mali_mis -> RE: Razgovori mama 03/15 [chat] (14.3.2015 7:12:40)
|
Jutro mame [sm=kava.gif] Juce lepo sedimo i gledamo Ivanovica, kad eto A. poblesavio i vuce nas u uzivanciju (tako zovemo spavacu sobu), da idemo da spavamo. Ajde, nema veze ima repriza u nedelju, ugasim tv, odemo, on popije mlekce, i kontam super sad ce zaspati, kad cvrc, eto njega izlazi iz kreveta i pravac dnevna soba da se igra. Opsujem mu sve po spisku, jedva gledam. Dodjem za njim, sednem na krevet, dremuckam, kad on pocne da se set_a po stanu. Jos jedna tura psovanja. I tako je on jurcao ja psovala do 1. Konacno zaspimo. Kad eto njega u 4,30 se dernja kao besan, i vuce me iz kreveta. Ustane i moja mama, oce decko crtane da gleda. Sedimo nekih pola sata, on se nacisto razbudio, ja zaspim, mama ostala da dezura, i budim se oko pola sedam, i kaze mama da uopste nije spavao, svo vreme je gledao glupi baby tv [sm=smiley29.gif] Odlepicu. Secam se i ja Olivera Mlakar. Onaj cika bez kose sa cvikama, imao vrlo prijatan glas, vodio neki kviz, kvisko jel, ako se tako zvalo, mada mi je to malo cudo bilo isti voditelj [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|