|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  57 58 [59] 60 61   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat]
19.3.2015 13:37:40   
Lota
hvala serpice user posted image , nadam se da cu brzo da predjem kod vas.
sredjivala ili ne, kad imas malu decu, uvek je lom user posted image . Bitnije je da imas snage i da se koliko toliko odmoris, a sve drugo ce doci vremenom na svoje mesto.

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 1451
19.3.2015 14:30:10   
sagitarius
Frcokla,svaka cast.Ja ne smem zbog blizanacke trudnoce nista osim setnje,ali tako bih rado isla na neki sport.

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 1452
19.3.2015 14:40:32   
suzi kju
Ja bih non stop setala i eventualno isla na plivanje al ne smem iz istog razloga kao i sagitarius pa i ne razmisljam sta bih radila,lezim gledam tv,citam i tako prolaze dani

(odgovor članu sagitarius)
Direktna veza do poruke: 1453
19.3.2015 14:41:58   
jabudic
Ja nisam bila neki sportski tip ni prije trudnoće. Imam sobni trenažer koji sam koristila ukupno 5 puta.
Tako, nema o čemu da pričamo u trudnoći user posted image

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 1454
19.3.2015 14:42:24   
superm
Frcokla, svaka cas_t za trčanje, ja ne trčim ni kada nisam trudna, a mogla bih kad se porodim, bice tu kg viska!
Mladji sin spava, pokusala sam i ja ali je to bilo nemoguce. Zbog starijeg,... mama hocu napolje da igram fudbal, pre toga neka bezvezna pitanja, bas je sebican, moram da poradim na tome dok je vreme.

< Poruku je uredio superm -- 19.3.2015 14:43:58 >

3 je moj srećan broj!!!

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 1455
19.3.2015 14:53:40   
Maraj
Joj kakvo trcanje..Ne znam da l bi to smela. Isprepadah se kad sam procitala da ne smem da se protezem
To mi malo cudno. Pa kako zene koje rade jogu zar tu nema istezanja?

(odgovor članu superm)
Direktna veza do poruke: 1456
19.3.2015 14:53:49   
Anoniman
i ja sam odspavala, sad je vreme za terapiju. nesto mi je danas ceo danuser posted image

(odgovor članu superm)
  Direktna veza do poruke: 1457
19.3.2015 14:56:20   
superm

IZVORNA PORUKA: jabudic

Šerpi, i mene isto tako, a krsta su mi gora nego stomak.
Kad legnem na ledja isto sam kao kornjača- bespomoćna user posted image

Recite mi, meni je dr zbog tih bolova dala utrogestan 3x100 vaginalno. ja sam ga koristila nedelju dana, ali kako mi je bilo dobro prestala sam. Ona ga na zadnjem pregledu nije pominjala.
Da li da ga pijem, možda mi je lakše? Ne curi user posted image

Jabudic, Utrogestan se preporucuje vaginalno kod onih zena koje imaju npr nizak pritisak, zato sto on ume da obori pritisak, izazove vrtoglavice...Ja ga koristim vaginalno iz tog razloga.

3 je moj srećan broj!!!

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 1458
19.3.2015 14:58:45   
Maraj
Ja utrogestan stavljam vaginalno jer je delotvorniji tako. Inace moze izazvati mucnine i vrtoglavice kada se pije. Sto bi trovala zeludac

(odgovor članu superm)
Direktna veza do poruke: 1459
19.3.2015 15:15:11   
suzi kju
l ja isto vaginalno,tako su i rekli od samog starta,jedino sto mi smeta je to sto izaziva i blagu opstipaciju,pa ne idem u wc po 3-4 dana,ne znam da li tako deluje i kad se pije?

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 1460
19.3.2015 15:23:18   
Anoniman
ja jedina pijem ahahhauser posted image i drogiram seuser posted image

(odgovor članu suzi kju)
  Direktna veza do poruke: 1461
19.3.2015 15:25:14   
adulence
Jabudic ti si mmoj covek ,kakvo trcanje nikad u zivotu nisam bila sportski tip,a posto sam zavrsila srednju muzicku skolu,flauta mi je bila najveci trening....ja sam se zene danas komirala i odspavala neplanirano 3 sata jedva se dozvah ,rucak kasni,sve kasni,ali sta da radim,srecom mm je izasao ranije sa posla,pa ce on po Ivu uskoro i sttizu taman da ja zavrsim rucak...

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 1462
19.3.2015 15:30:22   
suzi kju
Ja sam ukrala neciju ideju za restovan krompir,supicu (iz kesice naravno nmg jos i to da kuvam-ne smem) i muz ce kupiti cevape i milina bas sam gladna njamii samo da on pristigne s posla user posted image

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 1463
19.3.2015 15:31:36   
adulence
Um i ja kada sam ga koristila sa Ivom sam isto pila tako mi dr rekao...
IZVORNA PORUKA: Unina mama

ja jedina pijem ahahhauser posted image i drogiram seuser posted image

suzi meni dodje opet da ga pravim koliko je lep...

< Poruku je uredio adulence -- 19.3.2015 15:32:13 >

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1464
19.3.2015 15:36:52   
Maraj
Mene u poslednjih par dana bolucka stomak. Uvek izmedju 2 i 3 posle podne krene da me boli.

