Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 26.3.2015 18:40:36
|
|
|
|
jess021
|
Znaci u soku sam, iskreno se nadam da ce ta prica imati srecan kraj. UM javljaj nam sta se desava. Jabude, bice sve dobro, mora biti Ja dosla iz setnje, rucala, pa cekam mm da idemo opet negde. Ljubim vas sve!!
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 26.3.2015 20:39:40
|
|
|
|
megi85
|
Veče Nema me da pišem već neka dva dana jer sam puno radila a i nisam se baš najbolje osjećala posebno sinoć,stomak mi je bio tvrd kao kamen i baš su me bile stegle neke kontrakcije ali sad je dobro popustilo me.Jabudicu navijam da ti muž što prije bude bolje a mlad je i brzo će on to uz terapiju prevazići. UM baš me šokiralo ovo što si napisala za komšinicu a ionako nisam raspoložena jer mi kuma sutra radi amnio ali ovo što sam pročitala baš me ostavilo bez teksta i javljaj nam sve što saznaš. Sve vas
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 26.3.2015 20:41:15
|
|
|
|
sagitarius
|
Megi,gde ce da radi amnio?
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 26.3.2015 21:04:22
|
|
|
|
serpica
|
Ja sam ipak otisla u hitnu da primim infuziju jer nisam vise mogla da izdrzim,nisam htela na kliniku jer bi me verovatno ostavili,nasla sam dr u hitnoj i zavrsih za par sati samo da preguram noc,uplasila sam se za bebu. Sad mi je bolje,lezim,i pokusavam da zaspim,sva sreca deca spavaju...
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 26.3.2015 21:05:17
|
|
|
|
megi85
|
Radi ovdje u Banja Luci na Kliničkom centru i ona je na svu sreću opuštena skroz a ja sam gora od nje dva puta kao da ja idem A mene su danas naručili na uz državno tek 27.4. a ja sam mislila da odem tamo sad početkom aprila a krajem mjeseca da odem privatno jer mi je tad između 21 i 22 nedjelje najbitniji uz a u bolnici ga rade dva minuta pa sad ne znam šta da radim jer puno mi je da idem na dva ultrazvuka u jednoj sedmici a bojim se da će mi ga u bolnici površno odraditi
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 26.3.2015 21:05:36
|
|
|
|
jabudic
|
Šerpi, pa je li ti toliko loše? Kako si sad?
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 26.3.2015 21:09:30
|
|
|
|
lesica
|
Serpi, drž se No no da ovde pišete o tim strašnim temama, na kraju imamo i takvu temu, pa o tome tamo, da se ovde niko ne traumira. Ja bejah danas na ctg-u, sve ok. Malo me babica okrpila što ne nosim pojas, i kako će porođaj krenuti ranije...noooo dobro. Inače stanje redovno. Sad odoh da ponovo jedem nešto ( po ceo dan žderem i to na nekih 2-3 sata) urniše me gorušica ako ne jedem, pa u krpe.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 26.3.2015 21:10:26
|
|
|
|
serpica
|
Jabudic nije bilo toliko strasno ni danas ali nisam imala sta vise da povratim,sve na prazno,mislim da sam na kraju zuc povratila a toliki nagon dobijem da oset_im da se beba sutira svom snagom bas sam se uplasila i zato sam bila,bolje mi je sad bar nemam taj odvratni nagon,pijem caj i jedem plazmu,lezim,bice bolje sutra valjda Les hvala draga samo da stanem na noge bicu kao nova
< Poruku je uredio serpica -- 26.3.2015 21:11:57 >
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 26.3.2015 21:12:03
|
|
|
|
jabudic
|
Neka si otišla. Biće bolje, odmaraj, nadam se da ćeš sjutra biti ako nova.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 26.3.2015 21:14:27
|
|
|
|
serpica
|
Nadam se i ja laku noc devojke
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 26.3.2015 21:28:49
|
|
|
|
vonavoj
|
Jabudic,tek sam sad procitala za tm,nadam se da mu je vec sad bolje! Um,nisam verovala da to postoji u danasnje vreme!!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 26.3.2015 21:46:54
|
|
|
|
Kata90
|
Nedaj Boze nikom,kako je samo sad toj majci
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 26.3.2015 22:36:15
|
|
|
|
jabudic
|
Von, tek ce sjutra dobiti terapiju posle dodatnih snimanja. Samo da noc mirno prodje, pa ce sjutra biti bolje... Ja legla momke, i bas mi prazna kuca
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 26.3.2015 22:56:50
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: serpica Ja sam ipak otisla u hitnu da primim infuziju jer nisam vise mogla da izdrzim,nisam htela na kliniku jer bi me verovatno ostavili,nasla sam dr u hitnoj i zavrsih za par sati samo da preguram noc,uplasila sam se za bebu. Sad mi je bolje,lezim,i pokusavam da zaspim,sva sreca deca spavaju... Joj draga sta te je snaslo . Nadam se da ce sada biti malo bolje posle infuzije... Ljubim te jako! Jabudice , eto mog prijatelja sutra kod kuce na spavanju
