Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 9.2.2015 14:59:01
|
|
|
|
tatjan@
|
Valerie i ja sam slogirana, samo bi spavala Srecno onda danas! Ja sam isto lose prosla sa indukcijom.. presla sam termi dva dana i isla na ctg i tamo me neka dezurna doktorka odlucila zadrzati. Posto je bila guzva na patologiji isti dan me ukljucili na indukciju iako nisam imala ni kontrakcije niti sam se otvarala. I nista, mucila sam se 13 sati, otvarali me na silu prstima, ali beba se nije spustala, pa sam na kraju zavrsila na hitan carski. A sa prvim sam se porodila za 4 sata prirodno, zao mi je sto sam uopste isla na taj ctg drugi put.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 9.2.2015 16:25:12
|
|
|
|
Tanjica81
|
Pozdrav drage Ja se sad vratila od dr, kaze da je ok. Bila sam na uz, sutra na Dabl... u subotu idem na Euz- privatno... Serpi, jabudic? Kako je prosao uz? Choopo kako se drzis? Sve vas
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 9.2.2015 16:37:01
|
|
|
|
serpica
|
Drage moje drugarice kod mene je sve ok na uz hvala dragom Bogu,iznenadjenje je bilo to sto vise ne nosim DEVOJCICU nego DECAKA meni je apsolutno svejedno ali sam se toliko navikla da je devojcica da sam sad samo zbunjena. Poruka za Jabudic: Klaritina kugal ipak nije pogresila,ona mi je prva rekla da je decak
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 9.2.2015 16:50:29
|
|
|
|
jabudic
|
Hahaha, Serpi, znas da mi je danas na trenutak to palo na pamet, da bi ti mogao biti djecak E bas super 2:2 Klarita, ima nade i za tebe Tanjice, ja sjutra idem na UZ.
< Poruku je uredio jabudic -- 9.2.2015 16:51:29 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 9.2.2015 16:56:39
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Serpi, super za decaka Toma ce imati sjajno drustvo
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 9.2.2015 16:58:36
|
|
|
|
Tanjica81
|
Serpi
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 9.2.2015 17:07:14
|
|
|
|
serpica
|
IZVORNA PORUKA: Ivanka 75 Serpi, super za decaka Toma ce imati sjajno drustvo To sam i ja pomislila obzirom da sestre beze od njega sad im je vec dosadan,bas ce da mu prija drustvo za fudbal. Jabudic jakooo navijam da je kod tebe devojcica,jedva cekam sutra.
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 9.2.2015 18:14:15
|
|
|
|
Klarita
|
Serpiiiiiiiiiiiiiiii, aaaaaaaaaa, ja mislim javljas mi za Jabudic, pa zeno draga, umalo nisam udes napravila javi se na mob
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 9.2.2015 18:19:44
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: serpica Drage moje drugarice kod mene je sve ok na uz hvala dragom Bogu,iznenadjenje je bilo to sto vise ne nosim DEVOJCICU nego DECAKA meni je apsolutno svejedno ali sam se toliko navikla da je devojcica da sam sad samo zbunjena. Poruka za Jabudic: Klaritina kugal ipak nije pogresila,ona mi je prva rekla da je decak hihihih Manji porasla pisa . ma divno, taman 2:2 . bas me zanima sta ce peto da bude . medicina napreduje, verujem u tebe :D . Klarita ti sutra nestani na par dana... hihhihi glukice, krenuce beba, ne brini... cim bude spremna
< Poruku je uredio bubulence -- 9.2.2015 18:20:56 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 9.2.2015 18:42:36
|
|
|
|
Ana13
|
Serpi,super je sto ce Toma imati drustvo A ja se bas ponadala da Klarita ume da pogresi,pa se nadala da ce mi i drugo biti devojcurak,kad ono... znaci da ce mi i drugo i trece biti muskarcici
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 9.2.2015 18:42:41
|
|
|
|
superm
|
E, Serpice! Super, nekako sam znala da je decak, rekla sam ti to jednom! Drustvo za fudbalicu! Super
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 9.2.2015 18:50:17
|
|
|
|
bubulence
|
Superm kakvo je stanje kod tebe?
