|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  36 37 [38] 39 40   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat]
9.2.2015 21:38:33   
jabudic
Pojela sam 5-6 princes krofni, nije mi dobro user posted image
A mm mi je nocas dodijelio kompliment kako sam se fino zaoblila user posted image

(odgovor članu glukica)
Direktna veza do poruke: 926
9.2.2015 21:45:29   
*boka*
A ja jedem sladoled upravo. Sad cu da te stignem Jabude user posted image
Choopsi kako si ti? Smirile se malo kontrakcije?
Glukice sledeci put iz porodilista da nam pises user posted image

Elena - svaki moj osmeh!!!
25.07.2011.

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 927
9.2.2015 21:51:02   
choopa choops
boko hej :-)

Nisu se smanjile, još ih ima, ali mi ne daje Ginipral, kao da me "ne truje" ako ne mora. Nego baš ako postanu bolne, onda će mi dat. Noćas je dežurna srećom...A ja bih radije da mi je dala ginipral do kraja, nego ove kortikosteroide što mi je krknula. Ne znam zašto, ne volim to nikako. A još mi šećer skočio poslije njih, ali ona kaže da ne može bit od injekcija, nego od stresa. A ja našla na netu da ne valjaju kod dijabetičara...Jbmu. I kako onda da se ne stresiram. Dođe mi da platim babici da mi više ne daju...user posted image

Jao sladoled i princes krofne user posted image Hoću i ja!!!

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

(odgovor članu *boka*)
Direktna veza do poruke: 928
9.2.2015 21:52:53   
jabudic
E Cupo, ali ti si manekenka u 9.za mene sad user posted image

(odgovor članu choopa choops)
Direktna veza do poruke: 929
9.2.2015 21:54:12   
*boka*
Jooj choopsi bre... aj jos malko da izdrzis, pa kad se pobebis saljemo ti pun oval princes krofni, a i mi cemo da se pocastimo tebi i bebi u cast

25.07.2011.

Direktna veza do poruke: 930
9.2.2015 21:59:02   
choopa choops

IZVORNA PORUKA: jabudic

E Cupo, ali ti si manekenka u 9.za mene sad user posted image

Ne želim da budem manekenka user posted image hoću princes krofne, sladoled, profiterole, španski vjetar, krofne, čokoladnu tortu, kotorsku krempitu...Hoću sveeeeeeeeeeeeeeeeeee! user posted image

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 931
9.2.2015 22:07:40   
jabudic
Cupo, ti ces za 10ak dana sve to jesti, a ja cu i dalje biti svinjce user posted image

Direktna veza do poruke: 932
9.2.2015 22:12:31   
choopa choops
I to za ponovno jedenje slatkiša je pitanje user posted image Šanse su mi 50-50 da mi ostane dijabetes. S obzirom da sam prošli put prošla lišo, kladim se da će me ovaj put strefit...Ali boli me briga, ima da budem kao tetka od MM da sebi insulin i onda pojede tortu user posted image

I ne pričaj da si se udebljala, jer tačno znam da nisi. To je TM ljubomoran jer si tražila stan onomad, pa da te iznervira user posted image

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 933
9.2.2015 22:16:29   
*boka*
Choopo nece! Moja drugarica je u obe trudnoce imala trudnicki dijabetes, oba puta je nestao odmah posle porodjaja. Normalno se hrani. Razmisljaj da ce biti tako i bice user posted image

25.07.2011.

Direktna veza do poruke: 934
9.2.2015 22:17:44   
jabudic
Ne vjerujem da ce ti ostati! Otkud to! Mija jetrva je u obje trudnoce imala, pa sve ok posle porodjaja. Jesam se ubucil, ove nedelje mi je stomak odjednom porastao, i obrascici. A mm je posebna prica, prije 3 dana mi je rekao kako se ni mrvicu nisam ugojila, a danas sam se zaokruglila user posted image

Htjedoh postaviti sliku stomaka danas, nego mi slikomat ne radi.

< Poruku je uredio jabudic -- 9.2.2015 22:19:09 >

Direktna veza do poruke: 935
9.2.2015 22:18:37   
choopa choops

IZVORNA PORUKA: *boka*

Choopo nece! Moja drugarica je u obe trudnoce imala trudnicki dijabetes, oba puta je nestao odmah posle porodjaja. Normalno se hrani. Razmisljaj da ce biti tako i bice user posted image

Iz tvojih usta u Božje uši user posted image Ne mogu više ovako, bukvalno krepavam od gladi user posted image Ovo je robija, jadni ljudi koji stalno žive sa tim...

(odgovor članu *boka*)
Direktna veza do poruke: 936
9.2.2015 22:21:26   
choopa choops
Dobro jabude stomak mora da raste, a naročito u trećoj trudnoći.

A za TM ...ljubomorko!user posted image

Da ne radi slikomat, htjedoh ja danas jednu sliku da postavim i da stavim sliku stomaka od prije neki dan, ali nije moglo...

Direktna veza do poruke: 937
9.2.2015 22:30:53   
jabudic
Mm ti je bio najneljubomorniji muz na svijetu. Ali hormoni valjda, vidis sta 3.trudnoca ucinje od njega user posted image

Direktna veza do poruke: 938
9.2.2015 22:32:58   
*boka*
Jabude i meni je stomak odjednom iskocio. Sad se bas vidi.

25.07.2011.

