RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] (Puna verzija)

Forum >> [Beba] >> Razgovori roditelja

Poruka

vonavoj -> RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] (12.4.2015 6:52:31)

Jutro! Vaistinu voskrese!
Branki,spavaj kad svi spavaju! Moja J ima sat u guzici,uvek u isto vreme sisa, nebitno kad je zaspala i da li je spavala tog dana!
Mi planiramo jutarnje iznenadjenje T,da u dvoristu nadje sta joj je zeka doneo,pa da vozimo bajseve,a J ce baba da seta ( prvi put!)

vonavoj -> RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] (12.4.2015 6:53:08)

Branki,peci meso u onoj kesi!

branki* -> RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] (12.4.2015 6:55:36)

nemam tu kesu,von[sm=smiley13.gif]imam alu foliju,ne znam da li to mogu da upotrebim..ako mm bude izlazio ujutru,reci cu mu da kupi,ako ne,nista,ispeci cu nekako.joooj,prva setnja sa babom[sm=smiley1.gif]

mali_mis -> RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] (12.4.2015 7:25:14)

Hristos Voskrese!

Jutro mame [sm=kava.gif]
Mi smo se juce setali, bas je bilo toplo.

Ana RR -> RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] (12.4.2015 7:38:34)

Branki, prekrij alu folijom I ubaci u rernu na par sati, zavisi koliko kg ima komad.

mama krava -> RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] (12.4.2015 7:54:45)

Srecan praznik, dRRugarice drage! 🐣🐰🌼

mika79 -> RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] (12.4.2015 8:46:58)

Hristos vaskrese[sm=smiley1.gif] Juče sam ceo dan spremala kuću, sa prekidima dok je M jeo, crkla sam ali mi je i prijalo, danas idemo kod mojih na ručak[sm=bravo.gif] nesmem nikom da kažem nismo bili od božića a udaljeni smo 20-tak km oni često dolaze kod nas a mi stalno te rođendan te babine i prođe vreme.

emicaa -> RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] (12.4.2015 9:06:14)

Hristos Voskrese.Dora je oduševljena šerim jajima,dvoje je izrazbijala ljuska mu počela otpadati [sm=smiley36.gif].Noć nam je opet bila katastrofa ali biće bolje [sm=smiley1.gif]

wivern -> RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] (12.4.2015 9:28:10)

Vaistinu voskrese.

Mi nesto razmisljamo da odemo do ade da prosetamo, mada ce biti haos sigurno.

Kata90 -> RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] (12.4.2015 9:37:09)

Jutro[sm=kava.gif]rucak se krcka polako...... mi juce bili u setnji do grada,pa do babe ja pojela tri kugle sladoleda[sm=smiley36.gif]bas mi prijalo.....a tata nam dotle guro kolica.
Danas imamo goste,pa nemozemo u setnju ali konaco kad je vec otoplilo[sm=smiley1.gif]
Zene uzivajte,i sretan vam Vaskrs[sm=smiley31.gif]

Trcosava -> RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] (12.4.2015 9:53:10)

Dan mamite.

Mi sad da doručkujemo, pa da vidim šta i kako ćemo danas. KAd ručak, kad da šetamo. LEpo je vreme, sunčano pa da iskoristimo što više možemo.

degu -> RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] (12.4.2015 10:34:45)

dobar dan zene! Mi po obicaju ustali u 6h. Budila se dosta al je brzo nastavljala da spava,tako da smo obe sve resavale u polusnu. Doruckovali zajedno, izlupali jaja. Sad kuvam rucak. Popodne cemo kod svekrve. Juce smo ceo dan bili napolju,milina.
Emice kako je mama?

emicaa -> RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] (12.4.2015 13:11:02)

Degu hvala na pitanju,bolje je.Sad smo pričale,prestala je krvarit i ne boli je stomak.Problem je što joj krvna slika opada.Stalno prima infuzije,danas je dobila šolju čaja.Sad čeka da prodje praznik pa da doktori nastave posao.
Mi ćemo kod sveki na ručak,do zaove na kafu pa u šetnju.Dan je predivan.

wivern -> RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] (12.4.2015 15:39:08)

Emice krvna slika joj je losa jer je krvarila,bitno da ide na bolje i da su prestali bolovi.
Mi isli na adu, i kad smo se vracali sve mi presedne. Maksim se toliko drao u kolima da vise nemam zelju igde kolima da ga vodim. Pokusavajuci da ga zabavim meni pozli jer patim od bolesti voznje pa se umalo ne onesvestih od muke i bola u tintari od njegovog dranja.
Dzabe mi svo ono uzivanje na suncu [sm=smiley36.gif]

Katarina20 -> RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] (12.4.2015 17:15:59)

Hristos voskrese [sm=smiley1.gif]

emicaa -> RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] (12.4.2015 18:18:18)

Auu Wiv šta te snadje.
Mami jedna sestra u bolnici rekla ako i dalje ovako nastavi padati krvna slike daće joj krv ali sve zavisi šta će doktori reći.
Meni je šetnja baš godila,išli smo uz ogromno brdo,sad je problem od vraćanja niz brdo,počinju se mišići grčit,blago meni sutra [sm=smiley36.gif]

Ivanka 75 -> RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] (12.4.2015 20:12:42)

Hristos voskrese!
Mi proveli diiivan dan u selu kod sveki, predivan! Ivka se nije svrtela u kuću ni trenutak, samo vijala okolo [sm=smiley1.gif]
Igrali badminton, fudbal, bacali frizbi, jeli jagnjetinu, uživali [sm=sloncek.gif]
U povratku Ivka zaspala posle 5 min i probudila se pred kućom.
Lice mi malo pocrnelo [sm=smiley36.gif]

wivern -> RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] (12.4.2015 23:57:24)

