|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  79 80 [81] 82 83   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat]
26.3.2015 15:01:29   
jabudic
Hvala vam drage moje user posted image
Ja sam čitav dan preplakala. Toliko mi je krivo na sebe. Još smo se sinoć posvadjali što se prenemaže i spavao je sam u dnevnoj, mogao se i ugušiti dok ja mirno spavam user posted image
Baš se osjećam kao poslednje user posted image

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 2001
26.3.2015 15:14:12   
suzi kju
Jabudic nemoj to sebi da radis,nisi ti nista kriva,nisi znala sta je u pitanju,
Ne krivi sebe nizasta,sve ce srediti i sve ce biti u redu,nista ne dbijas da sada krivis sebe sto ste se posvadjali,niti za bilO sta drugo...
Ne ljuti se ni on na tebe sigurno,u drugom si stanju,rade te hormoni,i da si znala da ce se sve to izdesavati sigurno nebi ako postupila...
Sada zbog njega svoje decice i sebe moras biti jos jaca,a za par dana eto njega kuci,videces da ce sve biti u redu

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 2002
26.3.2015 15:15:16   
Sandra_n
Jabudic bas mi je zao ali sto kazu druge zenice hvala bogu pa su na vreme otkrili plus je mlad,znam da ti je tesko ali nemoj bar zbog bebice da se puno nerviras i places misli na nju user posted image

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 2003
26.3.2015 15:17:11   
Maraj
Joj jabudic bas mi krivo. Vazno da je otisao na vreme kod dr. Verujem da ce biti sve OK.

Superm user posted image super za bebicu. Ja u utorak idem na dabl

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 2004
26.3.2015 15:19:59   
Anoniman
Jabudicuuser posted image buce sve ok, javljaj kako mi je prijatelj!
Jess to je nesto kao giros isto u tortilji, ali samo od pileceg mesa, nisam ga pojela! Meso mi see uopste ne jedeuser posted image

Ja odspavaa turu, sad jedem smoki, i cekam rcak.

Joj zene jutros sam plakala, da znate kako mi je tesko, mojoj komsinici se deslo nesto najgore na porodjaju, pa sumnjaju da je beba ukradena, molim Boga da jeste i da je pronadje! Moja sveki i ja je vozile na uz kod moje dr privatnouser posted image

(odgovor članu suzi kju)
  Direktna veza do poruke: 2005
26.3.2015 15:42:36   
jabudic

IZVORNA PORUKA: Unina mama
Joj zene jutros sam plakala, da znate kako mi je tesko, mojoj komsinici se deslo nesto najgore na porodjaju, pa sumnjaju da je beba ukradena, molim Boga da jeste i da je pronadje! Moja sveki i ja je vozile na uz kod moje dr privatnouser posted image

Molim???
Kad to?

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 2006
26.3.2015 15:51:09   
suzi kju
lju svasta,strasno!!!Koja bolnica???

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 2007
26.3.2015 15:57:52   
emicaa
Udjoh kod vas u temu da vidim kako ste i pročitah ovo od UM.Baš sam se šokirala,strašno.
Jabudiću da ti muž brzo ozdravi a ti se nemoj mučiti,odkud si mogla znati user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 2008
26.3.2015 16:14:53   
Anoniman
18.3 , Visegradska, nista me ne pitajte, ona ima 38 godina i resila da rodi to dete vanbracno, njeni pristali, spremili joj sobu, i ona isla na sve te testove ekspertni u Bg, i resi da se porodi gore, prelepa trudnica , pokretna, samo je setala. I beba zdrava ujutru, njena dr je posalje u porodliste sa ginekologije, ctg ceo dan u redu, osecala bebu, i kao beba pocelaa da se gusi, odvedu je na carski, i jave da je beba ne daj Boze umrla, nju kljukali sedativima, 5x menjali verizju od cega je beba umrla, nisu joj dali ni da je vidi, ni kakav papir, njeni ukljuce policijiju, udruzenje za nestale bebe, i sada je traze. Ona na svoju ruku izasla iz bolnice, pa je mi vodili kod moje dr. Mnogo mi je zao user posted image

(odgovor članu emicaa)
  Direktna veza do poruke: 2009
26.3.2015 16:18:02   
jabudic
Jao, ušas stvarno!
Kako me je toga uvjek bilo strah!
Zbog toga je fino da muževi prisustvuju prodjaju, ako ni zbog čega drugog.
Kod nas ta opcija nije zaživjela, ali zato mm uvjek bude u blizinin i pdmah vidi bebu.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 2010
26.3.2015 16:20:49   
Anoniman
I mene je toga strah, i sto sam joj ja rekla, ona je 20 dana lezala u bolnici kod njih, zelela db ude gore, oni videli da je sama, vanbracno dete, dete bilo krupno, zdravoi sve su to uigrane ekipe, kazu da zarade od 15-45000 e. Njeni je nisu obilazili, jer do Bg imamo bas dosta, oni stariji ljudi, i eto sta se desilo.user posted image

