Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 21.3.2015 17:15:07
|
|
|
|
suzi kju
|
Spašće mu i temperaturica, probaj da ga izmasiras limunom, moja sestra njenom malom samo tako spušta temperaturu, još njemu bude zanimljivo mirise mu lepo, smeta mu alkohol i sl. Probaj ne košta te ništa
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 21.3.2015 17:18:52
|
|
|
|
Maraj
|
Ma da ili ono krompir u carapice da izvuce temperaturu a i proino brasno je dobro.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 21.3.2015 17:53:52
|
|
|
|
serpica
|
sve sam skoro probala,hvala vam jos jednom,izvinite sto samvaas opteretila a nisam stigla da vam kazem da su antitela ok.nema ih hvqla bogu
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 21.3.2015 17:57:16
|
|
|
|
jabudic
|
Šerpi, vjerovatno ništa ne pomaže dok prodje samo od sebe. TO je sigurno takav virus. Pokušaj da odmoriš kad zaspi, mada znam da je to samo teorija Mi smo bili malo na plaži, baš se fino igrali, medjutim ovaj moj mali baksuz nije mogao da izdrži i uskočio u more. Ja ne mogu da vam opišem kakvo je to dijete i šta sve njemu može da padne na pamet. A stariji sušta suprotnost, andjeo pravi, savršen sav. Tako me iznervirao da sam prijetila i kaznom i svačim, ali dok smo stigli ohladila sam se. Neko se jednostavno rodi kao vjetropir, on je jedan od njih. kupila sam žu žu i krosane da pečem za večeru, malo dijetalne ishrane večeras
< Poruku je uredio jabudic -- 21.3.2015 17:58:10 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 21.3.2015 18:02:12
|
|
|
|
Anoniman
|
Serpi super za antitela, i da malisa brzo ozdravi! Verujem da ti je tesko, njih troje, jedno bolesno + beba u stomaku, a i tvoja ruka Jabudic procitah na fb, i bas sam milsila da je moj zet u pitanju, jer je Una takav vrtirep, ali ipak je Bubicin
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 21.3.2015 18:12:58
|
|
|
|
jabudic
|
Um, Unin je jedan savršeni genijalac, a Emi neka je Bog u pomoć sa ovim baksuzom
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 21.3.2015 18:15:40
|
|
|
|
Jekica_88
|
Samo da vas pozdravim zenice, danas je bio divan dan, a ja opet nisam mogla da prosetam. Ne znam sta cu pre, da li da ucim, da li da sredim nesto po stanu. Sutra slavimo mladence, bar oko hrane necu da se opterecujem sve smo narucili. Danas sam se malo vise isforsirala, sredjivala, usisavala, i evo opet me stomak boli sad stvarno necu vise nista da pipnem. Moj muz je bio lenja buba dok nisam prokrvarila, sad mi sve pomaze, mada sam htela malo i ja da se aktiviram ali ne vredi kad ne ide. Serpi zelim vam brz oporavak Pozdrav za sve
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 21.3.2015 20:33:53
|
|
|
|
suzi kju
|
Jekice čuvaj se sada, nemoj sa se opterećuješ... Baš te briga za prašinu i ostalo.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 21.3.2015 21:03:24
|
|
|
|
serpica
|
Samo da vas pozdravim i pozelim laku noc,nadam se da ce inasa takva biti,i dalje ima temp.ali ne prelazi u zadnjih par sati 38,6...
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 21.3.2015 23:00:40
|
|
|
|
adulence
|
Zene samo da vam se javnem mi ceo dan zujali napolju ,divno je vreme bilo.....ivka mi je vwceras povratila jednom i zaspala...ko zna sta je to....serpi da budete dobro...jao ja sam jela pizzu za veceru,diet diet....
