Mariya -> RE: Razgovori mama 03/15 [chat] (15.3.2015 12:36:07)
|
Dan mame!!! Branki, bas mije zao zbog babe[sm=smiley19.gif] A sto se tice bebe, izdrzi, Boka je jos mala, posle 3,4og meseca ces videti promene na bolje, kad se preko noci promeni, pocne da guce, da peva, da obraca paznju na igracke, bice bolje. Anita[sm=smiley31.gif] Javi nam se kad imas vremena, obavestavaj nas. Ti sigurno imas pune ruke posla!!Pisi nam kako su, koliki su, kako napreduju [sm=smiley27.gif] mala. da li ih dojis? ne mogu ni da zamislim kako to ide sa tri bebe... IZVORNA PORUKA: vonavoj Moja J kaslje..nocu pogotovo,kao da se zagrcne..nema sline,temp.. Da joj dam beli slez? Glupo mi da je vodim kod dr? Valjda je muce bale,a bas grozno zvuci kad se zagrcne,zakaslje! Von i moja H tako kasljuca svaki put kad podrigne. ona to hoce da proguta pa se zagrcne i kaslje. Ja mislila da je bolesna ali ne curi joj nos, nema t, niko nije bolestan a ona kaslje. i onda skontam da je od podrigivanja[sm=smiley29.gif] Emice, mm tako cuva decu vecinu vremena. On sedne u fotelju ili lezi na ugaonoj i prebacuje kanale na tv. eto ti cuvanja dece. H se pokrije preko glave cebetom i vristi, on nista. Lu ode na wc, razbaca peskire, wc papir, potopi kupatilo dok pere ruke, on kulira. Nedajboze da on ustane iz fotelje[sm=hudicek1.gif]Uh kako me iznervira tad. Zna on nekad da se zaigra sa njima i da ih nosa, ali najcesce je ovako[sm=hudicek1.gif] Pa mislim da zna da me time nervira i da cu na kraju ostaviti to sto radim ili odustati od onoga sto sam htela i uzeti devojcice, a on ce onda na miru moci da bulji u tv. Dobra taktika.[sm=hudicek1.gif]
|
|
|
|