|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  65 66 [67] 68 69   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat]
21.3.2015 12:24:08   
Azra_
Trudnice, držim vam palčeve da sve budete dobro!

Jabudić, i ja uživam da razgledam stvarčice. Sestra čeka devojčicu, sada mi je to osveženje nakon muških krpica. :-)

Jovice, radujem se zbog ovog broja 38!user posted image

Šerpi, da nam Toma brzo ozdravi! user posted image Uf što ne volim kada su bolesni i slabašni mališani i kada se roditelji pate po bolnicama. :-(

˝ Ko sam? Šta sam? Ja sam samo sanjar, čiji pogled gasne u magli i memli... Živio sam usput, kao da sanjam, kao mnogi drugi ljudi na toj zemlji.˝

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 1651
21.3.2015 13:35:11   
Sandra_n
Serpi bas mi je zao zbog T nadam se da ce ubrzo biti ok user posted image
Jovice super za 38 samo napred!user posted image

(odgovor članu Azra_)
Direktna veza do poruke: 1652
21.3.2015 13:36:56   
jabudic
Gdje ste, žene, čitav dan?
Evo moji spavaju, moram ih voditi na plažu kad se probude, nisu zaboravili.
Ja skuvala kaficu i odoh na terasu da popijem, malo sunca da uhvatim.

(odgovor članu Azra_)
Direktna veza do poruke: 1653
21.3.2015 14:05:11   
suzi kju
Dobar vam dan trudnicice...
Divan dan danas,ja isla jutros vadila krv,ok su mi svi rzultati sem one urinokulture,i da bih bila mirna svratila do doktorke da mi kaze sta da uzmem da pijem,prepisala mi antibiotik,sa bebama sve ok,sad cekam sredu a posle toga da razmislim za dabl gde cu da radim,da to zakazem i takoooo...

Isli smo da kupimo tepihe hocu da menjam,posto ce mm da kreci aprila ,tad je na godisnjem,pa sam smislila svasta nesto da promenim,i divan sam izabrala,jos da nadjem adekvatnu zavesu i neke sitnice i super...

Serpi zao mi je zbog malenog al bice to sve ok,ne traje to puno,virusic ga neki nasao,ne brini se user posted image

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 1654
21.3.2015 14:14:14   
jabudic
Moja se beba juce okrenula, bio mi je stomak jedno vrijem tako ispupcen, mislim da je to bilo dupe. Posle se opet sleglo user posted image

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 1655
21.3.2015 14:24:31   
jovicaa
Predivno je vreme... jabudic promenila sam profil dodacu te. Serpice sta je sa Tomom?
Aleksa bole usi jako, prvi put da se zali na tako nesto, dala sam mu brufen, zaspao je.
Gledam ove nase ubrljane prozore i mislim se kako xu ih oprati, konacno vise ne moram da se pazim, docekali smo prolece, sad moze.bebac i napolje :D
Joj jabudic vi na plazu, koja uzivancija

don't shit where you eat :))

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 1656
21.3.2015 14:46:20   
jovicaa
sad vidim da ste bili u bolniciuser posted image
proliv?
i moja drugarica lezala, u jednom momentu sa oba deteta... bas su zaglavili.. neka stomacna viroza iz vrtica

don't shit where you eat :))

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 1657
21.3.2015 15:21:13   
Anoniman
Jabudic kada pocinje sezona kupanja ?

Ja malo spavala, sada spremma rucak, mada gladna nisam,uzela sam smoki i grickam, U spava.

(odgovor članu Azra_)
  Direktna veza do poruke: 1658
21.3.2015 15:25:49   
jabudic
UM, pa ima ovih blesavih Rusa, oni se kupaju i u novembru, decembru.
A već od aprila počinje lagano, naravno nisu gužve na plaži u tom periodu user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1659
21.3.2015 15:31:37   
Anoniman
Pa skoro mi se cinilo kada si postavljala sliku da ima nekog u vodi, ali nisam smela da pitam ahahhuser posted image

(odgovor članu jabudic)
  Direktna veza do poruke: 1660
21.3.2015 15:33:27   
jess021
Ja sam sad dosla, malo da odmorim, pa odoh dalje.
Sto kaze Maraj, mi vto trudnice smo malo drugacije. Kod mene je inace sve tip top, a sad haos. Mm sve radi, ali nije to to. Pomognu mi i mama i sestra nekad. Ma necu uopste da se nerviram sve da mi niko ne usisava 9 meseci.

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 1661
21.3.2015 15:35:49   
Anoniman
Jess ako ce ti biti lakse, ja nisam vto, ali kada mi nastupiuser posted image ona mi je preca od svega drugog, ne opterecujem se nebitinim stvarima, evo moja sveki me stalno poredi kako ova set_a, kako je ova trudnica vredna, jbguser posted image nisam kao druge ahahhah....

kuca mi je sredjena, mm to obozava da radi, na meni je da lezim dok ne izadjem iz kriticnog perioda, jeste da me mrzi, ali neka malo zive bez Tijaneuser posted image

< Poruku je uredio Unina mama -- 21.3.2015 15:37:07 >

(odgovor članu jess021)
  Direktna veza do poruke: 1662
21.3.2015 15:38:05   
suzi kju
Jess isti slučaj, jedino što nama niko ne dolazi u pomoć jer su daleko, al mm sve postize a i ne zahtevam previše, sredi on sve, sve je čisto oprano, i ne gledam da li mu je negde nešto promaklo...
A jesmo mi malo drugačije, u panici, u stahu, niko to ne zna dok ne prođe kroz sve što mi prođemo

