RE: Razgovori mama 03/15 [chat] (Puna verzija)

Forum >> [Beba] >> Razgovori roditelja

Poruka

amdn -> RE: Razgovori mama 03/15 [chat] (12.3.2015 23:01:30)

i eni brise tekstove

Ana RR -> RE: Razgovori mama 03/15 [chat] (12.3.2015 23:22:30)

IZVORNA PORUKA: vonavoj

Stigla sa posla mrtva!!

Von, pa ti već radiš????

dijana1* -> RE: Razgovori mama 03/15 [chat] (13.3.2015 0:49:18)

Dobro vece mame.
Vidim ima dosta bolesne decice[sm=smiley13.gif]
Sanjice kako Sofija?
Vuk ima upali uha a Kosta konjuktivitis i imao je temp dva dana. Veceras smo bez temp i za sada obojica lepo spavaju. Ali Vuk je bas kukao pre dve noci. Odvedem ga kod dr. i zamolim sestru ako ikao moze da nas malo uvede ranije posto dete bas kuka. Jadnice sedi u hodniku i moli da ga doktorica pregleda. Niko nece da pusti dete, zamisli svi se zure na posao. IU cekaonici je bio i moj komsija , znamo se dok smojos klinci bili. On doveo sina na sistematski pregled zbog vrtica i sestra ubaci Vuka pre njega. Kada je covek poceo da galami kako nas nije sramota da ulazimo preko reda. E zamisli komsija kuka a vidi da se Vuk savija od bolova, kuka, raste mu temp....... plus moj otac mu besplatno snimao svadbu, brat slikao i hiljadu nekih stvari su moji uardili za njega. A on se zali sto moje bolesno dete udje pre njegovog zdravog. ma more mrs!
Eto malo sam se iskukala[sm=smiley36.gif]

vonavoj -> RE: Razgovori mama 03/15 [chat] (13.3.2015 1:16:44)

Ana,morala sam da odem zbog zavrsnog racuna,da pomognem.
Inace sam odbila poziv da pocnem od aprila da radim,porodiljsko mi traje do septembra,ne mogu me naterati da se vratim!

dijana1* -> RE: Razgovori mama 03/15 [chat] (13.3.2015 1:30:51)

Boze kako neko ima obraza da te zove da radis od aprila a na porodiljskom si [sm=zz_banghead.gif]

Ana RR -> RE: Razgovori mama 03/15 [chat] (13.3.2015 6:10:25)

Dijo, Von, strasno!! Ne zna se ko je gori, bem ti ljude.

branki* -> RE: Razgovori mama 03/15 [chat] (13.3.2015 6:56:11)

evo i mene...ma,boli bre nekog briga,samo im je bitno da se njima odradi sta treba,a tebe ko sisa,a propo von i njenog posla...
mi naravno ustali,boza jurca,cekam sveki da ga vodi u vrtic,boka kulira,do sad je kenjkala,poturala u serpe sta treba da se kuva,srcem kafu i svasta nesto...vreme bljaks..
opet me iznervirao sinoc mm..covece imam utisak da potpuno sama brinem o ovoj bebi,a delimicno i o bozi.dodje u pola 7 sa posla ,a boka oko 9 se uspavljuje i tad se i on strpa u svoj krevet,naravno,znaci 3 sata ne provede sa njom,a jos sam ja uvek tu..i onda kad je nosi kuka kako je umoran,kako ovo,kako on..pa,cekaj ,on bar odspava do 6 u miru,a ja se budim 3 puta za dojenje plus jos par puta jer kenjka i ustajem u 6 isto kao i on.ne,ja nisam umorna,stvarno...besna sam juce bila stvarno.bar je boka nocas bila korektna,sisala 3 put i to je.
bar da mi olaksa recima,nego ni to.ja pocnem-bas sam umorna,sve me boli,a on se nadovezuje-ja isto,glava me ubija,na poslu ludnica svaki dan..i sta da pricam..
dijo,da brzo ozdrave..kud vise,bas ih je zaredjalo[sm=smiley13.gif]

mali_mis -> RE: Razgovori mama 03/15 [chat] (13.3.2015 7:21:23)

