|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Vantelesna oplodnja XV
20.4.2015 8:02:05   
PalcicaBg
Postupak i bilo sta od ovog sto sam nabrojala sto proceni doktorka ili embriolog da treba da se radi ide u tih 1600e.Ako zelite i histero kod njih sa vto to je 1900e.Plus lekovi,u mom slucaju dr kaze da nece biti vise od 300,400e.
Po meni je ovo jako pristupacno,da ne kazem jeftino jer znam kako se inace krecu cene,sto kaze Maraj svuda je preko 2000e postupak,a svaki dodatak od ovih sto sam napisala je po 300e i vise.

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 226
20.4.2015 8:05:35   
Yellena008
Jesi placala konsulatacije i kako si zakazala ako nije problem da mi kazes i ja bih otisla zbog histero?

(odgovor članu PalcicaBg)
Direktna veza do poruke: 227
20.4.2015 8:07:26   
Yellena008
U Genesisu je histero 67200....tako da ovo dodje smesno....

(odgovor članu Yellena008)
Direktna veza do poruke: 228
20.4.2015 8:08:30   
PalcicaBg
Na konsultacije sam otisla u dr Ilic,imas na netu sajt.Mozes i u Feronu da odes na konsultacije,cini mi se da su 3hiljade ili 5,nisam sigurna.Ja sam platila 3000.
Ako ces histeroskopiju bez postupka ja mislim da je oko 500e,mozda i manje.Imas broj na netu pa pozovi pitaj sve sto te interesuje.
Imas i na fejsu,samo ukucaj FERONA.

< Poruku je uredio PalcicaBg -- 20.4.2015 8:09:19 >

(odgovor članu Yellena008)
Direktna veza do poruke: 229
20.4.2015 8:10:29   
PalcicaBg
Pa ovo je kao neki paket vto i histero 1900e,al to ja samo do 1og maja,ovo su popusti zbog otvaranja klinike

Direktna veza do poruke: 230
20.4.2015 9:08:44   
Maraj
Palcice malo je 300-400 e za stimulaciju... ja sam menopur za npr 5 dana placala oko 20 000 tako da ova cena deluje jako mala...

Direktna veza do poruke: 231
20.4.2015 9:52:12   
PalcicaBg
Maraj ja imam pcos pa ce doktorka da mi da blazu stimulaciju.Ja ne znam koliko ce da izadje,ali ona tako kaze.

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 232
20.4.2015 9:58:33   
Maraj
Svaka cast ako to moze za te pare. Nisam neverni Toma al malo mi neverovatno da svuda vto sa sve stimulacijom izadje preko 3000 e a ove cene su dosta pristupacnije skoro upola jeftinije

Direktna veza do poruke: 233
20.4.2015 10:01:20   
PalcicaBg
Pa ne znam,videcemo.Na drugom forumu par devojaka je radilo u Feroni i sve je bilo tako kako su im rekli.U jednom momentu od 10 zena 9 je imalo pozitivnu betu.E sad kako se kome zalomi.

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 234
20.4.2015 10:03:07   
suzi kju
Samo nemoj da pod tim pozitivnim betama ubrajaju i ove dvocifrene kao što su iz Va a koje posle padnu na 0.
Ako je to tako jeftino onda super, mada sumnjivo.

Direktna veza do poruke: 235
20.4.2015 10:08:02   
Maraj
Ja sam radila u bolnici Ivanovic. Postupak je bio 220 000 plus stimulacija oko 100 000. Medjutim od marta su poskupeli pa je sad postupak oko 260 000 plus stimulacija. Verujem da je i ona poskupela. Kazu da su morali da dignu cene zbog poskupljenja uvoznog materijala.... zato kazem da su mi cene niske. I oni uvoze materijal za vto

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 236
20.4.2015 10:12:41   
PalcicaBg
I kod njih je postupak 2000e ili 240 000din,a ovo je sada promotivni period zbog otvaranja klinike pa je zato jeftinije i traje do 1og maja.I lekovi su im jeftiniji nego u apoteci jer nemaju marzu kako sam razumela devojke koje su isle tamo.Bete nisu bile dvocifrene vec prave bete.