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 939
9.2.2015 22:38:18   
serpica
Jaoo i ja bih princes krofne i sladoled user posted image ali tek sutra a do sutra ce verovatno nesto drugo da mi se jede.
Boko,stvarno mi je bio sok,jer ovaj dr nikad ni u jednoj trudnoci nije pogresio pol,kako je rekao prvi put tako je bilo svaki naredni,sad me bas iznenadio,ali kaze kad je beba karlicno onda se slabje vidi,a meni je karlicno od pocetka.Nadam se da cu na sledecm pregledu da budem 100% sigurna sta je.user posted image
Chupa ne znam kako cu da izdrzim da keaja marta,ali mislim da mi je to namerno uradio samo da sto duze ostanem pribranauser posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 940
9.2.2015 22:57:21   
*boka*
A jel pokazao tebi da vidis? Kako se do sad nije video kica user posted image
Nama je sa Elenom bas lepo video da je decak i mi smo do 7. meseca bili ubedjeni da je tako i kad je na EUZ rekao doktor devojcica, ja sam par dana bila van sebe. Ne zato sto sam se razocarala, daleko bilo, nego sam se skroz navikla da je decak, pa mi pokvario planove user posted image

25.07.2011.

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 941
9.2.2015 23:02:42   
choopa choops
serpice, ja bih izludjela user posted image Ja sam u ovoj trudnoći prvi put išla na preglede na 30 dana, a sa njima na 20 user posted image

boko, mogu da zamislim. Iskreno ko se ne bi šokirao. Mojoj sestri je dr rekla tu noć kad su je vodili na CR da je muško, a ne žensko. A ona kupila robicu i smislila ime user posted image

Zato ja uvijek odem kod dva različita dr, manja je šansa da pogriješe. Ovaj put su mi 3 (jer sam išla i na EUZ) potvrdila da je user posted image i to je to.

(odgovor članu *boka*)
Direktna veza do poruke: 942
9.2.2015 23:09:46   
*boka*
Moja klijentkinja pre dve godine, vodila trudnocu i drzavno u Misovicu i privatno kod nekog. Od pocetka UZ kaze decak. Svaki naredni pregled potvrdjeno da je decak. Ona i suprug se bas obradovali, jer imaju devojcicu. Bila mi na tretmanu desetak dana pred porodjaj i pohvalila se kako su kupili nova kolica, ljulju, garderobicu za decaka i stize meni SMS posle nekog vremena, rodila se Mara... Pitam je pa kako to, kaze ona meni da nisam svojim ocima videla kad sam je rodila, niko ne bi mogao da me ubedi da mi nisu zamenili dete user posted image

25.07.2011.

Direktna veza do poruke: 943
9.2.2015 23:11:46   
serpica
Boko kaze dr da se kica i ne vidi oni odredjuju pol po testisima koji se spuste posle 22 nedelje i tad je decak ili se ne spuste to su ustvari jajnici i to je devojcica,kaze on sada dda vidi testise i da je siguran da je decak ali ko bi ga znao videcu za mesec dana konacno. I ja sam smislila ime i svima rekla da cekamo devojcicu user posted image
Chupa ne idem kod drugog dr ovaj mi je dovoljan,bice kako je sudjeno user posted image
Odoh sad da spavam,laku noc user posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

Direktna veza do poruke: 944
9.2.2015 23:16:27   
choopa choops
IZVORNA PORUKA: *boka*
kaze ona meni da nisam svojim ocima videla kad sam je rodila, niko ne bi mogao da me ubedi da mi nisu zamenili dete user posted image

Haos user posted image

Ma ne kažem ja da sam išla kod drugog da vidim za pol, nego sam išla čisto da provjerim trudnoću i da čujem drugo mišljenje. A i ovaj bi mi zakazivao na 30 dana, a ja 15-ti dan išla kod drugog user posted image Ali kad mi 2 doktora potvrde i za pol, onda je to to.

Laku noć šerpi :-)

Ja sam mnogo nervozna noćas zbog onih glupih injekcija!

< Poruku je uredio choopa choops -- 9.2.2015 23:19:38 >

(odgovor članu *boka*)
Direktna veza do poruke: 945
9.2.2015 23:21:18   
*boka*
A oni tako odredjuju pol? Nisam imala pojma da se tako to odredjuje, ja sam mislila da se vidi spolja. Nama rekli sa Elenom da se vidi pisa, na kraju pisa otpala izgleda user posted image a sad nam je isto rekla Dr "evo je pisa"... znaci da ipak uzmem sa rezervom user posted image

25.07.2011.

Direktna veza do poruke: 946
9.2.2015 23:23:22   
jovicaa
evo i mene... nista zabavno, sve standardnouser posted image

don't shit where you eat :))

(odgovor članu *boka*)
Direktna veza do poruke: 947
9.2.2015 23:25:17   
choopa choops
boko nama su za sina vidjeli pišu...njemu se samo jedan testis spustio i to vrlo kasno, maltene pred porođaj. Ali se "kapitalac" user posted image vidio još između 12-13nedelje...

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 948
9.2.2015 23:30:17   
*boka*
Pa tako je i meni sad pokazala pisu i to na obicnom UZ. Slikano odozdo ispod guze, vide se nogice odnosno butne kosti i izmedju je nesto ona kaze pisa. Ali tako je i sa Elenom bilo i posle pisa otpala user posted image
Gde je sad Klarita da razresi dilemu? user posted image

25.07.2011.

Direktna veza do poruke: 949
9.2.2015 23:33:27   
choopa choops
E pa nemam pojma...Ček to nije bio 4D? Kad ideš tamo, on je valjda siguran user posted image

(odgovor članu *boka*)
Direktna veza do poruke: 950
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  36 37 [38] 39 40   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  36 37 [38] 39 40   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Porođaj u Švajcarskoj: soba kao u hotelu s...
Porodilište kao hotel sa pet zvezdica, ali dete ne smete da vodite na igralište dok se tamo igraju školska deca.

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here