branki* -> RE: Razgovori mama 03/15 [chat] (13.3.2015 6:56:11)
|
evo i mene...ma,boli bre nekog briga,samo im je bitno da se njima odradi sta treba,a tebe ko sisa,a propo von i njenog posla... mi naravno ustali,boza jurca,cekam sveki da ga vodi u vrtic,boka kulira,do sad je kenjkala,poturala u serpe sta treba da se kuva,srcem kafu i svasta nesto...vreme bljaks.. opet me iznervirao sinoc mm..covece imam utisak da potpuno sama brinem o ovoj bebi,a delimicno i o bozi.dodje u pola 7 sa posla ,a boka oko 9 se uspavljuje i tad se i on strpa u svoj krevet,naravno,znaci 3 sata ne provede sa njom,a jos sam ja uvek tu..i onda kad je nosi kuka kako je umoran,kako ovo,kako on..pa,cekaj ,on bar odspava do 6 u miru,a ja se budim 3 puta za dojenje plus jos par puta jer kenjka i ustajem u 6 isto kao i on.ne,ja nisam umorna,stvarno...besna sam juce bila stvarno.bar je boka nocas bila korektna,sisala 3 put i to je. bar da mi olaksa recima,nego ni to.ja pocnem-bas sam umorna,sve me boli,a on se nadovezuje-ja isto,glava me ubija,na poslu ludnica svaki dan..i sta da pricam.. dijo,da brzo ozdrave..kud vise,bas ih je zaredjalo[sm=smiley13.gif]
|
|
|
|