Jutro mame [sm=kava.gif]
A. sam uspale da vratim sat ranije na spavanje, evo dve noci zaspi u ponoc (pu pu, kuc kuc u drvce), al ja zabusavam.

emicaa -> RE: Razgovori mama 03/15 [chat] (13.3.2015 8:04:32)

Jutro mame.
Dijana u šoku sam,ja bih tog tvog komšiju pošreno našamarala.
Von mene gazdarica zvala posle mjesec da se vratim na posao,boli njih da li možeš ili ne.
T je fino spavala,oko tri sam je uzela kod sebe jer se bila probudila pa smo se zagrlile i nastavile.

vonavoj -> RE: Razgovori mama 03/15 [chat] (13.3.2015 8:21:20)

jutro! noc skroz kontra od prosle kad je spavala..sad u 1 pa u 5 sisanje..u 7 budna!
dijana, obraz im je kao djon!
branki,pricas o mm??nece nas nikad shvatiti,niti moci da rade sta mi sve stignemo! Eno onaj dan je bio sam sa njih dve,kao pa nisam stigao da operem pumpicu,te je mala plakala,te je T nesto trazila..reko stvarno,a ja za to vreme moram i rucak i ves i kucu..zato je oprao sudove posle rucka!
emice,posle prvog porodjaja sam isla mesec dana da radim po 4 sata,T je imala 2,5 meseca..platili su mi,tad 150e,mozees misliti koje pare..ali mm je ostao bez posla pa sam morala..

Misha i Ljisha -> RE: Razgovori mama 03/15 [chat] (13.3.2015 8:32:32)

Dobro jutro mame. Treba da ide ona pesma tobogan je naš tj forum je naš[sm=bravo.gif] heheheh...

ko sto napisah ustale smo u 5 ujutru nama vec pola dana racunam da ce moja na spavanje vec u 10. Inace jos nista nije jela[sm=smiley29.gif].

Dijana ja stvarno ne znam sta da kazem za te ljude. O njima najbolje ni ne misliti samo se covek nervira.

Ja vec sredila kucu, ostade mi prasina to cemo sad D i ja da polako brisemo ona meni uredno pomaze hehehe... Vreme je bas za spavanje. Prosle nedelje rekli da ce samo ove nedelje biti zahladjenje a posle lepo sad kazu da ce ceo mart da bude ovakav[sm=smiley29.gif]. Ja cekam isporuku semena kukuruza secerce kojeg cu da sejem naveliko jupiiii jedva cekam.

Zovnuh komsinicu na kahvu al ne javlja se mora da jos spavaju. cccc lenčuge ehehhe..

Ajte mame idem da ne zanemarujem ovo moje deriste. Juce sam bas citala 10 stvari koje ukazuju da je vase dete razmazeno srecom kod nje se uocava samo jedna znaci moram to da sankcionisem pre nego sto krenu druge stavke[sm=jezicek.gif]

Ljubim vas sve

Modessty -> RE: Razgovori mama 03/15 [chat] (13.3.2015 8:34:33)

Jao žene ja bi mog ubila kad krene da se žali kako je njemu zaboga teško i kako je umoran!! Srećom po njega pa to retko ad radi jer zna da će da pogine! Branki nemoj da ćutiš jer ćeš pući. Iz ličnog iskustva ti govorim! Ili mu na finjaka uvali posao oko dece. I traži mu da ide u nabavku pre nego stigne kući s posla [sm=hudicek1.gif]
Ja večeras idem sa curama na kafu i rekla sam mužu da dođe na vreme s posla i da ne planira da me zove pre 20.30h da me pita bilo šta! Pošto je izjavio da je Nikolu lako čuvati ja ću mu dozvoliti da sam opovrgne tu svoju tvrdnju. Neću im ostaviti ni sopremnu večeru. Nek im sam sprema sendviče iličokolino. Nek se snađe! E onda ćemo posle toga da pričamo o tome ko je koliko i zašto umoran! Popizdila sam i ja! I to još od nedelje! [sm=zz_devil.png]
Von jel ti dobro plate to što ideš na posao iako si na porodiljskom? Bar da znaš zašto ideš

