dunja RR -> RE: Fiksna proteza (17.6.2024 22:33:44)
|
Tizi, ne boli me toliko to zatezanje (zategli su mi gornju danas), nego su mi danas stavili i donju, pa me seče dole i krvari, ali sada ću da stavim vosak, samo da operem zube, ali još mi i ono na sedmiciama, ta nek masa, brdo, koje drži protezu (plave je bole), smeta (posebno na desnoj sedmici), pa ne mogu da zagrizem ništa, baš ništa, nemam čime, kao da nemam zube, potpuno je tako. To je ono kao kada stavljaju plombu pa je ravnaju da nam ništa ne smeta, a pa meni nije izravnano, jer tako treba, da se ne bi slomile bravice, da vilice budu razdvojene, ito mi e+je skroz logično. Ali je previše podignuto, i jaaako neprijatno i bilo bi ok, jedino kada bi narednih meseci jela samo kašasto. Zato sutra idem da mi malo spusti doktorka to brdo (mama od Savinog drugara), jer sam skontala da nije htela pred doktorom koji je to namestio, da ne ispadne da mu protivureči. Ali na svu sreću, ona je do danas nosila fiksnu (danas je skinula), te tačno razume šta me muči, jer je sve isto prošla, i isto je smanjivala to brdo, kad niko ne gleda [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|