RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] (Puna verzija)

Forum >> [Beba] >> Razgovori roditelja

Poruka

Ivanka 75 -> RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] (18.4.2015 9:50:13)

IZVORNA PORUKA: eca89

Dobro jutro cure, evo i nas. Stanje se ne popravlja, znači užas, jadniče ne može ni spavati koliko je svrbi, cijelu noć se budila milion puta, evo sad molim Boga ne bi li zaspala malo, da idem stan pospremati, ali teško. Ovde vjetar i kiša, vrijeme užas. i

Eca, mazes li je necim, krecnim mlekom, Pox clin?
Ako se mnogo cese stavi joj rukavice na rukice da se ne izgrebe.

Modessty -> RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] (18.4.2015 9:52:55)

little baby dobro nam došla! NE brini oko kakanja. Moj mlađi sin nije kakio po 5 pa čak i 7 dana! Pomogle su nam BioGaia kapi, ali bi bilo dobro da se sa pedijatrom posavetuješ da li da daješ te kapi i u kojoj količini. Kapi sam mu dala tek kad je počeo baš da ga muči stomak. Znači nema brige ako dete lepo sisa, lepo spava, mokri više puta u toku dana. Normalno je kod dojenih beba da ne kake i po 7 dana

Eco neće to još dugo da traje. Jel je kupaš u rastvoru hipermangana? To će joj smanjiti svrab i umiriće je.

Ja na poslu danas [sm=smiley13.gif] Ostavih muža sa decom. Ostavila sam ga bez spremljenog doručka - moram da ga naučim pameti. E sad da ga vidim da kaže kako jelako čuvati čudovištanca![sm=zz_devil.png]

wivern -> RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] (18.4.2015 9:52:55)

Little baby dobro dosla [sm=bravo.gif]
Kao sto rece Ivanka, to je normalno..cini mi se i do 7 dana da je ok.

Eco jadnicak mali. Reci mi jel se jos uvek stavlja onaj prasak protiv scraba? Ja se toga kao kroz maglu secam.

/ivanka ja sam imala ideju da na trasu stavim onu vestacku travu, ali se jos uvek lomim.

mama krava -> RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] (18.4.2015 9:54:08)

Little baby sve je ok. Normalno je da proredi stoljce. Posle 6 nedelja kao sazreva probavni trakt i bebe manje kake i ne tako prolivasto. A i normalno je i kada beba nema stolicu i po nekoliko dana.

Ivanka 75 -> RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] (18.4.2015 9:59:46)

Wiv, htela i ja vestacku travu ali mnogo ostra da bi se Iva igrala, imaju iglaste podloge itisoni pa cemo to kupiti.
Postavicu sliku kad sve namestimo.
Pa ovih dana da idem i u lov na neku manju garnituru za terasu pa da se prepustim uzivanju u cvetnoj oazi [sm=smiley1.gif]

Modessty -> RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] (18.4.2015 10:03:44)

Ivanka ja se samopozivam na kafu na tu tvoju terasu [sm=smiley36.gif]

`little baby` -> RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] (18.4.2015 10:07:45)

Hvala vam drage moje :) Znači normalno je? Ohh kakvo olakšanje :) Imam i ja te bigaia kapi. Ali mislila sam da su one za grčeve. Inače, mokri non stop. Kuvam mu i čaj od kima. I takoo... Hvala vam punoooo! ❤❤❤

eca89 -> RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] (18.4.2015 10:09:52)

IZVORNA PORUKA: wivern

Eco jadnicak mali. Reci mi jel se jos uvek stavlja onaj prasak protiv scraba? Ja se toga kao kroz maglu secam.

Ma, kupam je sa onim gelom protiv svraba, stavljam joj djeciji puder i mažem neki losion protiv svraba, ali pomaka nema, čini mi sve gore i gore, da vam stavim sliku, prepale bi se kako to strašno izgleda[sm=smiley19.gif]!

Ivanka 75 -> RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] (18.4.2015 10:10:22)

Mod, bice i svecano otvaranje iako su orognozirali kisu, tako da moze kafaaaaa [sm=smiley1.gif]

eca89 -> RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] (18.4.2015 10:13:25)

IZVORNA PORUKA: Modessty RR

Eco neće to još dugo da traje. Jel je kupaš u rastvoru hipermangana? To će joj smanjiti svrab i umiriće je.

Ma, kad ja Mod mm pošaljem u apoteku, ona njemu rekla da taj hipermangan nije baš nešto dobar za bebe, dala mu gel za tuširanj i losion neki, pa joj mažem i stavljam onaj dječiji puder, ali ona urla li urla.

Ivanka 75 -> RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] (18.4.2015 10:14:57)

Eco, kupi ti hipermangan, mani sta apotekarka kaze.

wivern -> RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] (18.4.2015 10:36:44)

Ivanka bas okaci fotku, mene taj itison brine kad je kisa. Koliko ce se brzo susiti. A vidis nije mi ni palo na pamet da je trava suvise ostra.

Modessty -> RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] (18.4.2015 10:58:30)

IZVORNA PORUKA: Ivanka 75

Eco, kupi ti hipermangan, mani sta apotekarka kaze.

