Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 18.3.2015 21:40:45
|
|
|
|
serpica
|
Evo me tek sad stigoh da pisem.. sve je ok na uz bebac ide jednu nedelju unapred i teski smo 1242gr i devojcica je da pijem verapamil dva puta na dan iako se ono gusenje nije ponovilo,preventive radi..kontrola za mesec dana u medjuvremenu antitela da uradim i da odmaram. Kaze da doguram do sredine maja i bice super... eto..sad da citam sta ste pisale,nista ne stigoh celi dan.
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 18.3.2015 21:43:14
|
|
|
|
jabudic
|
Šerpi, super za djevojčicu! Bitno da će Toma imati društvo, sad bata ili seka nije ni bitno! Sad mi je malo lakše i zbog mene, ako su mi rekli ovoliko puta da liči na djevojčicu, onda je valjda to to Čudno mi je bilo da se tvoja pretvori na pola trudnoće u dječaka Odmaraj, brzo će i maj!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 18.3.2015 21:47:33
|
|
|
|
suzi kju
|
Pa i jesmo,nekako smo se nasli i odmah hteli bebu,eto do danas nam se nije dalo,tj imala sam jednu vanmatericnu dva spontana,zato sada i jesmo u nekom strahu serpi super sto je curica ja obozavam devojcice
< Poruku je uredio suzi kju -- 18.3.2015 21:48:31 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 18.3.2015 21:51:44
|
|
|
|
superm
|
Šerpi, za Manju!
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 18.3.2015 21:56:53
|
|
|
|
jabudic
|
Žene, ja vas pozdravljam, tek sam maloprije shvatila da radim skoro čitav dan Ovi moji su već pošli sa tatom u sobu. Odoh da se tušnem i u krevet. Kuckamo se ujutro
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 18.3.2015 21:57:38
|
|
|
|
serpica
|
Hvala zene meni je pre svega bilo bitno da je sve ok i jeste hvala bogu...ostalo kako bude... Jabudic i da se pretvori u decaka nema veze...samo sto za njega jos nemamo ime...
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 18.3.2015 22:40:23
|
|
|
|
Maraj
|
Serpi
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 19.3.2015 1:59:48
|
|
|
|
adulence
|
Eh drage zene,ja sam sa mojim detetom zaspala u 21h i probudila se u pola 1 naspavana i eto pokusavala da zaspim kad ono nista,sad cu da puatim tv pa me mozda on uspava,eh cari trudnoce...
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 19.3.2015 3:41:24
|
|
|
|
Sandra_n
|
Ja nikako da stignem da pisem ceo dan jurcam za ovim malim,ali sam stigla da procitam da ste sve dobro prosle na pregledima i to je nabitnije! ja tek za dve nedelje ali imam konstantno mucnine i bolne grudi pa je to valjda znak da je sve ok! Inace koliko vi vode pijete dnevno? Meni dr kaze 4 flasice ali ja ne mogu da se toliko nalivam pijem koliko mi se pije tako sam i sa prvim detetom pa je sve bilo ok a mozda da poslusam dr ne znam
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 19.3.2015 6:17:51
|
|
|
|
serpica
|
Dobro jutro gde ste ranoranioci? Sama da pijem kafu? ubi me ruka probudila sam se oko 2h jedva ponovo zaspala...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 19.3.2015 7:10:28
|
|
|
|
soni
|
evo da ne pijes sama .... dobro jutro... Serpice namuci se ti sa tom rukom bas...pisala sam d aje mene bolelo tako dugo kada sam zivac ukljestila....Divno za devojcicu... Mi ustale u 6, kad moze moje dete ne zeli da spava...Gleda crtace pa cemo da se organizujemo...Idem u 12 kod lekara, vodicu je samnom...klasika, urin, merenje pritiska i tezine i slusanje srculeceta... Kakvi su vasi planovi??
< Poruku je uredio soni -- 19.3.2015 7:13:39 >
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 19.3.2015 7:11:14
|
|
|
|
Maraj
|
Dobro jutro
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 19.3.2015 7:12:06
|
|
|
|
soni
|
IZVORNA PORUKA: jabudic Soni, ja čitav dan pazim šta jedem. Nema hleba, slatkiša, itd. I predveče dadoh djeci po malo čokolade.... A ja dovrših ono što je ostalo do 100g Jabudic a sto toliko pazis i opterecujes se, ja mislim da je jos gore...doruckuj dobro, izmedju uzinu, kafu..rucak sa mesom da te duze drzi, ne moras hleb i sl...