(odgovor članu jabudic)
  Direktna veza do poruke: 2011
26.3.2015 16:27:19   
Maraj
O gospode boze!!! Ne mogu da verujem da toga ima jos uvek! Strasno! Pa imaju li decu ti koji cine takvo sta?!?! Nek uzmu pa nek zarade na svojoj deci!!!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 2012
26.3.2015 16:38:10   
jabudic
Um, ima li ikakvog napretka oko pronalaska?

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 2013
26.3.2015 16:40:54   
Anoniman
Pa oni su odmah odveli policiju , tuzilastvo, cak je bolnica bila i 3 sata zatvorena, predsednik udruzenja za nestalu decu je sve preuzeo na sebe, pa ce navodno da vrse dnk analizu, da vrse eshumaciju, ja se nadam da ce biti. Sta god da bude, ali ce znati na cemu jeuser posted image

Inace meni da je neko pricao da ce meso ovoliko da mi se gadi ne bih mu verovala, nisam mogla da pojedem jedan mali batakuser posted image

< Poruku je uredio Unina mama -- 26.3.2015 16:42:00 >

(odgovor članu jabudic)
  Direktna veza do poruke: 2014
26.3.2015 16:42:41   
jabudic
Ona ima pravo da vidi bebu, tako da mi je to skroz sumnjivo.
Kakvi su to ološi user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 2015
26.3.2015 16:43:35   
Anoniman
Nisu joj je pokazaliuser posted image

(odgovor članu jabudic)
  Direktna veza do poruke: 2016
26.3.2015 16:48:07   
sagitarius
Um,zastrasujuce.Ja ne mogu da verujem kako ti ljudi spavaju mirno i kako mogu da trose tako stecen novac.I kako se ne boje za svoju decu.Horor.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 2017
26.3.2015 17:27:50   
tatjan@
Dobro vece, UM bre kakav je to horor o kom pricas, zar zaista jos tako neceg ima u Srbiji??? Pa kako da ti ne pokazu bebu, ako je umrla, bar da se oprostis od nje? Strahota, sve je to stvarno jako sumnjivo, bas zato sto je zena bila sama i sto su joj uradili carski, mogli su da urade sta hoce. I da je stvarno beba mrtva kako kazu, to nije nacin, ako sumnjas, treba da te razuvere ako imaju cistu savest.. Meni bi CR trebalo da radi moja dr, pa mi nekako lakse, stoput sam rekla da bi se najradije porodila kod kuce.

Ja sam juce bila na ekspertnom, tu je bebica, ziva zdrava, radila mi je dr UZ citavih 45min! Nagledala sam se bebice i konacno opustila i utuvila sebi u glavu da je tu, u stomaku user posted image
Stigao mi danas nalaz dabl testa, rizik prema godinama je 1:560 (imam 33), a granica je 1:380, mislim da je to OK? Ostali rizici si niski.

Mnogo volim da se igram ludosti i u sve dane žmureći zakoračim i da popljujem onako malo tužno, onako iz samilosti, sve katastrofe koje su pretile da me smrve.. Mika Antic

(odgovor članu sagitarius)
Direktna veza do poruke: 2018
26.3.2015 17:29:57   
Valerie
auuu kakve teme danas!!!user posted image
uzasna uzasna sokantna mogucnost da je baba ukradena. stvarno je moguce da tipuju zene bez veze, same, iz unutrasnjosti. po meni, nikad dovoljno veza kad postoji svest da se ovakve i druge grozne stvari desavaju! bas sam u soku! ma ja ne bih verovala i da mi pokazu mrtvo dete, posebno ako je posle carskog. ma ko garantuje da je tvoje! pa strasno! ja se plasim i zamene beba, a kamoli ovo! moja je toliko licila na mene da nisam imala dileme, ali mi je ranije padalo na pamet! pa pistolj u celo, pa da vidim da li ce da priznaju! izvinjavam se, hormoni rade!

jabude, da sve brzo bude dobro sa tm, cuvaj se i ti! user posted image

konacno zavrsih pricu sa double. beta hcg mi je povisen (3,14 MoM), a ostalo ok, pa sam se plasila da ce me slati na triple, mada sam ja smatrala da su mi rezultati dobri. i, na srecu, u genetskom savetovalistu u Gradskoj su zadovoljni, pa nista dalje vise ne treba, amniocentezu mi nisu ni pomenuli. laknulo mi je. a imacu 38 god na porodjaju.