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 21.3.2015 23:08:12
|
|
|
|
jabudic
|
Serpi, nadam se da cete provesti mirnu noc. Ja sam super umorna, mislim da me je plaza dokrajcila. I mislim da cu nocas 2 Utrogestana
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 22.3.2015 6:08:43
|
|
|
|
Maraj
|
Dobro jutro drage. serpi nadam se da je bila mirna noc. Srecni mladenci svima kpji slave! Meni mama svake godine mesi mladencice, tako da je ocekujem uskoro sa vrucim
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 22.3.2015 6:41:46
|
|
|
|
adulence
|
Dobro jutro stomacici,danas ce biti jos jedan divan dan.kod nas je noc protekla mirno ,ukucani mi jos spavaju,a ja kao po obicaju vampirisem... Serpi ne rekoh ti nas kad je stomak muci spasava homeopatski gastrokind,ma za dan bude gotovo....
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 22.3.2015 6:56:33
|
|
|
|
serpica
|
Dobro jutro,evo hvala Bogu noc je prosla mirno,nije imao temp.sad se probudio i skroz drugo dete,da ne poverujes mnogo mi je lakse... Kako ste vi? Nisam stigla da iscitam sve..nego Boka je nema bas dugo?
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 22.3.2015 8:51:04
|
|
|
|
megi85
|
Jutro cure. Serpi bravo za T Ja evo pijem kafu i baš me jutros boli lijevo rame,izgleda da sam noćas dugo spavala na toj strani. Sve mi je teže da se namjestim za spavanje kile me savladavaju i sve se nadam da neću proći kao prvi put sa skoro 30kg viška jer imam običaj početi trudnoću sa pedeset i nešto kila a završim sa skoro osamdeset
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 22.3.2015 9:06:41
|
|
|
|
serpica
|
Megi ja vec imam 80 i kusur kila,sa tomom sam otisla +35 i 105kg na porodjaju,skine sve vremenom ne brini... ja spremam dorucak pa da zamesim za mladencice,
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 22.3.2015 9:17:24
|
|
|
|
jabudic
|
Jutro i od nas! ja sad ustala i srpemam doručak, pa ću kad to završimokaficu na miru. Ovdje danas hladno i oblačno. Šerpi, bravo za Tomu, drago mi je da ste malo odmorili noćas!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 22.3.2015 9:21:13
|
|
|
|
megi85
|
Nije meni problem Serpi ni izgled ni skidanje kila poslije meni je najveći problem to što ja ljeti dosta otičem i bez trudnoće pa se sad bojim ako nabijem puno kg i još sva ta voda koja će mi se nakupiti zbog trudnoće i vrućina a termin mi je tek krajem avgusta ima da budem nepokretna od tereta
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 22.3.2015 9:54:00
|
|
|
|
Maraj
|
Ja sam se razvalila od jutros. Isprzila sam crni luk i jaje i uz to ajs berg salatu i kiselo mleko. Mama mi donela vruce mladencice. 7 sam ih smazala odjednom jos sam i dodavala meda.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 22.3.2015 9:56:19
|
|
|
|
serpica
|
Maraj samo jedi i uzivaj, jabudic dobro jutro
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 22.3.2015 9:56:20
|
|
|
|
jabudic
|
Jao, mene jutros mm nervira. Sav se predvostručio. Muka mu, imao T sinoć, ali jedva malo, ništa strašno, a on kao da umire! Mrzim muškarce kad su bolesni, kakve su to pizde
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 22.3.2015 9:57:45
|
|
|
|
adulence
|
Jao meni se upravo sad svekijevci najavili,grrrrrr jbt mrzim to njihovo e mi dolazimo....izvinite ovo je vise za negativu neku....poludeh....
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 22.3.2015 10:03:57
|
|
|
|
jabudic
|
Adulence, evo se i ja izduvah ovdje. Praštajte!
< Poruku je uredio jabudic -- 22.3.2015 10:05:19 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 22.3.2015 10:05:28
|
|
|
|
jovicaa
|
dobro jutro :) ja platila neke racune i pijem kafu... sad cemo u akciju jos malo, danas najavljuju bas bas toplo...
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 22.3.2015 10:09:45
|
|
|
|
jabudic
|
Toplo? Ovdje je toliko oblačno i očajno, samo što se nije sručila kiša.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Dobijanje na težini po nedeljama trudnoćeKoliko je preporučljivo ugojiti se u trudnoći i zbog čega kilogrami tako naglo rastu?
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?