Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 20.3.2015 23:03:15
|
|
|
|
sagitarius
|
Jabudic,za devojcice naravno?
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 20.3.2015 23:06:09
|
|
|
|
jabudic
|
Daaaa I svako malo ga zovem: "Da vidiš što je ovo slatko, vidi ovo kako je medeno..." A on kaže:"Ahaaaa, super... Jeste... Aha... Naruči... Ma pusti me, ženo!"
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 20.3.2015 23:14:03
|
|
|
|
sagitarius
|
Ha,ha,pa naravno,gde oni da se udube u garderobu!?
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 21.3.2015 6:18:03
|
|
|
|
Maraj
|
Dobro jutro drage ja pijuckam Donat vodu. Da l sam se istripovala il me stomak manje boli od nje....
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 21.3.2015 6:35:31
|
|
|
|
bebilule
|
Jutro žene! Ne znam za vas ali ja nikako ne mogu prebaciti 6 sati...i to ukoliko zaspim nakon buđenja oko 3,4. Aj kava! Suzi, pisala sam nekidan, meni je nađeno nešto bakterija u urinu. Nisam radila urinokulturu pa ne znam je li bilo eserihije. Dr mi rekao 7 dana taj Pančićev čaj, njega piješ 4 puta dnevno i 1,5 l prolom vode dnevno. Tako sam ti za 7 dana sredila nalaze. Ne paničari
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 21.3.2015 7:13:09
|
|
|
|
serpica
|
Dobro jutro.. mi smo od juce popodne do nocas bili u bolnici. Toma primao infuziju,dehidrirao,radili su mu kks,otpustili su nas nocas oko 00h da ne lezimo tamo zbog raznoh bolesti...sad se probudio ima temp,mali jeo ali je i dalje slab ja oko nisam zatvorila i bas se lose osecam...
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 21.3.2015 7:40:06
|
|
|
|
Maraj
|
Ih serpi.... mora da je dehidrirao od onog povracanja. Kad bi mogla na 20-ak min da mu dajes po gutljaj caja. Jer bolje od jutros?
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 21.3.2015 7:44:35
|
|
|
|
adulence
|
Dobro jutro,joj bre serpi misic mali dragi,da sto pre budete dobri....meni se strasno spava ali moje dete je resilo da porani...
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 21.3.2015 7:48:42
|
|
|
|
serpica
|
Malo je bolje od jutos pije caj i pojeo jedan keks ali dobio je temp.juce je nije imao..sad je opet zasapao,valjda ce danas da bude bolje...
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 21.3.2015 7:56:47
|
|
|
|
Anoniman
|
serpi bas bezveze da T brzo ozdravi, jadnicak mali. ja sam sada ustals, jooj kako mi je muka ne mogu da vam opisem, svaki miris mi smet.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 21.3.2015 8:00:05
|
|
|
|
vonavoj
|
serpi,da sto pre ozdravi! i orosal na kasisicicu na svakih 10ak min,sve vec znas
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 21.3.2015 8:16:38
|
|
|
|
serpica
|
Hvala devojke bice bolje,meni samo zao sto nisam u stanju da ga ispratim,trazi da ga nosim,da mi spava na rukama,tako je uvek kad mu nije dobro,ali se nadam da ce danas vec da bude bolje
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 21.3.2015 8:20:50
|
|
|
|
megi85
|
Jutro Serpi držim palčeve da T što prije ozdravi a sigurno će već danas biti malo bolje. Ja evo ustala skoro pijem kafu dok L gleda crtani i smišljam kako da danas uživamo u ovom prelijepom danu jer najavljuju oko 20 stepeni. Ja imam ešerihju u cervikalnom i dva dr su mi rekla da ne brinem previše da je bitno da je liječim i da je se riješim do poroda da je beba ne bi pokupila.Naravno pila sam antib i stavljala vaginalete pa ću na sljedećem uz saznati kad ponavljam briseve i nadam se da ću je se što prije riješiti
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 21.3.2015 8:55:33
|
|
|
|
branki*
|
serpi,draga,bas mi je zao zbog tome i tebe valjda ce ubrzo proci
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 21.3.2015 8:56:49
|
|
|
|
jabudic
|
Jutro žene! Šerpi, pomislila sam sinoć da mu nije dobro, čim se nisi javljala. Valjda će brzo proći, srećom ti virusi ne traju dugo. Mi sad doručkovali, ja se probudila sva uplakana, sanjala da mi je došao brat sa broda Eto nisam ni znala da sam mu se toliko uželjela Obećala sam sinovima da ću ih voditi jutros na plažu, nadam se d aće zaboraviti, nešto mi sde ne ide. E da, dobro sam spavala, od Utrogestana pretpostavljam. Ali sam s eu 7h probudila. Zeza me mm da donesem u sobu, pa da mi on da jedan oko 3h, kako bih duže spavala
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 21.3.2015 10:01:37
|
|
|
|
jess021
|
Uf Serpi, nadam se da ce T sto pre ozdraviti, pile malo bas se namucio. Ja sam isto sa spavanjem katastrofa, jutros sam budna od 5:30h, nisam se tako budila ni kad sam radila. Pijem kafu, pa odoh. MM je danas kuci, lep je dan, idemo negde da zujimo. U stanu mi je atomska bomba, moram pod hitno neko angazovati da dodoje malo da to sredi
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 21.3.2015 10:05:32
|
|
|
|
jabudic
|
Mi smo doručkovali, sredila sude, očistila prašinu, prozore, kupatilo, spremila povrće za ručak. Sad pijem kafu, pa da usisavam, stavim ručak da se kuva i sredim sobe. Uh, svaka mi je subota ovakva
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 21.3.2015 10:41:00
|
|
|
|
Maraj
|
Jao jabudic pa ti bas rintas po kuci. Ja sad od kako mi je VTO uspela mm sve to radi. Ja sam zaduzena samo za rucak jer volim da kuvam.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 21.3.2015 10:47:27
|
|
|
|
Frcokla
|
Mah mah, samo da vam mahnem i odosmo u setnju! I ja uvek stan sredim pre vikenda, tako imamo priliku da uzivamo bez nekih vecih obaveza (osim kuvanja naravno). Lep daaaaaaaaaaaaaaannnnnnn......
