RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] (Puna verzija)

Forum >> [Beba] >> Razgovori roditelja

Poruka

emicaa -> RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] (10.4.2015 17:42:00)

Ja ću poludit,mama mi juče pala u nesvjest,odvezu je doktoru i dao joj infuziju i pustio je kući,kod kuće je zaboli stomak i dobije proliv,cjelu noć se nije smirivalo i stolica skroz krvava,jutros opet doktoru i ostave je u bolnici snimili joj stomak,vadili krv ali nisu joj rekli zbog čega je to.Sad joj nedaju ništa da jede dok se proliv ne prodje samo infuzije prima [sm=smiley19.gif]

Kata90 -> RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] (10.4.2015 17:49:40)

Hay mame,mi smo maximalno iskorisili lepo vreme ceo dan nas nije bilo kuci,bili u setnji pa kod prijateljice na kafi tek smo sad stigli kuci[sm=smiley1.gif]
emice bas mi je zao,mogu mislit kako se lose osecas zbog mame,prvi put cujem tako nesto da se tako moze razboleti.......neka ozdravi sto pre.

mali_mis -> RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] (10.4.2015 18:27:54)

Ja ne mogu da pijem kafu bez mleka, tako da ja samo ne jedem meso i jajca. A i sad sam toliko gladna da bih vola pojela sama [sm=smiley36.gif] I naravno to samo kad ne mogu da jedem meso.

mirkam -> RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] (10.4.2015 21:33:14)

Cao mame.
Ja sam jaja farbala u lukovinu,tako najvise volim.Probala malo dekupaz salveticama,malo crtala sjajnim gelom i zadovoljna sam kako su ispala.
Dan je i kod nas bio divan, jedvasam M utjerala u kucu [sm=smiley1.gif]
Emice, nadam se da ce tvoja mama brzo ozdraviti...

emicaa -> RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] (10.4.2015 21:46:20)

Zvala sam je opet i dalje joj ne daju da jede,dolazio je neki doktor samo onako da je obidje a nalaz će joj donijet dr.što je jutros primio.Oca im j...m zabole njih.

Ana RR -> RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] (11.4.2015 4:45:45)

Emice, ništa joj neće biti jer ne jede a svakako je bitnije da pronađu uzrok. Infuzija je tu da joj bude bolje. Nadam se da će brzo biti sve ok.

wivern -> RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] (11.4.2015 6:36:14)

Jao Emice drzi se. Bitno je da joj daju infuziju da ne dehidrira a za jelo ces lako kad se malo oporavi. [sm=smiley31.gif]
Javi odmah sta su rekli dr, mada ja verujem da je stomacni virus, samo je dobro potkacio.

Ivanka evo mene i delje ne prolazi nervoza, juce zamalo mamu da zadavim a zena nije ni bila kriva. Najbolje bi bilo da me zatvore u neku sobu 2x2 i ostave sa dzakomi bokserskim rukavicama dok ne padnem s nogu.

branki* -> RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] (11.4.2015 6:48:42)

emice,mogu misliti koliko se sekiras[sm=smiley13.gif]javljaj nam cim saznas sta je sa mamom.bas bzv[sm=smiley13.gif]
wiv,sto si toliko nervozna,je l se desilo sta?
ja danas pravim tortu,bika spava,a tamo cujem boza se vec probudio,mm je sa njim..dan ce biti bas lep,kazu..

Trcosava -> RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] (11.4.2015 6:56:18)

Jutro mame!

Emice, nadam se da će mama biti bolje. Štokaže Anči, neće joj ništa biti od nejela (mada bi mislim bez problema mogli da joj daju kuvan kompir ili grisine), a dobjia infuziju. Telo može bez hrane, ali ne i bez vode.

