RE: Razgovori mama 03/15 [chat] (Puna verzija)

Forum >> [Beba] >> Razgovori roditelja

Poruka

branki* -> RE: Razgovori mama 03/15 [chat] (12.3.2015 7:46:42)

super,trco,znam koliko se radujes za beograd[sm=bravo.gif]
nocu bude hladnije i kod mene u stanu,boka sve kija ujutru..nadam se da ce se stabilizovati i kod luke..
daco,super za malenu!
vreme je bljaks,oblacno...ja sama,mm na poslu,boza u vrticu,posle kod logopeda,danas krece i sa defektologom,vodice ga mm...mi planiramo u aprilu za bgd,ali kako lose planiramo,tj nismo jos ni stan trazili,moguce da ce biti i maj...
sanjice,kud bre taj bronhitis[sm=smiley13.gif]moja mama stalno spominje mast od jazavca za bronhitis.

emicaa -> RE: Razgovori mama 03/15 [chat] (12.3.2015 7:57:17)

Trco pa to je divno,koliko nisi bila?
Mi idemo 11 maja,to će biti posle 10 mjeseci,ludim da odem.
Inače dobro jutro,mi imale normalnu noću samo sam je oko 4 prebacila kod nas,malo mi se igrala sa kosom i zaspala.

Sanjica26 RR -> RE: Razgovori mama 03/15 [chat] (12.3.2015 8:06:34)

Branki od decembra nije bila bolesna. Tad je imala upalu pluca.
Sad je inhaliram. Dr kaze da ce da se izvuce. Videcemo.
T spaVa, Sofiju sam unhalirala i Lana je budna. (Snelle).
Kakva je to mast od jazavca? Gde ima da se kupi?
Odoh da kupim kiselo mleko da im pravim galete.

branki* -> RE: Razgovori mama 03/15 [chat] (12.3.2015 8:13:43)

a,lana(snelle)je kod tebe?nema nam ga snelle na forumu[sm=smiley13.gif]
mast od jazavca se kupuje od lovaca nekih,najbolje od proverenih ljudi da ne muljaju nesto i ne mesaju..neko je rekao da je 10 evra ona mala sterilna posudica.daje se da se popije,tj jede po jedna kafena kasicica,moze i u mleku ili da se pomesa sa hranom jer je ver groznog ukusa.

vonavoj -> RE: Razgovori mama 03/15 [chat] (12.3.2015 8:27:03)

jutro! nesto sam slogirana od jutros! oci me ne slusaju!a lepo smo spavale,od 22 -6[sm=smiley36.gif]

doktorkakristal -> RE: Razgovori mama 03/15 [chat] (12.3.2015 8:46:58)

jutro Dora u vrticu ja pijem kafu,D spavala opet lose prevrtala se celu noc,ovo je da poludi covek nikad da joj se stabilizuje to spavanje

majared -> RE: Razgovori mama 03/15 [chat] (12.3.2015 8:52:37)

Dobro jutro i od mene. Juce mi dete doslo na posao. Doveo ga mm pa smo posle isli u Darex.Planiramo da napravimo nov orman ili bar da zamenimo frontove. Jos vagamo. Muka me uhvati kada pomislim jer mm planira sve sam da uradi.

Sanjica26 RR -> RE: Razgovori mama 03/15 [chat] (12.3.2015 8:54:22)

Da, dosla je sa bakom.[sm=smiley1.gif]danas dolaze po njih.

Mi cemo sledece nedelje da vidim tatu i brata. Imam gusciju mast, pa cu to da joj stavljam.

vonavoj -> RE: Razgovori mama 03/15 [chat] (12.3.2015 9:12:45)

Sanjice imas li pfarmalife balzam za grudi,za kasalj,bronhitis..inhalira kad isparava na telu..odlican je!!

eca89 -> RE: Razgovori mama 03/15 [chat] (12.3.2015 9:41:53)

Hej, Trco super za Begis i za roditeljski naravno [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]! Kod mene situacija ok, spavala je nocas, a evo je i sad je zaspala[sm=smiley36.gif]!

vonavoj -> RE: Razgovori mama 03/15 [chat] (12.3.2015 9:45:47)

trco,ti ovamo,a ja ka tebi! Mi u Hr 1.5.[sm=sloncek.gif],kod sestre! Nisam isla dve godine!