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 1663
21.3.2015 15:38:59   
jess021
UM ti si moj covekuser posted image
Samo tako, imamo citav zivot da se naspremamo stana. Mogla bi i ja kojesta da uradim, ali necu. Ne daj Boze da se nesto desi, ne bih sebi nikad oprostila.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1664
21.3.2015 15:51:10   
jabudic
U pm, ispisah post od kilometra i izbaci me user posted image

Da prepričam:

Ja imam potpuno normalnu trudnoću. Nikad nisam imala problema sa začećem, sve 3 djece napravljeno iz prvog puta.
Nemam nikakvih ograničenja što se ponašanja tiče, mogu sve da radim, mogu da se sexam, tako da se ja u skladu sa time normalno i ponašam.
Inače sam od akcije, i ja i mm, samo gledam šta može da se radi, da se ne gubi vrijeme.

Kažem opet, hvala Bogu da je tako, i nadam se da će sve biti OK i ova nekolika mjeseca do kraja, što i vama želim user posted image

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 1665
21.3.2015 15:54:37   
Anoniman
Jabudic tu imas srece, sa U sam lezala do 4 meseca, zbog posteljice, mrdala samo do toaleta, a mislila sam mlada sam ima super da to iznesem, i jesam posle 5 meseca , redovne setnje , putovanja, radila sve po kuci. Ali prvi meseci borba!
I sada sam mislila bice drugacije, tako sam se i osecala, i onda ono krvarenje, izgleda da mi se ne da da se opustim uuser posted image samo neka je sve ok, pa cu polako.

(odgovor članu jabudic)
  Direktna veza do poruke: 1666
21.3.2015 15:55:24   
Maraj
Ma ja znam i da zvocnem sto nesto nije kakp bi ja namestila pa mi posle bude krivo.
Sto se odnosa tice pojma nemam ni da l bi smeli. Jess, suzi jeste vi pitale vase dr user posted image

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 1667
21.3.2015 16:08:31   
jess021
Maraj, meni je dr rekao da nema odnosa prvo tromesecje. Znaci, jos malo pa akcijauser posted image

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 1668
21.3.2015 16:11:09   
Maraj
user posted image

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 1669
21.3.2015 16:12:02   
jabudic
Jess, dani su u pitanju, možeš da počneš da odbrojavaš user posted image

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 1670
21.3.2015 16:31:16   
choopa choops
Hej žene :)))

jovice user posted image Braaaaavo!!! Da izguraš još bar 10 dana, a vjerujem da hoćeš ;)

Što se tiče sređivanja meni MM baš dosta pomogne, naročito ovaj put. Valjda mu ostalo kako sam bila u bolnici. Mogu na prste da nabrojim koliko sam ja puta stavila veš ili suđe da se peru, ili usisala, otkad sam izašla iz bolnice. Ćutim ne diram ga :D Govorim tiho i vodim psa sa sobom user posted image

Danas smo bili prvi put u grad bez djece, ostavila sam ih svo troje kod sestre user posted image

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 1671
21.3.2015 16:50:48   
serpica
Hvala vam zene ja ne stizem da vas ispratim,od jutros nema proliva ni povracanja ali nikako da spadne temp. sad je isla i do 39,1 pored sirupa i tusiranja,najteze mi je da ga nosim na rukama aon place i trazi me,samo da ga drzim,valjda mu tako lakse,evo sad je opet zaspao po ko zna koji put danas a ja da predahnem uz vas i da rucam napokon danas.user posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu choopa choops)
Direktna veza do poruke: 1672
21.3.2015 16:55:42   
Maraj
Ma serpi to je garant ovaj virus. Nikako da iscezne. Ja sve mislim jenjava a ono nikako

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 1673
21.3.2015 17:00:00   
Sandra_n
Trudnice ja nemam nijednu od vas na fb user posted image

(odgovor članu Azra_)
Direktna veza do poruke: 1674
21.3.2015 17:06:10   
serpica

IZVORNA PORUKA: Maraj

Ma serpi to je garant ovaj virus. Nikako da iscezne. Ja sve mislim jenjava a ono nikako

Maraj sinoc kks pokazala da nema virus user posted image mozda je nesto pojeo u vrticu,ne znam...ali me cudi ova temp...
nego da ne idemo off,ako stignem pisacu u temi do tad vas ljubim sve i nadam se da cu uskoro da se vratim pisanju samo da mu malo bude bolje...evo cakam ga svakog trenutka da se probudi..bar sam jela na brzinu...

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 1675
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  65 66 [67] 68 69   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  65 66 [67] 68 69   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Krvarenje u drugom i trećem tromesečju tru...
Pročitajte koji su najčešći razlozi zbog kojih u drugom i trećem tromesečju dolazi do krvarenja u trudnoći.

image
Aleksandra*
Definitivno ih preporučujem svakoj trudnici i porodilji.
Pre dve godine i tri meseca na svet je došla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nešto oko čega se uopšte nisam razmišljala. Težak porođaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam došla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skeptična, ali bih sve uradila da imam što više mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osećaj da beba manje plače i da mleko više ide! Od tog trenutka kreće i uživanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srećnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana. Sada to više nije bebica nego devojčica koja će uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodilište bez ovih fantastičnih tableta.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here