vonavoj -> RE: Razgovori mama 03/15 [chat] (13.3.2015 8:38:58)

mod,nista mi ne plate[sm=jezicek.gif]..morala sam da odem,treba se vratiti u firmu[sm=smiley29.gif],ne mogu da budem bas toliko bezobrazna..a pomogla sam koleginici koja je zlatna!
i ja veceras skitam,idem na koncert Tonija,videcu kako ce se mm snaci! kad je to lako!

branki* -> RE: Razgovori mama 03/15 [chat] (13.3.2015 8:44:13)

u nabavki bar ide,jer ja ni ne izlazim iz stana,kao zarobljenik sam neki..a,i dok se upristojim,vec se neko uzmuva ili place ili treba da sisa ili jede..
sudove mu ne dajem da pere,jer on glanca 2 tanjira pola sata[sm=hudicek1.gif]a,kad cuva decu,onda je stan u haosu jer on cuva decu, ne moze i da sredi,a ja ,sto kaze von,mogu i decu i rucak i stan ,i jos da mu ponudim masazu sa sve osmehom kad dodje umoran sa posla.i niko ne primecuje ,niti ceni taj rad!kao,ti sedis kod kuce,sta pa radis...
postacu parava ona dzangrizava jezicara kako sam pocela[sm=smiley36.gif]

mali_mis -> RE: Razgovori mama 03/15 [chat] (13.3.2015 8:48:13)

Ma zakini masazu [sm=hudicek1.gif] Nema masiranja dok ne zasluzi.
Sta te briga sto glanca tanjir 2 sata, ti mu napuni sudoperu, pa kad skonta da mu se ne isplati toliko glancanje, malo ce da se ubrza.
Muskarci [sm=zz_banghead.gif]

Mala Elena -> RE: Razgovori mama 03/15 [chat] (13.3.2015 8:48:56)

Jutro mame! [sm=smiley1.gif]
Branki, ja sam zato i naucila da se spremim ocas posla [sm=smiley4.gif] nauci i ti...
Von, ti radis kod privatnika? Pa stani, kako ce te placati ako se vratis u aprilu ako vec dobija sporodiljsko ili ce da ga zatvori? Ne znam dokle ide taj bezobrazluk...moju kumu ranije vratili na posao sa 6 m bebinih...ona plakala svaki dan...curelo joj mleko... [sm=smiley13.gif] ma uzas jedan.

Sanjica26 RR -> RE: Razgovori mama 03/15 [chat] (13.3.2015 8:50:28)

Dobro jutro! Noc protekla sa kasljanjem. Cini mi se da je Sofiji gore nego sto je bilo. [sm=smiley13.gif]Mama je sinoc otisla sa Lanom. Mm dosao sa sastanka bas kad su one krenule. Teodora je pozelela da spava sa nama. Inace ne voli da spava ni sa kim. Pustili smo je. Mm je u toku noci presao kod Sofije da ne bude sama zbog kasljanja. Danas cemo da je vodimo na kontrolu.
Kasnije idem na posao. Grrr jos jedan kisan dan.
sve vas grlim[sm=smiley31.gif]

vonavoj -> RE: Razgovori mama 03/15 [chat] (13.3.2015 8:51:46)