(odgovor članu sagitarius)
Direktna veza do poruke: 2019
26.3.2015 17:32:19   
Anoniman
Tatjana super za bebicuuser posted image , nisam ni sumnjala!
Valerie super i za tvojuuser posted image , bas sam s epitala sto te nemauser posted image

Ljudi ona je ceo dan osecala bebu, samo se ne seca pola sata pred cr da li je osecala kada su joj dali sedative za pripremu i ako je ne daj Boze rodjeno mrtvo carski traje 15 minuta, treba da ga reanimiraju!
Ne znam sta da vam kazem, ja to znam o proslog utorka, i meni je to tesko poverovati, da ti neko ne pokaze tvoje dete, ejjjjj zivo ili ne daj Boze mrtvo tvoje je, imas pravo na njega, njena majka ga je trazila, ta dr. rekla idi ga uzmi u kapeli, ona sisla, ti ljudi rekli mi smo ga sahranili, tako da se iskreno nadam da ce prica dobiti srecan kraj

< Poruku je uredio Unina mama -- 26.3.2015 17:35:26 >

(odgovor članu tatjan@)
  Direktna veza do poruke: 2020
26.3.2015 17:37:28   
Valerie
user posted image UM, stegla me prehlada, pa mi nije bilo ni do cega... bar temp nisam imala, ali grlo, sinusi, bljak user posted image valjda prolazi...

a sto je isla na carski? kakva ujdurma, kapela, sahrana, mafija

< Poruku je uredio Valerie -- 26.3.2015 17:38:45 >

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 2021
26.3.2015 17:37:53   
jabudic
Valeri, bravo za double!user posted image
Tatjana, dobro je to, bez brige!
Svakako je to samo statistika.

Što se beba tiče i ja sam paranoična, šta više i za ove moje, sad već velike, previše brinem.
Da ih ko ne pogleda, ne ponudi im nešto, na plaži obavezno da imaju kupaći, šta ti znaš kakvih manijaka tamo ima.

Baš mi je žao te djevojke. D aje bilo ko pošao sa njom, drugačije bi bilo user posted image
Ja planiram opet da se porodim na Cetinju, to je malo porodilište, prošli put nas je bilo 4 porodilje.
A i daju ti bebu odmah, moji su bili tako upečatljivi, da ne možeš da ih zaboraviš.

< Poruku je uredio jabudic -- 26.3.2015 17:38:33 >

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 2022
26.3.2015 17:44:09   
suzi kju
Strašno je to što se desilo, blago rečeno - užas!!!
Ja bih da se promeni tema, naježim kad počnem čitati o tome user posted image

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 2023
26.3.2015 17:44:25   
tatjan@
Valerie a moja zaova ima 35 godina, rizik po godinama je 1:377, za 3 brojke manje nego sto sme, svi ostali markeri su joj OK, pa je ipak salju na amnio.. U Novom Sadu mnogo trudnica salju na amnio, svaka druga koju ja znam mje isla, nevezano ni za godine.. ne znam u cemu je fora? I nikog ne znam da je beba stvarno ispala da ima neku bolest, sve su bile zdrave. Ja licno mislim da dr u domovima zdravlja lose odrade UZ, urade ga na brzaka pa ne izmere kako treba bebu..

UM stvarno nemam reci, nadam se da ce se sve dobro zavrsiti :(

Mnogo volim da se igram ludosti i u sve dane žmureći zakoračim i da popljujem onako malo tužno, onako iz samilosti, sve katastrofe koje su pretile da me smrve.. Mika Antic

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 2024
26.3.2015 17:59:23   
Valerie
ih, meni je po godinama 1:121, a double 1:385, sto je ok za 37 punih god. i oko mene je puno zena islo na amnio. ja taj rizik ne bih sa ovakvim double, a samo zbog godina user posted image

ja znam jedan slucaj dauna, double je bio da li 1:50 ili 1:30, bilo jasno da nije u redu.

< Poruku je uredio Valerie -- 26.3.2015 18:03:27 >

(odgovor članu tatjan@)
Direktna veza do poruke: 2025
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  79 80 [81] 82 83   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  79 80 [81] 82 83   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Najčešće komplikacije tokom porođaja u Srbiji
Porođaj je jedan od najsrećniji trenutaka u životu većine žena, ali i period u kom su mama i beba najosetljivije.

image
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here