hipermangana. Mnogo pomaže. A ne moraš dva puta dnbevno da je kupaš. Potopi je u kadicu sa hipermanganom jednom dnevno. I mažite neko krečno mleko i to je to.

branki* -> RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] (16.4.2015 8:26:15)

ma,ko ce znati te bebe i sve njihove faze[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]moja obicno nocu sisa non stop,a juce bila super,zaspala u 8 i budila se samo u 1 i 15 i u pola 5!meni neverovatno!tako da,daco,verovatno joj nesto doslo,vratice se u normalu..mi se jos ne usudjejomo na duze setnje,niti mi se ide.samo na terasu i ispred zgrade i to je to.tad je nosim na rukama..videcu da aktiviram onaj kengur,a imam i onu maramu sto sam dobila od RR,pa ce mozda hteti tako,makar da odemo nekad do prodavnice..

Ivanka 75 -> RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] (16.4.2015 8:34:42)

Mid, super smo, a bas mi krivo za Danila [sm=smiley13.gif]Navikla sam njega prvog da vidim ujutru

vonavoj -> RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] (16.4.2015 8:38:43)

jutro! Pijem kafu,a ne znam odakle da krenem sa sredjivanjem kuce..prala ves za toplo,auuu,sad ormane treba sortirati... Poslala sam Tiku u vrtic,jedva,samo da bi lakse sredila sve..jos da me J slusa,evo zaspala je u njihalici..
Eco,nisam znala da i beba dobila! Bas me interesuje od koga si i ti dobila?
Daco,krecu i zubi,moja je u nedelju imala burnu noc,ali zubica jos nema..to ide polako...

emicaa -> RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] (16.4.2015 8:42:24)

Branki probaj je nosati u marami svidjeće joj se sigurno.T je obožavala tako ali nije moja kičma pa posle drugog ili trećeg mjeseca je nisam više stavljala.
T nosić nešto zapušen,ništa drugo samo to,moram joj očistit nekak.

mika79 -> RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] (16.4.2015 9:00:30)

Dobro jutro mame, M se noćas budio na sat vremena, ja još ne zaspim on se probudi, smešan je kad se probudi odmah ustaje, okrene se na stomak podigne u puzeći položaj i hoće da ustane. Sade je zaspao a ja čekam brata da dođe valjda ga neće probuditi pošto spava kao ptičica, kad nešto šušne on se budi. Nama su u par dana izrasla 2 zubića ja nisam ni očekivala jer nije balavio, jedino što se tih dana stalnoo budio aki on se budi stalno.

branki* -> RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] (16.4.2015 9:49:29)

emice,bas cu da probam,do sad sam isprobavala kako se vezuje marama...miko,to jei moj boza radio,odmah ustaje[sm=smiley36.gif]
bas volim sto sam dobila devojcicu[sm=9nebesa.gif]

Modessty -> RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] (16.4.2015 9:54:25)

e Branki blago tebi sa devojčicom [sm=smiley36.gif]
NIkola se jutros budi nešto pre 6h i odmah ustaje iz kreveta i hoće da šeta po sobi! Jaoooo kad ću se naspavati?! [sm=smiley24.gif]

emicaa -> RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] (16.4.2015 9:55:49)

I ja volim što imam djevojčicu,i kad bih ih još pet imala bila bih srećna.Obožavam curice [sm=smiley9.gif]

branki* -> RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] (16.4.2015 10:13:05)

eto[sm=smiley1.gif]mislim,ja mog bozidara blago receno obozavam.ali,sve vise se zaljubljujem u ovu moju malu curicicu[sm=smiley27.gif]

wivern -> RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] (16.4.2015 10:17:50)

Bar dan. Mi ustali u 8, pa sad neki opet spavaju a neki piju kafu i citaju rr.
Danas u 12 na vezbice, pa ja onda na sredjivanje stana.
Eco valjda ce vas brzo proci tackice, namuci se ti vala..
Taman sam se navikla na lepo vreme kad od sutra opet zahladjenje i kisa. Bas bzvz

Modessty -> RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] (16.4.2015 10:23:46)

ma Branki zaljubiš se i u sina po drugi put [sm=smiley36.gif] meni smao žao što neću imati mašnice i šnalice svuda po kući [sm=smiley36.gif] Ali navikoh se i na autiće

Wiv izvini nisam u toku, što idete na vežbice?

emicaa -> RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] (16.4.2015 10:32:53)

Mod draga još nije kasno za šnalice i mašnice po kući [sm=smiley1.gif]

branki* -> RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] (16.4.2015 10:41:43)

slazem se sa emicom[sm=smiley1.gif]

jeste,sta god covek da ima je lepo i voli,nego nesto me danas obuzelo,tako je gledam,pa mi se smeje,pa me sve milina neka obuzima sto eto,imam cerku,ne znam ni da objasnim,kao nekako sebe da vidim u njoj,samo bolju verziju sebe..

daca77 -> RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] (16.4.2015 11:15:11)

Au...bas ste se raznezile, mame[sm=smiley1.gif]
I ja sam oduvek sanjala da imam devojcicu, pa kada je moja sestra rodila 2, ja bila ubedjena da cu ja imati decaka...pa ona cela frka po dr, tako da nisam bila u situaciji da biram, ali mi se zelja, na kraju, ispunila.
Zato cele noci slusam-MA, MAU, MAM kada bas pobesni...progovori dete od muke...[sm=smiley36.gif]
Nego, leva dojka je bas bolna[sm=smiley19.gif]...kupus drzim od jutros...

degu -> RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] (16.4.2015 11:16:18)

IZVORNA PORUKA: branki RR

eto[sm=smiley1.gif]mislim,ja mog bozidara blago receno obozavam.ali,sve vise se zaljubljujem u ovu moju malu curicicu[sm=smiley27.gif]

Tek ćeš da se zaljubiš i kad misliš ne možeš više ono te klepi još više [sm=smiley36.gif]
Ma milina jedna :) ja sam jako srećna što imam devojčicu, sad baš imam veliku želju da imam i dečaka, ali otom potom, samo neka bude i nek bude živo i zdravo [sm=smiley1.gif]

mama krava -> RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] (16.4.2015 12:39:59)

E, sad kad vas čitam setila se kako smo svi bili u bedaku što će drugo biti dečak! Stidim se čak I da se setim toga![sm=smiley13.gif]

A sada ne možemo da verujemo kako smo glupavi bili! Svi ga obožavamo, onako bandoglavog I smešnog, a maza nevidjena! Mnogo je sladak I mekan I kad se najmeje a zubići se zabele, na kao šećer je!

Lepo je da imaš decu, to je Božji dar, bilo dečak ili devojčica!

Stranica: <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sledeća stranica >   >>