QueenJ -> RE: Razgovori mama 03/15 [chat] (12.3.2015 10:35:10)

Evo i mene. Loša noć. [sm=smiley19.gif] Taman sam se oko ponoći smilovala da legnem, zvali mm da ide na posao u 2h, a inače radi od 6h. Pa sam se iznervirala i nisam mogla da zaspim. Pa sam zaspala, zvonio alarm u 1.30h. Budila njega i ispratila ga. Zaspala. Oko 3h se probudila E. uz vrisku. Glupi zubi. Jedva sam je smirila i podojila. Tu je već bilo oko 4h. Zaspala sam. U 5.10h zvoni alarm (onaj originalni za mm, zaboravila sam da isključim). Zaspah. U 6h opet E. Sve isto. Odspavah još sat i od 8h se akamo. [sm=smiley18.gif] Treba da mi stigne drugarica iz srednje iz drugog grada. Taman će d ide sa nama kod dr na kontrolu. pa ručkić, tamo ovamo, pa na kafe-partiju sa ostalom ženskadijom iz srednje. Samo da sve izdržim. A mislila sam da E. uvalim mm, a kako sad kad mučenik nije ni spavao... [sm=smiley29.gif] Sve su mo ovi Slovenci poremetili! (radi u Gorenju).

wivern -> RE: Razgovori mama 03/15 [chat] (12.3.2015 10:39:49)

Bar dan zene, evo i nas.
Queen sve najbolje o Slovencima [sm=smiley36.gif] ja kuci imam polujaneza [sm=smiley36.gif]
Sinoc sam pravila tulumbe by veselica i odusevila se. Mljac, odlicne su.
Malac je definitivno prestao da spava do 12, sad je poceo da se budi normalno do 9.

ivaMark -> RE: Razgovori mama 03/15 [chat] (12.3.2015 11:03:53)

Zdravo mame [sm=smiley1.gif]

kod nas sneg pada....

Daco, branki kako su vase devojcice?

Sinoc dam L vodu iz case da pije i on poludi...on je beba koja sve trpa u usta, ali bukvalno sve, kada ga hranim trpa portiklu, itd...i sinoc uhvati casu i poludi, nije hteo da je pusti, trpa je u usta a ona valjda tvrda, navikao je na mekane igracke, pa se draaaaaaaaao, J se uplasila kojiko je vristao, jedva sam ga smirila...naravno na sisi...izrasta u pravog malog sisoljubca, samo sisa i nista...kada ga hranim-klopa malo i odmah se dere da ustane da ga uzmem i kada ga uzmem porucka par zalogaja i trzi sisu...samo se nadam da nece biti zavisinik od (.).... Joka nije bila takva.

Sanjica26 RR -> RE: Razgovori mama 03/15 [chat] (12.3.2015 11:29:21)

Von pocela sam da joj mazem fitobalm.
Sad sam se skroz rastuzila i isplakala. Covece id kako se rodila neke muke. Prvo cekali rezultate dva meseca za anomalije.[sm=smiley13.gif] Posle laringitis, upala pluca. Izbusili su joj guzu samo tako. Zaspala je, ali cisto sumnjam da ce da spava puno. Mama i ja smo spremale zajedno rucak. Jos malo cu na posao. Moram ranije jer treba da otplatim jednu haljinicu koju sam kupila.
Malo sam mracila kao sto je i ovo vreme.

branki* -> RE: Razgovori mama 03/15 [chat] (12.3.2015 12:28:51)

ivamark,evo je ova moja spava na meni[sm=smiley36.gif]
sanjice,dodju tako trenuci...zaboravices kad ozdravi i bude ona stara mala[sm=smiley31.gif]

mali_mis -> RE: Razgovori mama 03/15 [chat] (12.3.2015 13:11:19)

Menjali A. pelenu, i on se ukaki na tepihu i jos zgazi u kaku. Nista on, odnesem ga u kadu, a on rukom mrljavi rukama tu kaku. Jaoj. Deca, ne znaju sta je bljak [sm=smiley36.gif]
sanjice [sm=smiley31.gif]

daca77 -> RE: Razgovori mama 03/15 [chat] (12.3.2015 14:13:00)