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 19.3.2015 7:12:58
|
|
|
|
serpica
|
Maraj,soni dobro jutro..ja da budim dete za vrtic..a za ruku vise i ne znam sta da radim,sramota me je vise i da se zalim,juce dr kaze tako mora,onda cutim i trpim,sta cu..idem da nadjem jednu temu imam neko pitanje.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 19.3.2015 7:27:40
|
|
|
|
branki*
|
serpi,evo i mene za kafu super sto je sve dobro,a i lepo sto je devojka... soni,javi kako prodjes na pregledu..a,luna ne ide u vrtic tamo?
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 19.3.2015 7:35:35
|
|
|
|
soni
|
ide luna vec su me juce zvali kao ima dijareju, kuci normalna evo i danas ok sve...a pravilo je d ane ide 2 dana ako ima proliv..ma bzv... kako vi??
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 19.3.2015 7:41:08
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: soni IZVORNA PORUKA: jabudic Soni, ja čitav dan pazim šta jedem. Nema hleba, slatkiša, itd. I predveče dadoh djeci po malo čokolade.... A ja dovrših ono što je ostalo do 100g Jabudic a sto toliko pazis i opterecujes se, ja mislim da je jos gore...doruckuj dobro, izmedju uzinu, kafu..rucak sa mesom da te duze drzi, ne moras hleb i sl... Jabudic pazi na liniju, ne kao ja da posle kukakm kako ne postoje farmerke za mene, tj broj jednih koje sam ošacovala pre 3 godine (p.s. ni tad nisam mogla da uđem u njih, doduše tada moje dupe nije moglo da uđe, odnosno bokovi ) Trudničičice jeste mi dobre?
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 19.3.2015 7:41:37
|
|
|
|
branki*
|
ver se nesto potrefilo tako..mi,kako kad ,ali svakim danom je sve lakse,kako je veca,ipak
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 19.3.2015 7:49:54
|
|
|
|
soni
|
Trcoslava pazi ona al opet kaze da s egoji, znaci ne pazi kako treba...bolje da i prestane onda da se oterecuje ili jede jacu hranu da ne bi gluposti jela... Branki ice sve super, dobra je ona Ja sam ok, samo sto me spavanje muci, stomak, nikako da se namestim
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 19.3.2015 7:56:12
|
|
|
|
branki*
|
tako je i meni bilo u 8 i 9.mesecu,bas sam lose spavala,po celu noc sam budna i prevrcem se sa strane na stranu,a dok se okrenem,treba mi kran!
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 19.3.2015 8:15:31
|
|
|
|
soni
|
bas tako branki... gledam serpicine slike devojcice iste ona...toma tatin
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 19.3.2015 8:18:32
|
|
|
|
branki*
|
jeste,mnogo lice na serpi
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 19.3.2015 8:20:44
|
|
|
|
Klarisa
|
Zdravo svim Vidim da ste sve zdrave i da lepo gurate. Nema me nekoliko dana, bila mi je neka guzva. Bila sam nervozna u iscekivanju rezultata AC, ali su napokon stigli: NORMALAN MUSKI HROMOZOMSKI KOMPLEMENT. Dakle, sve je OK, dobicemo decaka :) Bila sam i na kontroli, na UZ i sve je super. Kaze doktorka zdrava, dugacka, zivahna muska beba. Sad mi je lakse, napokon mogu da se opustim... Danas idem na komisiju da probam da produzim bolovanje. Nadam se da ce mi produziti... Drago mi je za Serpicu. Ja cu morati da pokusam devojcicu iz sledeceg pokusaja
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 19.3.2015 8:24:54
|
|
|
|
GagaT
|
IZVORNA PORUKA: suzi kju Hahahhahhaha Gaga,jaa ne!!! A tiii? Pomalo!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 19.3.2015 8:50:12
|
|
|
|
jabudic
|
Jutro i od nas dvije Ja pijem kafu i radim, jedva sam oči otvorila. Opet sam se probudila oko 3h i blenula u plafon. Srećom i mm se probudio, pa smo se fino družili Ali jutros djeca zagraktala kao vrane u jedva 7h bilo. Klarisa, super za dječaka, uživaj sad! Što ti ne bi produžili bolovanje? Kod nas odmah pitaju hoćeš li na bolovanje CG-jbg!
< Poruku je uredio jabudic -- 19.3.2015 8:51:16 >
|
|
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?