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 21.3.2015 10:53:26
|
|
|
|
Anoniman
|
razocarala sam se , htela sam danas, umesto u ponedeljak da idem kod moje dr na kontrolu, i sipak, ona je u Berlinu, tako da mi ostaje ili sutra ili da cekam ponedeljak
< Poruku je uredio Unina mama -- 21.3.2015 11:01:53 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 21.3.2015 11:03:20
|
|
|
|
jabudic
|
Maraj, ja sam čovjek-žena Ja mogu sve sama, da radim 8h, da čuvam dvoje djece istovremeno, da mi kuća bude uvjek sredjena i da sve stignem. Nekad me uhvati nervoza, ali brzo prodje. Moj muž je najvredniji čovjek na svijetu. On ne može da sjedi u kući ili da se bavi kućnim poslovima. On sebi uvjek da mnogo teže zadatke. Kako imamo veliki plac, skoro 2000m2, on uvjekima posla oko sredjivanja. Trenutno smo u fazi postavljanja ograda, osvjetljenja i travnjaka, tako da udje u kuću mrtav umoran u 20h, i najbolje da ga dočekam sa kućnim poslovima. Najsrećnija sam kad sve sama radim. Kad stigne beba trebaće mi malo pomoći, jer planiram i da radim, i sve ostalo što ide uz bebu. Evo, dok mi je bila svekrva meni je sve bilo sredjeno, skuvano, oprano, a ja sam bila tako nesrećna. Luda sam malo, možda je to zato
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 21.3.2015 11:33:57
|
|
|
|
Maraj
|
Svaka ti cast. Ja isto volim da mi je sve na svom mestu al znam i da zvocam kad nije Mi sa VTO smo malo isprepadane pa se strogo drzimo saveta dr mozda i previse. Nekad i mm preteruje. Pre neki dan kad me boleo stomak nisam mogla da veceram mm se bukvalno naljutio sto nisam jela. U pola 12 hteo da me dize iz krevrta da jedem. I oni su muceni isprepadani sa nama kroz sta smo sve prosli
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 21.3.2015 11:42:52
|
|
|
|
jabudic
|
Pa da, prodje čovjek kroz svašta, i nije mu ništa svejedno. Evo baš se dopisujem sa ujnom koja treba da se porodi za 15ak dana. Prošlu trudnoću je izgubila u 9.mjesecu, bš ovako 2 nedelje pred porodjaj. I ona jadna sva isprepadasna, nemoj slučajno šta da kupuješ, ne valja, ništa da unosiš dok se porodiš, its. A meni za njih 2 sve bilo montirano, opeglano, po mjesec prije porodjaja. Jbg, loše iskustvo je čudo.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 21.3.2015 11:58:46
|
|
|
|
jovicaa
|
ja dosla samo da vidim svoj ticker i da uzivam u broju 38. koji sam prvi put dostigla bila juce na kontroli, jos uvek ne dam da me pregledaju vaginalno, doktorica se bas iznervirala .. sta cu joj ja.. kao pa to joj je najbitnije da vidi kakav je grlic po tome zna kada ce biti porodjaj... hahhaa, dobar vic. kao ne bih ti ja indukovala nego bih ti probusila vodenjak kad vidim da je tu porodjaj i ukljucila stimulaciju, a zasto bi to radila ,verovatno ni sama ne zna.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 21.3.2015 12:06:37
|
|
|
|
jabudic
|
Jovice, baš sam se pitala šta je sa tobom! Nema te na fejsu? Ili si opet promijenila ime? Super, slažem se da nema šta da čačkaju, vjerovatno će beba i sama ubrzo krenuti!
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?