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 237
20.4.2015 10:14:33   
Maraj
Palcice to je onda super. Ako si pri parama iskoristi. A mi cemo da navijamo user posted image

Direktna veza do poruke: 238
20.4.2015 10:15:37   
Maraj
E i ako krenes kod njih mogli bi da otvorimo novu temu da pratimo desavanja sta se desava tamo kod njih tj u toj bolnici.

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 239
20.4.2015 10:16:21   
PalcicaBg
Hvala Maraj.99 posto cemo se javiti do prvog maja kao bi upali u taj promotivni period,a ja cu svakako sutra predati za komisiju za Betaniju pa sta bude,valjda ce od ta dva nesto uroditi plodom.

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 240
20.4.2015 10:18:05   
PalcicaBg
Vazi Maraj,mozemo otvoriti i danas posto imam dosta informacija o njima

Direktna veza do poruke: 241
20.4.2015 10:19:30   
Maraj
Oce draga sigurno. Samo veruj. Ja nekad se sama zapitam da l je mogice da sam ja user posted image posle svih muka. Al hvala Bogu dodje sve n svoje. Iz nekog razloga mi se moramo pomučiti da dodjemo do nasih user posted image . Al vazno da svaku od nas ceka barem jedna user posted image

Direktna veza do poruke: 242
20.4.2015 10:20:53   
Maraj

IZVORNA PORUKA: PalcicaBg

Vazi Maraj,mozemo otvoriti i danas posto imam dosta informacija o njima

E mozes. Bilo bi super
Sve klinike imaju temu samo za njih nemsmo pa da devojke koje su u postupku mogu da se informišu o njima user posted image

Direktna veza do poruke: 243
20.4.2015 13:16:38   
jess021
Palcice, gde god da uradis vto zelim da bude uspesna!!

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 244
20.4.2015 17:35:53   
GagaT
Srecno svima koje ste u postupku VTO. Bice to sve u redu, mora biti vec jednom.

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 245
24.4.2015 23:36:02   
Chipsy
Palcice draga, srecnooouser posted image Nisam bas pratila temu, mislila sam da si ostala verna Va. U svakom slucaju, ljubiiim te. Svim ostalim devojkama takodje puuno sreceuser posted image

(odgovor članu GagaT)
Direktna veza do poruke: 246
25.4.2015 7:52:31   
PalcicaBg
Chipsy radili smo FET u Va,ali je opet bila biohemijska,imamo jos dva smrzlica,ali se ne uzdam u njih.
Radicemo vto u NS u Feroni kod dr Kopitovic,u maju histeroskopija,u junu postupak.
Ljubim te i tog malog vrtiguza u stomaku. user posted image

(odgovor članu Chipsy)
Direktna veza do poruke: 247
25.4.2015 10:12:12   
margom
Palcice, nisam ispratila u potpunosti mozda, ali znaci da je dr Kopitovic misljenja da tebi ni prva VTO ni FET nisu uspeli zbog loseg kvaliteta embriona ? Nece te slati na neke dodatne analize, tipa imunologija ili trombofilije ? Za histeroskopiju sam skapirala, tebi je to bese vec druga po redu ?

Direktna veza do poruke: 248
25.4.2015 10:20:50   
Maraj
Palcice ja mislim da bi ti trebala da ispitas trombofilije , imunologiju i ogtt ako nidi radila. Akp je tu sve ok idi na vto u ns al ako ti tu nadju neki problemcic ja bi se vratila u va po smrzlice. Pa ne bi stigli do blaste i do zamrzavanja da su bili losi. I meni su kao najbolje vratili na vto pa se ni jedan nije primio a kad sam radila fet taj smrzlic se primio naravno uz terapiju za trombofiliju i antitela

(odgovor članu margom)
Direktna veza do poruke: 249
25.4.2015 10:24:42   
jess021
Ja koliko sam skontala, Palcica je napisala da je dr rekla da su embrioni imali fragmentacije, cak i ako su dosli do stadijuma blaste ovo je dovoljan razlog da se ne prime, tako da mislim da je kod nje u pitanju dobar biolog i da ce sve biti u redu. Pogotovo sto u Feroni stavljaju embrione u embrioskop, rade assisted hatching...

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 250
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Praćenje ovulacije - telesna (bazalna) tem...
Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću merenja telesne (bazalne) temperature?
Kako prepoznati implantacijsko krvarenje?
Kako prepoznati implantacijsko krvarenje i po čemu se ono razlikuje od menstruacije?

Anketa

Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16

У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.

Click Here