Tako je! Kupi ti hipermangan i reci da je za tebe. Mnogo one pametuju a nemaju pojma! Slobodno joj napravi blagu kupku, vrlo malo hipermangana, samo da se zacrveni malo vodica. NEmaš pojma kako od njega brzo prolazi!

vonavoj -> RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] (18.4.2015 21:26:55)

Vece mame,moje veliko dete je poraslo..ode kod drugarice da prespava[sm=smiley36.gif],kaze aj cao,vidimo se! A to su nam i dobri kucni prijatelji,nema vece srece od njih dve![sm=smiley36.gif]

mirkam -> RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] (18.4.2015 22:36:05)

Auu Von, pa zar sa nepune 4 godine spava kod drugarice [sm=smiley36.gif] To mi je preslatko [sm=smiley27.gif]
Mrtva sam.Od jutros od 6 se nisam ugasila do sada.Kicma mi se raspada.
M slinav vec nekoliko dana , a od danas po malo i kasljuca.Imam jos malo Bisolvona na svu srecu, jer kod nas ga vise nema ni u jednoj aposteci.
Ma ovo bolesno vrijeme, nije ni cudo sto svi prehladjuju.
Odoh da smazem jednu ledenu kocku,sve me mami sa ovog radnog stola, a ni posteno se ohladila nije [sm=smiley36.gif]

wivern -> RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] (18.4.2015 22:43:45)

Von videh na fb, divno <3

Mirkam ovo vreme je bas bolesno, prelazi sa +25 na +10 za par sati, nije ni cudo sto smo bolesni svi.

Meni telefon upao u wc solju, sjajno.

Ana RR -> RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] (19.4.2015 4:53:31)

Ako će vam biti lakše, kod nas je juče bilo 23 stepena, da bi uveče pao sneg [sm=smiley36.gif] srećom, samo se malo zabelela trava i krovovi, do podne se već istopilo, ali ipak..

branki* -> RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] (19.4.2015 6:01:11)

jutro,mame..sto ti je ironija,boka super spava vec 3 noci,sinoc je zaspala u 8 i prbudila se da sisa tek u pola 3,a ja kreten evo dzonjam po netu i ne mogu da spavam[sm=hudicek1.gif]

mirkam -> RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] (19.4.2015 7:04:14)

Jutro [sm=kava.gif]
Branki, isto je bilo i kod mene.M je sa nekih mjesec dana poceo da spava po cijelu noc (ne racunam budjenje da jede, jer cim slisti flasicu nastavi), a ja ko kreten vise bila budna nego spavala.Meni su to tada opravdavali hormonima.Je li ii nije pojma nemam.
Jutros hladno, kisa...pih.
Odoh da pijem kaficu.
Nema Ljise?Mora da ne stize..
Little baby, dobrodosla [sm=smiley1.gif]

branki* -> RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] (19.4.2015 7:16:33)

evo i ja pijem kafu...nedostaje ljisa i njenu opisi,ali ver ima dosta posla na salasu...
ma,ili je to,ili se organizam utrenira na budjenje svako malo.i ovde neki oblaci...

mali_mis -> RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] (19.4.2015 7:21:46)

Jutro mame [sm=kava.gif]
Nedostaju Ljisa, Torbica, bubi [sm=smiley13.gif]
A. je juce trcao kao blesav, opalio se o sto, i sad ima cvorugu posred obrve [sm=smiley13.gif] Ne gleda kuda ide, ide kao muva bez glave.

daca77 -> RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] (19.4.2015 8:03:30)

Dobro jutro!!!
Kod nas bas grozno vreme, hladno i oblacno...da li cemo ici do S.banje-ne znam...
Moja N se ubila od plakanja, sinoc...vristala je bez prestanka 1,5h...ne znam sta sve nismo probali-stavljali termofor na stomak, mazali desni gelom, ljuljali, pevali, blesavili se, dojila je, ali nista nije pomoglo...nije se grcila, jednostavno je samo histericno plakala...

vonavoj -> RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] (19.4.2015 8:06:06)

Jutro!
Wiv,kako upade? Koristis mir dok si na wcu! Evo i ja[sm=smiley36.gif]
Branki odmorila si se!
Mali misu,odmah namazes margarinom mesto udarca i prodje..ne izadje modrica i mala cvoruga;

mali_mis -> RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] (19.4.2015 8:13:06)

IZVORNA PORUKA: vonavoj

Jutro!
Wiv,kako upade? Koristis mir dok si na wcu! Evo i ja[sm=smiley36.gif]
Branki odmorila si se!
Mali misu,odmah namazes margarinom mesto udarca i prodje..ne izadje modrica i mala cvoruga;

Hvala von, da znam za sledeci put [sm=smiley1.gif]

branki* -> RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] (19.4.2015 8:19:15)

von,vala jesam,dok imam vremena da ovde kuckam[sm=smiley36.gif]svi spavaju...
daco,moja je isto juce popodne bila razdrazljiva i placljiva,a nije takva vec neko vreme,ja pomislila da je mozda do promene vremena,kazu da su bebe velike meteroopate,valjda sam dobro napisala[sm=jezicek.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sledeća stranica >   >>