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 1465
19.3.2015 15:38:54   
suzi kju
Verujem ti,ja sam ga nekako skroz bila izgubila iz vida,ali ti si me podset_ila i hvala ti na tome,a mogu vam reci sam prvi put od kako sam trudna gladna i da znam sta mi se jede i da mi nije muka pri pomisli na to jelo...user posted image

Maraj verovatno od rasta bebe i sirenja materice ...

< Poruku je uredio suzi kju -- 19.3.2015 15:39:45 >

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 1466
19.3.2015 15:41:40   
adulence
bravo za apetit,a neko je pitao sta jedemo za dorucak ima ja mislim tema trudnicki eni pa bi bilo super da tamo pisemo i dajemo ideje....
maraj kazu da stomak u trudnoci hoce da boli u onom periodu kada bi imala ciklus i u mom slucaju je stvarno tacno...

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 1467
19.3.2015 15:52:29   
jabudic
Meni se u zadnje vrijeme za doručak jede samo džem od višnje user posted image

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 1468
19.3.2015 16:05:10   
adulence
ja sad citam u temi TRUDNICKI MENI sta sam pisala u prosloj trudnoci jela za dorucak dzem od kajsija ne volim slatko a pogotovo ne za dorucak,eh trudnoca je cudo...

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 1469
19.3.2015 16:12:59   
Sandra_n
Joj kakvo trcanje mene strah da cucnem a kamoli da trcim iako mi je uredna trudnoca a i volim da vezbam ali me strah tako da neka hvala zao mi samo mm sto ce morati da ceka do porodjaja za keksanje ali sta cu kada sam triper user posted image
Adulence i ja sam svirala flautu zavrsila osnovnu muzicku i prvu srednje i digla ruke a bas mi je dobro islouser posted image
Suzi kju da se ne porodimo ti i ja isti dan? user posted image

(odgovor članu Lota)
Direktna veza do poruke: 1470
19.3.2015 16:20:55   
jabudic
Sandra, što da čeka do porodjaja ako je sve OK?
Ima i on dušu user posted image

moj bi tačno poludio kad bi čekao 9 mjeseci user posted image

(odgovor članu Sandra_n)
Direktna veza do poruke: 1471
19.3.2015 16:21:36   
serpica
IZVORNA PORUKA: superm

Frcokla, svaka cas_t za trčanje, ja ne trčim ni kada nisam trudna, a mogla bih kad se porodim, bice tu kg viska!
Mladji sin spava, pokusala sam i ja ali je to bilo nemoguce. Zbog starijeg,... mama hocu napolje da igram fudbal, pre toga neka bezvezna pitanja, bas je sebican, moram da poradim na tome dok je vreme.

Nece ih biti u roku od mesec dana veruj mi drugarice user posted image ja sam prvih mesec dana posle rodjenja tome skinula 20kg ni sama ne znam kako jednostavno,beba,deca,kuca i odose..a tebi ce i mladji sin da bude jos uvek mali a u to doba najaktivniji tako da ne brines...
Mi rucali,mm napokon kupio biciklu starijoj sad je cekam iz skole da vidi iznenadjenje.user posted image
Jabudic sta mislis kako je mom user posted image on to nema vec 7 meseci a verovatno ga nece imati jos toliko....

< Poruku je uredio serpica -- 19.3.2015 16:22:54 >

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu superm)
Direktna veza do poruke: 1472
19.3.2015 16:34:20   
Sandra_n
Jabudic znam da ima dusu ali sta cu to je jace od mene trudim se da se ne oseca ugrozeno ali na neke druge nacineuser posted image
Inace niko mi nije odgovorio za vodu pitala sam vas koliko vode pijete dnevno da li onako kako dr kazu 4 flasice? Ja ne mogu da se nalivam pijem koliko mi se pije tako sam i sa prvim sinom i bilo je sve ok

(odgovor članu Lota)
Direktna veza do poruke: 1473
19.3.2015 16:36:39   
adulence
niko mi nikad nije rekao nista za vodu inace je ne pijem puno...koliko mi se pije

(odgovor članu Sandra_n)
Direktna veza do poruke: 1474
19.3.2015 16:42:48   
Maraj
Ja sam pre trudnoce pila mnogo vise vode. Mislim da je sada pijem manje. Jednostavno ne mogu....
A mislim da dr kazu da se pije zbog kolicine plodove vode. Moja drugarica je imala manje plodove vode pa joj je dr rekla da mora vise vode da pije

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 1475
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  57 58 [59] 60 61   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  57 58 [59] 60 61   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Krvarenje u drugom i trećem tromesečju tru...
Pročitajte koji su najčešći razlozi zbog kojih u drugom i trećem tromesečju dolazi do krvarenja u trudnoći.
Dobijanje na težini po nedeljama trudnoće
Koliko je preporučljivo ugojiti se u trudnoći i zbog čega kilogrami tako naglo rastu?

image
Aleksandra*
Definitivno ih preporučujem svakoj trudnici i porodilji.
Pre dve godine i tri meseca na svet je došla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nešto oko čega se uopšte nisam razmišljala. Težak porođaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam došla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skeptična, ali bih sve uradila da imam što više mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osećaj da beba manje plače i da mleko više ide! Od tog trenutka kreće i uživanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srećnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana. Sada to više nije bebica nego devojčica koja će uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodilište bez ovih fantastičnih tableta.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here