IZVORNA PORUKA: ivaMark

Ubismo se od spavanja...jedemo i nastavimo tamo gde smo stale...prosto ne mogu da verujem da obe spavamo ovoliko...[sm=smiley1.gif]

Trcosava -> RE: Razgovori mama 03/15 [chat] (12.3.2015 14:54:40)

IZVORNA PORUKA: wivern

Bar dan zene, evo i nas.
Queen sve najbolje o Slovencima [sm=smiley36.gif] ja kuci imam polujaneza [sm=smiley36.gif]
Sinoc sam pravila tulumbe by veselica i odusevila se. Mljac, odlicne su.
Malac je definitivno prestao da spava do 12, sad je poceo da se budi normalno do 9.

[sm=jezicek.gif]jao komedija NORMALNO DO 9 pa ja ne znam kako to izgleda

Von kažeš dobila sam spavalicu haha pa rd je posle one vampiruše male. Šta da ti kažem kad je ona ukinula spavanje preko dana sa 2 godine. U početku spavala po 12 h (od 20 do 08) i onda je to krenulo da se skraćuje... Ali dobro, ona je vampir na mene.

Luka sad spava, špricom mu čistim nos i izvlačim slince na onaj aparat. Jedna nozdrva mu je zapušena izgleda. Biće bolje. Napolje ne idemo jer duva vetar opasno.

eca89 -> RE: Razgovori mama 03/15 [chat] (12.3.2015 15:41:22)

IZVORNA PORUKA: daca77

IZVORNA PORUKA: ivaMark

Ubismo se od spavanja...jedemo i nastavimo tamo gde smo stale...prosto ne mogu da verujem da obe spavamo ovoliko...[sm=smiley1.gif]

Daco, bas mi je drago[sm=bravo.gif]!

vonavoj -> RE: Razgovori mama 03/15 [chat] (12.3.2015 16:06:58)

IZVORNA PORUKA: Trcosava RR

Von kažeš dobila sam spavalicu haha pa rd je posle one vampiruše male. Šta da ti kažem kad je ona ukinula spavanje preko dana sa 2 godine. U početku spavala po 12 h (od 20 do 08) i onda je to krenulo da se skraćuje... Ali dobro, ona je vampir na mene.

Luka sad spava, špricom mu čistim nos i izvlačim slince na onaj aparat. Jedna nozdrva mu je zapušena izgleda. Biće bolje. Napolje ne idemo jer duva vetar opasno.

Pricas o mojoj vampirusi!! i sad spava od 22-8,dete od 3 godine..bez popodnevnog sna!! I ja sam takva,slabo spavam![sm=smiley36.gif]
A najgore mi je koliko lak san imam,cim se probudi,odmah se razbudi..
Sanjice,nikako da se setim da se zove fitobalm! na to sam mislila!

mali_mis -> RE: Razgovori mama 03/15 [chat] (12.3.2015 16:08:52)

Cudovistance zaspalo. Danas je citav dan njanjav, samo nesto kenjka, valjda ovo glupavo vreme utice na njega.

ivaMark -> RE: Razgovori mama 03/15 [chat] (12.3.2015 18:32:06)

Daco, branki... [sm=bravo.gif] bas mi je drago, vase curice kao da su sestre ili obe placu ili spavaju u isto vreme...

mm otisao sa Jovanom na sprat pa ja uzivam u tisini [sm=smiley1.gif]

Sanjice, da ozdravite sto pre...

QueenJ -> RE: Razgovori mama 03/15 [chat] (12.3.2015 22:17:56)

Queen sve najbolje o Slovencima ja kuci imam polujaneza

E, Wiv, nasmeja me pošteno. [sm=smiley36.gif]
Mi danas bili na kontroli. Bolje je, ali treba da se inhaliramo još par dana samo sa fiziološkim rastvorom, da izbaci sve.
Daco, drago mi je da ste bolji. [sm=bravo.gif] Rekla sam ti ja. Uživaj dok traje.

Misha i Ljisha -> RE: Razgovori mama 03/15 [chat] (12.3.2015 22:58:28)

ja ne mogu da napisem ovde nista izbacuje me stalno i brise mi ceo tekst.

Sanjice [sm=smiley31.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sledeća stranica >   >>