Wiki, još se nisi smirila?[sm=smiley31.gif]

mali_mis -> RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] (11.4.2015 7:23:05)

Jutro mame [sm=kava.gif]
emice, wiv [sm=smiley31.gif]

eca89 -> RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] (11.4.2015 7:45:46)

Dobro jutro mamice, Emice nadam se da ce ti mama biti ok, moža je samo stomačni virus, dole sad hara, baš mi mama kaže da je dosta ljudi bolesno. Mi smo ustale, pa trebam pospremati stan, mislila sam neki kolač praviti, pa sad vidjecu hocu li moći sa njom ili kad mi muž dodje kuci. Sve vas ljubim.

wivern -> RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] (11.4.2015 7:59:28)

Ma nemam pojma, sve me zivo nervira. Jedino sto mi pada na pamet su hormoni.
Preko dana kuliram sto j vise moguce, i ne reagujem na prvu loptu nego odem u wc pa se izduvam jer bi inace samo siktala na sve zivo.
A bice bolje za jedno dvadesetak godina [sm=smiley36.gif]

doktorkakristal -> RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] (11.4.2015 8:19:08)

jutro mame [sm=kava.gif]

daca77 -> RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] (11.4.2015 8:46:29)

Dobro jutro, mame!!!
Ne stizem da se javim, jer imam goste pa visim u kuhinji non-stop...napolju je bas lepo vreme, a meni se nesto ne seta po gradu zbog guzve i trenutne epidemije morbila. Zena naseg poznanika, inace lekar na decijoj klinici, kaze da je tamo prilicno haoticno stanje, nakon sto su 4 dr obolela. Virus se siri i medju decom koja zbog drugih stvari leze na klinici. Dosta je i matorih koji se javljaju infektivnoj klinici, a jos kod mm na poslu svi imaju grip i svi dobijaju upute da se jave infektivnoj klinici, jer dr sumnjaju na pticji grip. Vise mi je muka od silnih virusa...mm je trenutno promukao, pije po 1500mg vitamina C, ali mislim da je virus tu.[sm=zmeden.gif]

mika79 -> RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] (11.4.2015 8:57:03)

dobro jutro, ko pije [sm=kava.gif] ja se danas družim sa krpom i usisivačem a M sa tatom i babom. Emice biće mami bolje od infuzije, važno da je ona pod nadzorom.

vonavoj -> RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] (11.4.2015 9:23:52)

jutro!
Emice,nadam se da ce naci pravi razlog krvarenja,i da ce biti dobro..da nije mozda pukao cir?
Danas idemo za Bg na rodj,divno vreme..toliko da ne znas kako da se obuces,uvece zahladni,kad krenes toplo..[sm=smiley36.gif]
Prija mi sto je mm kod kuce,uvalim mu J a ja za kompom..jos da se skroz opustim..nego motam sta cu da radim,odakle da krenem![sm=jezicek.gif]
Daco,kod vas bas haoticno stanje sa virusima,bolestima..mi stalno skitamo..

Mala Elena -> RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] (11.4.2015 9:35:31)

Jutro i ovde!
Emice, da sto pre bude dobro!
Daco , za koje mesto pricas ? Ja sam promukla danima a kada legnem uvece toliko me golica u grlu da moram da kasljem kao kreten ! Sto mislis da je grip? Nemoj da me prepadas [sm=smiley13.gif]
Elena plakala od 6 jutros, haos.

daca77 -> RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] (11.4.2015 9:45:09)

Elena, Nis je u pitanju...
Von, toliko sam cekala lepo vreme, ali mi se sada ne ide u grad [sm=zmeden.gif]

degu -> RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] (11.4.2015 9:52:25)

dobro jutro mame!
Emice bice mami dobro, a mogu misliti kako se sekiras. [sm=smiley13.gif]
Wiv pucaju te hormoni, ja sam tek sad malo mirnija kako manje dojim i od kad sam dobila. Mada uvek kad krene nervoza i svadja fali nam u stvari da se dovatimo [sm=smiley36.gif]
A moja Teodora je resila da pored toga sto se budi celu noc,ustaje u 5,6h [sm=smiley29.gif]
A valjda ce se i ona nekad smoriti i poceti da spava.

