Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 22.11.2015 12:03:56
|
|
|
|
srculence 84
|
Srecan rodjendan i sve najbolje a sledeci da docekas sa bebicom ili mozda dve mi smo isto godiste
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 22.11.2015 12:26:20
|
|
|
|
wivern
|
Radila sam u Mariboru kod profesora Vlaisavljevica, uspelo mi je iz drugog puta. Zece sve najbolje, srecan rodjos
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 22.11.2015 12:29:56
|
|
|
|
srculence 84
|
Wiwern super,bas mi je drago..
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 22.11.2015 12:30:57
|
|
|
|
zece
|
Hvala vam puno inace srculence i ja sam primala fraksiparin i sam imala biohemiska i kad sam ispitala trombofilija nadzeno mi je da imam mthfr c677t heterozigot i odma su mi dali aspirin 100 folna kis i b kompleks
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 22.11.2015 12:45:13
|
|
|
|
zece
|
To sto si primila fraksiparin to uopste ne znaci da ti nemas trombofilija nego vec mozda treba da primas ranije aspirin ili fraksiparin jos pre aspiracije recimo
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 22.11.2015 13:34:42
|
|
|
|
17 joka
|
Zece, srecan rodjendan i sledeci put ce biti uspesan Srculence odmorite napunite baterije skupite parice pa u nove pobede Wiv ljubi Maksa puno
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 22.11.2015 13:37:37
|
|
|
|
srculence 84
|
Pa mozda zece. Videcu da pocnem da pijem ranije aspirin i magnezijum je dobar za matericu al on se pije samo do aspiracije i nasla sam neke vitamine koje imaju sve vitamine A B1 2 6 12 C D KALCIJUM CUNK FOLNU KISELINU GVOZDJE I JOS NEKE VITAMINE e sve cu to pre da pijem i cak deksazon cu ranije da telo ne bi odbacio plod. Pa sta bude
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 22.11.2015 13:37:48
|
|
|
|
alex88
|
Zece srecan rodjendan i sledeci da slavis sa
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 22.11.2015 15:52:46
|
|
|
|
wivern
|
Ja sam kao pripremu pred vto pila samo elevit, tri meseca pre vto, i do kraja trudnoce.
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 22.11.2015 18:06:07
|
|
|
|
17 joka
|
i ja sam pila Elevit on je bas super sadrzi sve vitamine i minerale koji su potrebni organizmu za zdravu
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 22.11.2015 20:41:33
|
|
|
|
branki*
|
Zenske,ima li neka da zeli proksid plus za zene za bolji kvalitet jajne celij?ja dobila,a nije mi potrdban,pa bih poklonila.
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 22.11.2015 20:46:39
|
|
|
|
wivern
|
Ja ne razumem sto zene ne zele taj proxeed. Ja ga isto dobih i bila odusevljena jer je extra stvar.
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 22.11.2015 20:48:23
|
|
|
|
srculence 84
|
Prvi put cujem za taj lek. Jel to dobro za pred vto? Jel ga neko koristio
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 22.11.2015 20:54:53
|
|
|
|
alex88
|
Srculence mozda si pisala,ali nisam pratila koji vi problem imate?
< Poruku je uredio alex88 -- 22.11.2015 20:55:15 >
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 22.11.2015 20:57:05
|
|
|
|
branki*
|
proksid Srculence,evo ima ovde.
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 22.11.2015 21:30:46
|
|
|
|
17 joka
|
Branki, da je drugacija situacija ja bih rado bila za da uzmmem lek, znam koliko je dobar
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 22.11.2015 21:53:12
|
|
|
|
BubaBubica
|
Ja bih ali zbog čega? Kad ne radimo na tome, a ima žena kojima je protrebniji nego meni.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 22.11.2015 22:01:16
|
|
|
|
BubaBubica
|
Eto ako se baš niko ne nađe da hoće, uzeću ga ja, jer ipak nam je u planu treće samo mm neće još, kaže malo kasnije
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 23.11.2015 6:27:13
|
|
|
|
srculence 84
|
Alex 88 moj muz sve ok. Ja nemam jedan jajnik i jajovod a ovaj drugi jajovod zatvoren zbog endometrioze. Tako da prirodno ne mogu da zatrudnim samo vto. Sto se tice hormona i ovo ostalo ta sada ok. Amh mi je 4. Prva vto imala 7jc.sve se oplodile al sam imala polip i end.na dan stop inekcije bio 16mm. To je bilo u frontu A ova druga vto uradjena histero skinut polip i ceo zadnji zid endom.bio prekriven sitnim polipima al sam dugo pila mikroginon i posle bila na superfaktu i previse mi uspavali organizam i kad je krenula stimulacija koja nije bila jaka i nije mogla da pokrene brzo hormone. Imala 6fol.4 nezrela i 2 zrela koja je bio samo jedan embrion. Htela prof.da prekinemo al posle hajde da probamo i jbg.nije ispalo kako treba. E sad 3put nadam se da ce sve biti ok. Samo bih svima rekla obavezno histero pred vto i puno vit.i obavezno ako nesto ne ide hormoni sporo idu bolje prekinuti jel ja sam oba puta najebala. E sad znam za ubuduce kako i sta.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 23.11.2015 6:28:46
|
|
|
|
srculence 84
|
Uzecu taj lek da probam jel mora da pijemo vitamine ipak da bi sve to bilo ok
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 23.11.2015 10:56:43
|
|
|
|
alex88
|
Srculence bice uspesan sled.postupak.Dovoljan je i taj 1 embrion,kad hoce hoce.a za histero se slazem,treba svaka zena uraditi.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 23.11.2015 11:49:48
|
|
|
|
srculence 84
|
Nadam se, sad u decembru idem na kontrolu da proverim da li je sve ok pa da se dogovorimo kada i sta dalje i da pitam za ove vitamincice i da eto budem spremna
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 23.11.2015 12:08:05
|
|
|
|
alex88
|
Samo polako mila,ako si u mogucnosti,odi malo negde sa muzicem,na neki mini odmor,prijace ti.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 23.11.2015 12:19:00
|
|
|
|
srculence 84
|
Joj sad ne mogu vratila se na poslu i sad skupljam parice za vto tako da to meni sada prija i daje mi snagu za dalje. Mi ne zivimo u srbiji i samo dolazimo kada su zimski i letnji odmori i naravno zbog vto. Zivimo sami i onda nam je to stalno kao da smo na odmoru devojke da li bi ste htele da napisete vase price sa vto,koliko ste imale i koliko to dugo traje? I koji je problem. Ako mozda ima neka druga tema rado bih procitala
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 23.11.2015 21:12:29
|
|
|
|
branki*
|
Srculence,moja prva beba je dobijena putem vto,to je moj sin,sad ima 4 i po god. Kod nas je problem bio jer mi je odstranjen jedan jajovod,bio neprohodan,hidrosalpinx,a drugi su kao malo ssredili laparoskopijom,ali ni on nije bio sjajan.radili vto u nisu,ja imala samo 1 jajnu celiju i bilo je uspesno! Proslog proleca sam ostala po drugi put trudna prirodnim putem! Zelim ti puno srece!
|
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.