Me,normalno bi mi islo porodiljsko[sm=jezicek.gif]
Kako su je vratili posle 6 meseci,kad je zakonom porodiljsko 12!
sanjice,valjda sad izbacuje,da ozdravi sto pre!
A sad se muzem da mm ima zalihe za veceras,bem ti pokretnu sisu,ne mogu nigde da mrdnem![sm=smiley36.gif]

branki* -> RE: Razgovori mama 03/15 [chat] (13.3.2015 8:52:11)

misu,taman bi onda prao ceo dan,dzonjao bi pored sudopere dok ne osedi[sm=smiley36.gif]

verovatno me malo drmaju i hormoni i mala beba jos uvek,ja se sve tesim da ce biti bolje kako odmice vreme[sm=smiley36.gif]

Peace* -> RE: Razgovori mama 03/15 [chat] (13.3.2015 8:56:25)

Branki, mislim da nisam videla sličku tvoje šmizle. Ima li je gde?

Modessty -> RE: Razgovori mama 03/15 [chat] (13.3.2015 9:01:02)

KOd mene na poslu ludnica. Sad ima sastanak nenastavnog osoblja na koji neću da odem. Samo nek se završe izbori za dekana već jednom. Poludeću od lobiranja, smeštanja i ostalih gluposti! [sm=zz_confused.png]

Von znači kod tebe ko kod mene - ne moraš ti da dođeš ako nećeš ali..... Mnogo volim to zavlačenje na finjaka [sm=hudicek1.gif]

Dijo kako su deca danas?

Oko nas su skoro sva deca bolesna! Grip je užasan. Visoka temperatura, kašalj, povraćanje... Nadam se da će moji proći bez toga.

branki* -> RE: Razgovori mama 03/15 [chat] (13.3.2015 9:30:29)

IZVORNA PORUKA: Peace*

Branki, mislim da nisam videla sličku tvoje šmizle. Ima li je gde?

klik tash,za sada samo ova ovde..nikako da okacim jos neku...a,mnogo manje je i slikamo nego bozu,njega smo samo skljocali..

nema nam dace..
mod,proci ce i to...al,da nervira,nervira.

emicaa -> RE: Razgovori mama 03/15 [chat] (13.3.2015 10:03:28)

Peglajući kosu sam dva puta spržila čelo,kao da sam je prvi put uzela u ruke.
Branki razumijem te,ja imam jedno ali nekad bih pobjegla u zimbabve samo da malo odmorim mozak,u toku sedmice mogu sanjati o tome da sat vremena provedem sama.Sreća pa radim vikendom,to mi je i izlazak i odmor jer ne mogu sveki da gnjavim da još i Teodoru uzima na čuvanje kad stalno čuva od zaove djecu.Mm mi pomaže koliko stiže,sad on !aveče uspavljuje T i vikendom ustane jedno jutro sa njom daja odspavam ali opet me nekad toliko naljuti da bih ga na mjesec ispalila.I tako,nije nama mama lako ali ja stalno govorim da su to slatke muke [sm=smiley1.gif]

QueenJ -> RE: Razgovori mama 03/15 [chat] (13.3.2015 10:05:11)

Zdravo, mame! [sm=kava.gif] Iščitah sve nedaće i zaista nemam komentar na ponašanje pojedinih persona... [sm=zz_furious.gif]
Von, zavidim ti! [sm=zz_dance.gif] Ja Tonija obožavam!
Mi smo imali super noć, konačno sam odmorila, E. je spavala od 21h do 8h.

vonavoj -> RE: Razgovori mama 03/15 [chat] (13.3.2015 10:58:31)

Bem ti pumpicu i izmuzavanje,jedva 70ml,izvukla sve iz mene,a ja hocu jos..a boli..nisam navikla! Zato mi je stigao fitolat i popih tabletu[sm=smiley36.gif]
Jos toliko pre nego sto krenem i neka se snalazi,ima i ad,neka proba da joj da,mada nikad nije pila[sm=jezicek.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sledeća stranica >   >>