RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] (Puna verzija)

Forum >> [Beba] >> Razgovori roditelja

Poruka

wivern -> RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] (9.4.2015 22:20:11)

Sto kaze UM mozda cu da dobijem [sm=smiley13.gif]
Zene ja ni kad pijem kafu ujutru nemam mira. Kad ostavim Maksu u krevecu da se igra nakaci mi se pas i sedi samnom na stolici. i jos stavi glavu na moje rame da moze da gleda sta radim. A tako zelim 10 minuta solo partije.

Von ja sam kao resila da pokusam tu varijantu..pa cemo videti sta i kako

vonavoj -> RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] (9.4.2015 22:24:20)

I ja cu J stavljati..pre svega jer ih i u vrticu stavljaju..neka uci..pa kad skinemo pelene,mada drugo dete vidi od starijeg!
Wiv,kad krecete sa klopom? J danas probala sargarepu,u ponedeljak krompir!

wivern -> RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] (9.4.2015 22:43:22)

Od sledeceg meseca. Prvo sa pirincem popodne, tako nas dr savetovala.
Bila je odusevljena sto jos sikimo i onda rekla da guramo jos jedan mesec.

anita -> RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] (9.4.2015 23:03:32)

Zdravo mame
Nikako da stignem da se javim. Ovih dana gosti i samo gosti. Ja danas bila na prvu kontrolu nakon carskog. Uz je ok a ginekoloski pregled je 24.posto sam dobila.
veliki pozdrsv

wivern -> RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] (10.4.2015 0:08:05)

Anita ljubi bebirone [sm=zz_inlove.gif]

Trcosava -> RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] (10.4.2015 6:39:25)

Anita draga, ti imaš jaka tri opravdanja što se ne javljaš [sm=smiley1.gif] Uživajte

Wiki, kafu ćeš popiti solo za nekih 4 godine [sm=smiley36.gif], digni tm (buhahahaha znaaaam) i pošalji ga u šetnju sa Maksom i Flokom. Eto solo partije

Meni se kupatilo greje, sad diem da se tušnem pa da olindram svetlanu (na depilaciju) i to sa sve Lukom. I dalje razmišljam kojim kolicima da idem... Da li novim ili starim. Ako idem novim, lakše mi zbog busa, nisam još 100% prostudirala novo jaje i kako funkcioniše.

mali_mis -> RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] (10.4.2015 7:23:23)

Jutro mame [sm=kava.gif]

emicaa -> RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] (10.4.2015 7:39:44)

Dobro jutro,noć nam je bila katastrofa.Migrena me i dalje uništava,danas odo u apoteku tražit nešto,šta bilo da mi da popiću.

branki* -> RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] (10.4.2015 8:01:21)

jutro i od mene!
emice,moj komsija pije gorku kafu u koju nacedi limun,ne znam da li si cula za to,to mu je kao za migrenu,ali ti vidi i neki lek da uzmes..
moji spavaju..boza se probudio u sred noci,kasalj ga probudio,pa nikako da zaspi,boka standardno ustaje da sisa i tako.danas bi trebalo da jaja ofarbam i da skoknem do marketa da uzmem materijal za tortu,nisam juce stigla.dan je bas lep.kafu jos nisam pila,nneka kuva neko[sm=smiley1.gif]
wiv,videh friz,super je,ali sam ja tipovala da ces jos krace da se sisas,
von,znaci poceli ste sa cvrstom hranom[sm=bravo.gif]

Trcosava -> RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] (10.4.2015 8:02:13)

Emice, ako ti neka uteha i ja sam ustala sa glavoboljom. Nije migrena, ali me rastura. Popila sam sad brufen. Odoh polako da me očerupaju.

emicaa -> RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] (10.4.2015 8:06:20)

Branki čula sam i za to ali nisam probala,ne podnosim miris domaće kafe a zamisli da je popijem sa limunom-nešto se ne usudjujem [sm=smiley1.gif]

eca89 -> RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] (10.4.2015 8:12:10)

Dobro jutro mamike, evo i nas, da se pohvalim da je moja cura zaspala sinoc u 8h i spavala do pola 4h jutros[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]. Naspavale smo se obe, Emice možes i na krišku limuna posuti malo kafe, pa probati, znam da je gadno, ali vrijedi pokušati. Kod mene sunce, ljubim vas sve...

branki* -> RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] (10.4.2015 8:13:47)

joooj,ja obozavam miris domace kuvane kafe,odoh da stavim!

