|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  71 72 [73] 74 75   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Vantelesna oplodnja XV
19.11.2015 14:49:27   
ivannna
alex88 hsg sam radila za 1.dete jos pre 3 godine i ogtt test a ovo ostalo sto si navela nisam

dr sada kao glavni razlog sto nam nisu iui uspele navodi da je ipak proslo 3 godine od prosle trudnoce, da sam ja sada u 35.godini a i tada kao i sada spermogram nije bas ok,ima dosta nepokretnih a posle filtriranja se to popravi ali se ukupan broj smanji

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 1801
19.11.2015 15:01:21   
alex88
Joj izvini ja sam nisam lepo procitala da si radila iui a ne ivf.Mozda je bolje da pokusate sa vantelesnom opet je veca uspesnost nego inseminacija,pogotovo sto je losiji spermogram.

< Poruku je uredio alex88 -- 19.11.2015 15:02:02 >

(odgovor članu ivannna)
Direktna veza do poruke: 1802
19.11.2015 16:55:39   
Maraj

IZVORNA PORUKA: Bebana17

Maraj, i ovde da ti čestitam na Lazaru, ljubi bebu i uživaj u svemu.

Hvala draga. S nestrpljenjem iscekujemo tvoje bekane user posted image

srculence drzim fige za user posted image

(odgovor članu Bebana17)
Direktna veza do poruke: 1803
19.11.2015 18:09:10   
srculence 84
Devojke beta pada polako. Al nema veze bila sam trudna nedelju dana. Sad lepo opet na poslu i malo stednje i potrudicu se da skupim malo parice pa sve ispocetka. Od pocetka nije bilo kako treba jel mi doktorka uspavala hormone i posle folikuli nisu rasli pa je samo dve izvukla od 6jajnih celija jel ostali nisu bili zreli,moj amh je 4 a samo dve jajne celije. Da li mozda znate koje su klinike dobre,volela bih sledeci put da odem na pravo mesto

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 1804
19.11.2015 18:17:57   
alex88
Srculence bas mi je zao user posted image user posted image ,sledeci put bice prava a ne biohem.trudnoca.

(odgovor članu srculence 84)
Direktna veza do poruke: 1805
19.11.2015 21:40:29   
17 joka
Srculence user posted image user posted image user posted image

u NS kod dr.Kopitovic kazu da je dobra

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 1806
19.11.2015 21:46:43   
srculence 84
Tamo sam radela ovu vto... znaci ona je medju boljima

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 1807
19.11.2015 21:48:51   
17 joka
u Srbiji da na jako dobrom glasuuser posted image

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

Direktna veza do poruke: 1808
19.11.2015 21:49:40   
alex88
Srculence jesi ti sa juga?jesi razmisljala o spebu?

Direktna veza do poruke: 1809
19.11.2015 21:49:54   
srculence 84
Ok draga hvala

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 1810
19.11.2015 22:52:00   
srculence 84
Nisam sa juga

Direktna veza do poruke: 1811
20.11.2015 1:59:32   
zece
Srculence zao mi je ali bar znas da tvoja materica prihvata plod da se ipak nesto desavalo i nad am se da ce sledeca trudnoca biti uspesna i ja sa dusu cekam da dodze februar i da opet pocinem sa vto

(odgovor članu ivannna)
Direktna veza do poruke: 1812
20.11.2015 12:24:35   
ivannna
srculence user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zece)
Direktna veza do poruke: 1813
20.11.2015 12:34:09   
srculence 84
Devojke user posted image user posted image

(odgovor članu ivannna)
Direktna veza do poruke: 1814
20.11.2015 14:14:51   
Bebana17
Srculence, zao mi je. Ali, bice bolje sledeci put. A da probas kod Ivanovica? Temeljni su i dobri i imaju uspeha. Takodje i Genesis u Novom Sadu.

