eca89 -> RE: Razgovori mama 03/15 [chat] (13.3.2015 11:48:38)
|
IZVORNA PORUKA: daca77 Dan mame!!![sm=smiley1.gif] Branki, razumem te u potpunosti...kao da sam ja pisala postove...ali, mozda preterujem, jer u 16h dolazi s posla i u 16.15h ja mu uvaljujem bebu u ruke...jos je ona kako pada vece sve nervoznija i nemoguca kada treba da ide na spavanje... Nocas mi je tako bilo smesno...vise puta je uspavljuje i spusta u krevetac, ona se budi i tako u krug...i kada je konacno zaspala, skace on i pita me gde je beba, odgovorih mu da je u krevecu, a on ce na to-a kome ja pevam pesmicu...a jaooo[sm=smiley36.gif]...mala nas unisti, stvarno nema smisla sta nam radi[sm=smiley1.gif] Ha, ha ista situacija, moj se samo istusira i odmah nju uzima, pa je onda nosa, prica, uspavljuje, rek'o samo ti izvoli, ne zali se (sam kaze kako ne moze docekati kad ce kraj radnog vremena)[sm=smiley36.gif], jesam i bezobrazna[sm=jezicek.gif], ali to je njegovo dijete koliko je i moje[sm=smiley36.gif]. Daco, moj se budi usred noci i skace, gdje je, samo se boji da ja ne zaspim dok je dojim.
|
|
|
|