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 26.3.2015 22:57:58
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: serpica Ja sam ipak otisla u hitnu da primim infuziju jer nisam vise mogla da izdrzim,nisam htela na kliniku jer bi me verovatno ostavili,nasla sam dr u hitnoj i zavrsih za par sati samo da preguram noc,uplasila sam se za bebu. Sad mi je bolje,lezim,i pokusavam da zaspim,sva sreca deca spavaju... Joj draga sta te je snaslo . Nadam se da ce sada biti malo bolje posle infuzije... Ljubim te jako! Jabudice
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 26.3.2015 23:00:26
|
|
|
|
Chipsy
|
Jabude . Molim te nemoj jesti sebe, a znam da se sekiras. Drzi se, draga UM, neverovatno, mislila sam da ne smeju vise to da rade. Tacno su pratili, jbt. Zelim joj sve najbolje. Ja sam kod mojih, pa ne pisem bas, skitam malo vise. A bas me bole prepone, ali odozdo. Danas sam malo preterala sa setnjom, mislim. Cak ni ta verovatnoca od 1:50 ne znaci da beba ima dauna, moja drugarica imala 1:32 pa je bilo sve ok. Kod nas salju sve preko 35god, izgleda da ne postoji neka jedinstvena strategija. Inace ne znam bas da priroda sve odradi ako nesto ne valja, onda se bolesna deca ne bi ni radjala, a nije tako. Ima ih , na zalost, jako puno, videla svojim ocima. Drzite se samo dobrog dr, mada garancija nema, cak ni kad se rodi. Ljubim sve moje drage
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 26.3.2015 23:20:41
|
|
|
|
jabudic
|
Chipsy, nema te da pišeš! Kako si ti? Kako je Juca? za vas!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 27.3.2015 0:48:20
|
|
|
|
Chipsy
|
Nema me Jabude, kod mojih sam pa samo setkam tamo vamo i ne stizem, a onda uzmem da citam unazad, pa nikako da stignem da se ukljucim u razgovor Juca bi trebalo da dodje 4.4. Boze zdravlja, nadamo se da nece nista iskrsnuti. Javljaj nam za muzica, reci mu da RR misli na njega
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 27.3.2015 6:36:33
|
|
|
|
Maraj
|
Dobro jutro drage serpi mislim na tebe, nadam se da si dobro
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 27.3.2015 6:55:39
|
|
|
|
serpica
|
Dobro jutro . Maraj,Bubi cini mi se da mi je bolje od jutros,da ispratim dete u skolu a cu jos malo da lezim,nocas sam bila ok.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 27.3.2015 6:56:47
|
|
|
|
branki*
|
jabudic,kako ti je muz,je l jos u bolnici,sad procitah,uh serpi,kako si ti,jooj,sta te sve snaslo u ovoj trudnoci,valjda je vise gotovo chipsy,dugo te nema.. nema ni boke,sta je sa njom?
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 27.3.2015 7:00:18
|
|
|
|
serpica
|
Branki vala bas nego nek se na ovom zustavi da ne ide dalje.. i ja sad procitas za jabudica i m valjda je sve ok...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 27.3.2015 7:00:39
|
|
|
|
vonavoj
|
serpice,bas te sve snaslo! Da danas budes bolje! jabudic,javljaj za tm! chipsy,J je dugo u Australiji
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 27.3.2015 7:07:37
|
|
|
|
adulence
|
Dobro jutro drage moje,ja sam fino spavala,ispratila mm na posao i sad leskarim ,Ivka spava...Vidim napolju neko sivilo....serpi drago mi je da si bolje...jabude lepotice bice sve u redu...
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 27.3.2015 7:41:48
|
|
|
|
srculence25
|
Jabude zelim brz oporovak tm i neoj sebe da krivis. serpi bas te sve sastavilo u ovoj trudnoci nadam se da si bolje
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici 13 znakova da očekujete dečakaDa li je moguće da postoje očigledni znaci koji nam mogu reći da ćemo biti ponosni roditelji malog dečaka? Čitajte dalje...
Aleksandra*
Definitivno ih preporučujem svakoj trudnici i porodilji.
Pre dve godine i tri meseca na svet je došla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nešto oko čega se uopšte nisam razmišljala. Težak porođaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam došla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skeptična, ali bih sve uradila da imam što više mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osećaj da beba manje plače i da mleko više ide! Od tog trenutka kreće i uživanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srećnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana.
Sada to više nije bebica nego devojčica koja će uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodilište bez ovih fantastičnih tableta.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?