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 9.2.2015 18:58:39
|
|
|
|
serpica
|
Bubi,Superm meni je zaista svejedno samo nek je zivo i zdravo i da izguram do kraja,a sto se petog tice,koliko god mdicina napredovala ne smem,necu da se zareknem,ali moram da mislim na ovo sto imam. Ljubim vas sve,odoh da spremam veceru
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 9.2.2015 19:02:31
|
|
|
|
superm
|
IZVORNA PORUKA: bubulence Superm kakvo je stanje kod tebe? Bubi, kako su lepotice? Kako se ti i muz snalazite? Kod mene nista novo. Tebi prvoj javljam!
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 9.2.2015 19:06:49
|
|
|
|
choopa choops
|
Heeeeeeeeeeeeeej šerpi!!!! Bravo za batu, samo nek je zdravo! Jesi li pitala dr šta za te bolove što imaš? Dobro je sve, samo kad je beba dobro! Klarita još samo sutra i možeš da se opustiš Držim fige da si pogodila... Kod mene sve po starom, pisala sam tamo po temama, da ne zatrpavam ovdje ove divne vibracije
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 9.2.2015 19:08:08
|
|
|
|
choopa choops
|
E da, sad moraš i da pripremiš novi spisak imena, da TM izvlači
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 9.2.2015 19:39:17
|
|
|
|
Valerie
|
serpi super 2+2 dve velike devojke i dvojica malih bata! savrseno!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 9.2.2015 19:53:02
|
|
|
|
choopa choops
|
Gdje nam je Ipokrisia? Nemoj da je otišla da se porodi preko reda?! Ja ću da sačekam glukicu, nju i srculence kao što i ide po spisku, neću da se porađam ranije Kaže mi MM danas nemoj da gledaš u taj ctg, onda se nerviraš pa zato imaš kontrakcije! Ginekolog-akušer moj supružnik
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 9.2.2015 19:57:11
|
|
|
|
jabudic
|
Ha ha, Cupo, ima mu ta logike
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 9.2.2015 20:03:11
|
|
|
|
choopa choops
|
IZVORNA PORUKA: jabudic Ha ha, Cupo, ima mu ta logike Da, baš. Glukice ti da poslušaš ovaj savet od MMa stručnjaka, iznerviraj se što više i da se porodiš da ne misliš hoćeš li morat na indukciju
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 9.2.2015 20:04:26
|
|
|
|
serpica
|
Chupa dr za bolove kaze da je normalno da me boli,jer s sirim i bole me stari oziljci,ali ako ne traje ceo dan onda da ne brinem...sledeca kontrola krajem marta kaze da sad sledi najrizicniji period i da ako izguram naredna dva meseca onda sam na konju Valeri idem na brzinu da bacim pogled na ostale teme
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 9.2.2015 20:13:58
|
|
|
|
Kata90
|
serpi,bas mi drago sto nosis decaka Anita se jos nije javila?kako se ona snalazi
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 9.2.2015 20:38:41
|
|
|
|
choopa choops
|
Šerpice krajem marta? Svaka čast na strpljenju Kato, teško je nama sa jednom bebom, možeš mislit šta je sa tri
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 9.2.2015 20:48:55
|
|
|
|
glukica
|
Haha jao Cupo da je do nerviranja porodila bih se do sad 100 puta! ovaj osip i svrabez me izludjuju!!! Uzimam tablete protiv alergije i mazem tu neku kremicu i kao ujutru kad sam ustala cinilo mi se da mi se smirilo, da se povlaci! Ali uvece tj sad kao da sam buknula samo se ceskam kao luda i sad li deluje da se siri i po nogama! Ujutru idem na kontrolu pa cu videti i za to sta ce reci dr.. rekoh ja da je do nerviranja i nervoze vec bih ljuljala stvarno nemoj neko pre mene da se porodi siznucu!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 9.2.2015 21:38:19
|
|
|
|
*boka*
|
Ijaoooooooo šta to bi??? Ja se tek sad prijavljujem, ceo dan sam bila u salonu, posle došla kući Eli mi ima T od sinoć i ne stigoh da virnem. Šerpi kakvo iznenađenje! Tako sam ja bila šokirana i zbunjena kad su mi u 7 mesecu za Eli rekli da je devojčica, a do tad je bila dečak Jabude tvoj UZ ne mogu da dočekam! Stiskam palčeve već danas. Klarita itizgleda pogodi svima Samo ja je ne pitah i meni da prorekne
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Uobičajeni pregledi i analize u trudnoćiPred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?