Direktna veza do poruke: 1815
20.11.2015 18:20:15   
srculence 84
Cula sam da genesis imaju odlicne embriologe a ovde u feroni su puno mladih embriologa,ne kazem da neznaju nego ovi u genesis imaju vise prakse. Ne znam sta da radim,videcu da ovih nekoliko meseci razmislim i malo pogledam gde su devojke radile i iskustva pa da razmislim. Kazu da je genesis bio mnogo jak kada su prof.kopitovic i dr.crnogorac radele zajedno

(odgovor članu Bebana17)
Direktna veza do poruke: 1816
20.11.2015 18:21:56   
srculence 84
Hvala vam cure na svakoj podrsciuser posted image zece navijamo da ovaj put bude onaj pravi

Direktna veza do poruke: 1817
21.11.2015 13:59:48   
Cortina
Srculence sada sam procitala. Bas mi je zao. Ostavi to iza sebe i odmori malo i sledeci put bice sve u redu.

Direktna veza do poruke: 1818
21.11.2015 14:04:02   
srculence 84
Devojke ovo je velika borba i moramo dalje. Bila je biohemiska al opet dobro je znaci da moja materica prihvata plod e sad malo se nisam cuvala rekli mi da se ponasam normalno i taj oggt nisam radela. Sledeci put odmaracu i necu da budem napeta

(odgovor članu Cortina)
Direktna veza do poruke: 1819
22.11.2015 11:31:31   
srculence 84
Devojke jedno pitanje,kada sam bila na vto u ns kod prof.kopitovic ja sam je pitala za nk celije,antitela i trombofilije. Kaze mi da je to sada novost i da je to izmisljotina da sve to utice na zacece a za nk celije da to nije naucno dokazano da to utice na vto. I da su nekada zene zatrudnile i radjale puno dece. i da je to izmisljeno da bi se uzele pare narodu.E sad ona posle aspiracije svakako daje frahiparin za trombofilije i dexsazon za sva antitela i nk celije. Sad ne znam sta da mislim ja sam svakako bila prekrivena terapijom i bila biohemiska. Da li je neka to radela i volela bih da cujem vasa iskustva

Direktna veza do poruke: 1820
22.11.2015 11:37:03   
wivern
Srculence profesor kod koga sam ja radila vto je bio istog misljenja, ja imam gomilu trombofilija nisam primala nista od terapija. Moj bebac sada ima godinu dana.
Hocu reci da je jako bitno da verujes lekaru koji ce ti raditi vto, ako sumnjas u njega nece valjati i mislim da treba da trazis drugog.

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

Direktna veza do poruke: 1821
22.11.2015 11:44:06   
srculence 84
Ja njoj verujem i kaze da su bitni spermatozoidi i jajne celije da su kvalitetne i da materica prihvata plod a sve ostalo ide posle kad zatrudnis. A ja njoj stvarno verujem i kad je potam sve mi objasni i osecam se sigurno. Al ovo sam postavila jel jedna moja prijateljica kaze da to nije tacno i da to hematolog treba da kaze i svasta nesto. I zbog toga sam htela da vas pitam vasa iskustva i misljenja. A ja isto mislim tako i da sveto ide iz glave i da treba biti opusten i sto kazes da treba verovati svom dr.

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 1822
22.11.2015 11:51:04   
wivern
Isto to je i meni rekao moj dr. Od reci do reci. I ja sam imala poverenje u njega i radila onako kako mi je on rekao.
Sva su misljenja i iskustva razlicita, i mislim da nema ni pravih ni pogresnih bitno je da si siguran u tog koji ti vodi postupak jer verujem da oni zaista znaju sta rade.

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

Direktna veza do poruke: 1823
22.11.2015 12:00:07   
srculence 84
Jeste draga i ja isto mislim. Hvala ti puno na odgovoru. Zato verujem svom dr.i idemo dalje i cestitam ti na bebici. A iz kog pokusaja ti je uspelo i gde si radela

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 1824
22.11.2015 12:02:00   
zece
Danas mi je rodzendan punim 31god

Direktna veza do poruke: 1825
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  71 72 [73] 74 75   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  71 72 [73] 74 75   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

VEZA IZMEĐU ISHRANE I PLODNOSTI
Fokusirajući se na hranu bogatu hranljivim materijama, održavajući zdravu težinu i izbegavajući štetne supstance, osobe ...
Praćenje ovulacije - promene na grliću mat...
Kako određivati plodne dane pomoću praćenja promena na grliću materice?

image
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci. Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao. Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece. Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše! Hvala sto ste tu za nas!  Više >>
image

Anketa

Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16

У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.

Click Here