Ivanka znaci nema vise nervoze .
Zene kako cu ja sa ovim detetom na more [sm=smiley13.gif], ako do juna ne prestane da urla u kolima ne znam sta da radim.
A i ko ce izdrzati tu torturu u kolima vise. Zene to je strasno. Na sve sam bila spremna i na nespavanje, i na urlanje od grceva, urlanje od zuba, ali na ovo...ovo kao da mu neko dere kozu [sm=zmeden.gif]

Ivanka 75 -> RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] (13.4.2015 0:43:12)

IZVORNA PORUKA: wivern

Ivanka znaci nema vise nervoze .
Zene kako cu ja sa ovim detetom na more [sm=smiley13.gif], ako do juna ne prestane da urla u kolima ne znam sta da radim.
A i ko ce izdrzati tu torturu u kolima vise. Zene to je strasno. Na sve sam bila spremna i na nespavanje, i na urlanje od grceva, urlanje od zuba, ali na ovo...ovo kao da mu neko dere kozu [sm=zmeden.gif]

nervoza je i dalje tu.... na žalost...
Wiv, ne znam kako da te posavetujem za to plakanje u kolima, on je mali, mnogo toga će promeniti za mesec-dva dok ne krenete na more, probaj da mu pevaš pesmice na uvce, ja sam prvih puta na dužim putovanjima spavala sa glavom oslonjenom na njeno sedište, pevam joj da se smiri pa i ja sa njom zadremam.
Nije on navikao da bude van tvog naručja, možda se zato buni, daj mu do znanja da si tu <(mada ti to sigurno i radiš) ali budi strpljiva, možda mu treba vremena, mali je on [sm=smiley31.gif]

mali_mis -> RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] (13.4.2015 7:23:01)

Jutro mame [sm=kava.gif]
wiv za mesec-dva ce mu se svidjati vozikanje kolima, onda ce da se dere kad ga budes vadila iz kola [sm=smiley36.gif] Ponesi mu neku omiljenu igracku da se zanima covek dok se voza, mozda mu je dosadno.
Kad smo vec kod deranja [sm=jezicek.gif] A. je juce bio nepodnosljiv. Hteo je satima da stoji u krevecu i pali i gasi svetlo, i naravno dernjava jer ne mozemo citav dan da sedimo na terasi dok on terorise biljcice koje su tek nikle. I onda pred spavanje, on bi da sedimo u satoru, naravno posle samo 5 minuta je izasao iz istog, i setao okolo, a ja sam kao idiot sedela unutra.

emicaa -> RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] (13.4.2015 7:50:38)

Dobro jutro mamice.T je konačno opet fino spavala,zar je moguće da je baš svaki zub namučit [sm=smiley13.gif]
Wiv puštaj mu one pjesme za ispiranje mozga,ide zmija,pilići i slične [sm=smiley1.gif] mi smo to Dori puštali kad smo išli za Doboj i pomagalo je.

branki* -> RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] (13.4.2015 7:53:08)

caos,mame!
meni ispalo dobro ono pecenje,malo pod folijom,posle skinula da se lepo uhvati korica,bilo super..bila mi mama juce,opet i de danas za bosnu...
boka se nesto rasplakala oko 5,pa je mm nosio i sad spava..sutra radni dan,a bas mi prijalo ovako kad smo svi tu,ipak mi je lakse,nego sama..
wiv,ja sam vec pisala da je bojana nama bukvalno prevristala celu voznju od bora do zajecara i u zajecaru zaspala,znam kako ti je[sm=smiley13.gif]ja se stvarno nadam da ce se to vremenom srediti i stabilizovati.mada,ja ipak ostavljam more tek za sledece leto[sm=jezicek.gif]doduse iz vise razloga.
misu,kuliras u satoru,ako,sta te briga..
ivanka,super sto ste se lepo proveli,obozavam kad me oprlji prolecno sunce!

bubulence -> RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] (13.4.2015 8:03:36)

Dobar dan mame! Kako ste? Decica?
Wiv mislim da je Ana imala takav problem sa Maretom. Prodje, samo treba istrpeti...
Mi smo bile cele prosle nedelje kod mojih, zaradila sam upalu uha ali nema veze, inala sam pomoc pa nije bilo strasno. Juce smo krenuli posle rucka, isli u NS na tvrdjavu i sinoc dosli svojoj kucici...

mika79 -> RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] (13.4.2015 9:17:47)

Mamice [sm=smiley31.gif] biće i danas divan dan treba ga iskoristiti. Mi smo juče bili kod mojih, M je u fazi ustajanja uz stočić nesmeš ga ostaviti ni sekundu, čas posla dopuže do stočića i počinje da se diže, podigne se i stoji, ali nezna da treba stalno da se drži pa pusti ruke i padne. Gde ste ostavljale bebe u takvim situacijama? Spustili smo krevetac ali on se podiže i u njemu.
Wiv i Mihajlo nije voleo da se voza dok je imao jaje, sad smo mu kupili sedište pa više voli, doduše nismo išli na neku dalju relaciju. Mi smo odustali od mora ove godine, verovatno Zlatibor i Tara ili Zlatar u junu[sm=smiley1.gif]

vonavoj -> RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] (13.4.2015 10:27:36)

Dan! Sa decom nista unapred..hteli smo danas u Ns ali J cele noci plakala,budila se..kad ono 37,9 u guzi..mora da su zubici..

Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sledeća stranica >   >>