Ivanka 75 -> RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] (10.4.2015 8:43:17)

Dobro jutro mamike [sm=smiley1.gif]
Evo ja stavila jaja da se kuvaju pa da farbamo Ivka i ja.
Pijem kaficu i uzivkam.....
Ivka kasicicom pije multivitu, gleda crtani i tako.... tajo spava...
Posle pravim riblju corbu za rucak pa idemo malo u selo, da izadjemo malo u prirodu, vraticemo se do rucka.
Emice, kakav ti je pritisak? Mozda visok?
Ja sam jos uvek nadrndana i lose raspolozena.... ne volim sebe kad sam ovakva, ja sam uvek vesela i raspolozena

daca77 -> RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] (10.4.2015 8:58:13)

Dobro jutro!!!
Ivanka, zaboravi na nadrndanost...vidis kako je lepo vreme[sm=smiley1.gif]

emicaa -> RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] (10.4.2015 9:37:18)

Ivanka svako ima nekad takav dan,bitno je da nisi stalno nadrndana [sm=smiley1.gif]
pritisak mi 120/70 a otkucaji srca 68,to mi je čudno,inače je oko 90 [sm=zmeden.gif]

wivern -> RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] (10.4.2015 9:44:30)

Evo mene sa pijace. Danas mi dolazi mama da se zabavlja sa M dok ja na miru farbam jajca. Sinoc sam ih skuvala i po prvi put mi se nesto zalepilo od onih kristala na jaja. [sm=smiley36.gif]
Doduse to ninasta ne lici ali se barem nesto zalepilo.

Ivanka ja sam nadrndana danima vec, i odlepicu vise jer me nadrndanost ne popusta.

MM mi skuvao kafu i kao i svake godine prekrsimo post sa mlekom. eh..

Trcosava -> RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] (10.4.2015 9:49:50)

IZVORNA PORUKA: wivern

Evo mene sa pijace. Danas mi dolazi mama da se zabavlja sa M dok ja na miru farbam jajca. Sinoc sam ih skuvala i po prvi put mi se nesto zalepilo od onih kristala na jaja. [sm=smiley36.gif]
Doduse to ninasta ne lici ali se barem nesto zalepilo.

Ivanka ja sam nadrndana danima vec, i odlepicu vise jer me nadrndanost ne popusta.

MM mi skuvao kafu i kao i svake godine prekrsimo post sa mlekom. eh..

[sm=zz_eek2.png] a ja navalila na burek sa sirom i jogurt

wivern -> RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] (10.4.2015 9:57:54)

A to sto sam sinoc u jedan pravila picu sa kulenom nema veze za post, ahahahahah. Pa tek sad se setih.
Koji smo mi ljudi predatori, zeludac mi se okrece. Kupujem jadnu ribu na pijaci i gledam i ne verujem. Na tone zive ribe se baca u neke lavore, one se jadne muce i pracakaju, dahcu..slosilo mi se od tog prizora.

Trcosava -> RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] (10.4.2015 10:06:18)

Daj ribu ribu ribu [sm=jezicek.gif]

totalno sam zbaoravila na post, ne znam ni šta bi jela [sm=jezicek.gif] A misim da sam u jutros nešto slatko strpalau usta što nije trebalo.
Wiki, možemo se vadimo na dojenje [sm=jezicek.gif]

Olindrah svetlanu, kod nas prelepo vreme. Moram mm kažem danas da kupi jaja, da sutra Ana i ja nekako obojimo. Inače, došla sam mokra kao riba kući. Skuvala sam se. Dete još spava u jajetu.

Ivanka 75 -> RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] (10.4.2015 10:28:23)

Dzaba mi lepo vreme kad se nujedna boja nije primila na jaja!
Ni lukovina ni cvejla, ruzna su, grozna, nikad mi gora nisu ispala [sm=smiley19.gif]

degu -> RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] (10.4.2015 10:48:27)

dobro jutro! Mi u 6h ustali,budili se svaka 2 sata i danas super naspavani [sm=smiley36.gif]
Jajca su gotova,mada je moglo bolje,sad znam gde sam gresila,mozda jos 5 probam ako mi T dozvoli.
Wiv ja prvi put da nisam prekrsila post ra kafom i mlekom :)

branki* -> RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] (10.4.2015 11:14:05)

ivanka,nemoj da se nerviras,pusti[sm=smiley31.gif]
ja upravo farbam jaja,obicno,u boju,crvena su mi gotova,sad kuvam plava i ljubicasta i to je to.moja prva samostalna u novom stanu!
degu,videla sam sliku,bas su ti lepo ispala.
moji ce kasnije malo napolje,lep je dan,da mm kupi neku prasetinu da ispecem u nedelju i da vidi neku igracku za bozu ako sta radi,bas mu je dosadno...
dosao mi i brat iz beograda,svratice do nas...

mika79 -> RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] (10.4.2015 13:27:13)

Jaja ofarbana[sm=bravo.gif] ručak skuvan, sada da ručkamo i pravac šetnja[sm=smiley1.gif]. Ja sam farbala u crveno, plavo i ljubičasto, tamo gde mi nije lepo primilo stavila u obuci jaje i gotovo, ove godine toliko od mene.

degu -> RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] (10.4.2015 15:43:48)

ivanka tako i meni jedne godine nisu htela da se ofarbaju,pa sam ih na pari posipala sa bojom u prahu koja se razlivala i ispala su fenomenalna i naravno obuci jaje :) samo se ne sekiraj. Ja cekam da se T probudi i odosmo u setnju. Kolace cu sutra.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sledeća stranica >   >>