branki* -> RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] (11.4.2015 9:59:57)

ja zavrsila tortu,gotova i sa doruckom bozinim,pravila mu makarone zapecene,rasturio se,spremila i za nas rucak..imam da sredim kuhinju sad.boza ce danas u zoo vrt sa mm,ja cu videti da li malo boku da sprovedem tu oko zgrade...nemam ovde kud da setam,samo zgradurine,a do centra mi daleko pesaka sa njom,nema sanse.

wivern -> RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] (11.4.2015 11:04:52)

ME ako je golicanje i suv kasalj moze biti i alergija.
Degu ja se nadam da si u pravu, inace ce ovaj narod oko mene odlepiti.

Nema Emiceod jutros da nam kaze ima li sta novo.

emicaa -> RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] (11.4.2015 13:04:40)

tu sam,isli do Bazela pa nisam stigla pisati.kaze mama bio je doktor jutros ali joj samo rekao da ima jaku urinarnu infekciju i otisao,nema vise proliv ali i dalje ima krvi u stolici.Stalno prima infuzije i stomak je malo manje boli ali ne zna sta je ultrazvuk stomaka od juce pokazao jer joj niko nista ne govori.

wivern -> RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] (12.4.2015 0:59:45)

Uf Emice to boli kao sam djavo. Ja sam par puta imala jaku upalu mokracnih kanala pa mi nije bilo dobro, ne smem ni da pomislim okako je tvojoj mami.

Zene hristos vaskrse, za one koji danas slave [sm=smiley31.gif]

Misha i Ljisha -> RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] (12.4.2015 1:04:46)

Dobro vece mame.

Emice propratila sam sve sto si pisala. nadam se da su lekari ok i da im nece nista promaci.

Moja D obozava ovog mog drugara. skapirala je da je on nista ne razume tako da mu se ona vise ne obraca recima vec mu samo pokazuje sta i kako[sm=jezicek.gif] i umesto Ben zove ga Men ahahah i kaze za sebe da je ona masa a Ben je meda. Ma haos su tandem. Mislim da ce joj biti jako cudno kad on ode[sm=smiley13.gif].
Mi se zabavljamo malo radimo ma svasta. Uprtila sam drugara da mi pomogne da rasadim kukuruz, kosio je travnjak i tako svasta nesto. Rekla sam mu da je mogao doci i malko kasnije kad budemo renovirali i krecili kucu hehehe...

Sutra na rucak kod moje mame. Ona je sama. Tata mora da ide na posao a brat i snajka sa decom su u Francuskoj.

Ja danas isla na njivu, sejali smo soju pa kako je moj tata i danas radio ja sam morala da ga menjam kuci. Mislim da su se ljudi vrlo iznenadili kad su videli mene da stizem da vozim traktor, nasmejali se onako u fazonu nisu ocekivali zensko na njivi. jos ja nisam stigla ni da se presvucem u suknji sela za traktor.

joj imam svasta novog al pisacu vam roman ovih dana sad vec nemam snage. Mm i ja delili "poklone" [sm=jezicek.gif] da i to nekad stignemo, i ja gledala film, Ben nam se napio od orahovace i legao da spava. I tako. Svasta nesto. cura raste. i blentava je. Kaze Ben da i je cerka jako smesna. Postavicu i par slika naravno nje i njenog najbolje druga Mena ehheheh...

Ljubim vas mame.

Odoh

branki* -> RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] (12.4.2015 6:41:41)

dobro jutro,mame!hristos voskrse!
ja ustala,moji svi spavaju..cekam da se probude,pa da stavim neki praseci but da SE PECE,nisam nikad pekla tako nesto,valjda ce ispasti dobro,a ne bih sad da lupam serpama i loncima.
vreme nesto oblacno,nadam se da ce izaci sunce..juce mi bio brat sa devojkom,boka bas bila super,mnogo voli da joj se prica,hipnotise se skroz,pa se smeje i ona pocne da proizvodi neke zvuke.malecka....
emice,javljaj kako je mami.
ljiso,bas te dugo nije bilo..

Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sledeća stranica >   >>