|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  34 35 [36] 37 38   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat]
9.2.2015 9:10:39   
soni
dobar dan user posted image

„Ako nismo odgovorni za misli koje prolaze pored naših vrata,
odgovorni smo za one koje puštamo i kojima se vodimo.“

(odgovor članu choopa choops)
Direktna veza do poruke: 876
9.2.2015 9:53:30   
serpica
Zakazala sam UZ,danas u 15:30h user posted image
Chupa kako si? jabudic ti sutra ides na uz jel da?

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu soni)
Direktna veza do poruke: 877
9.2.2015 9:59:40   
jabudic
Da, da, Šerpi, sjutra oko 12h će Klariti da svane ili da odzvoni user posted image

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 878
9.2.2015 10:01:08   
serpica

IZVORNA PORUKA: jabudic

Da, da, Šerpi, sjutra oko 12h će Klariti da svane ili da odzvoni user posted image

user posted image jaoo da joj nisam u kozi,ali evo da je spasim,javljam se dobrovoljno za trampu,dobices ocuvanu devojku tamo na leto kad ti dodjemo u posetu,i uzimam ( ako bude ) junaka za sebe user posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 879
9.2.2015 10:05:28   
jabudic
Neću veliku, hoću malu user posted image

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 880
9.2.2015 10:06:48   
serpica
user posted image pa dobro nece da bude bas velika,taman,3 meseca super za cuvanjeuser posted image
mada sad kad vidim nece imati ni 3 meseca gde ces manje dete user posted image

< Poruku je uredio serpica -- 9.2.2015 10:07:40 >

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 881
9.2.2015 10:17:39   
jabudic
E može, taman dok prodju grčevi user posted image

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 882
9.2.2015 10:32:28   
tatjan@
Dobro jutro :) Ja juce oslavila svoj 33 rodjendan sa groznom mucninom.. ne znam sta mi bi, danas mi ni pola nije tako lose. Krenula sam da pijem djumbir i muckam usta rastvorom sode bikarbone, dosta mi pomaze..

Jel se jos neko muci sa mucninama, sta radite povodom toga?

Jabudic i ja bi curu, jos jedan decko i okupirace mi kucu muskarci user posted image

< Poruku je uredio tatjan@ -- 9.2.2015 10:33:41 >

Mnogo volim da se igram ludosti i u sve dane žmureći zakoračim i da popljujem onako malo tužno, onako iz samilosti, sve katastrofe koje su pretile da me smrve.. Mika Antic

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 883
9.2.2015 10:41:04   
serpica

IZVORNA PORUKA: tatjan@

Dobro jutro :) Ja juce oslavila svoj 33 rodjendan sa groznom mucninom.. ne znam sta mi bi, danas mi ni pola nije tako lose. Krenula sam da pijem djumbir i muckam usta rastvorom sode bikarbone, dosta mi pomaze..

Jel se jos neko muci sa mucninama, sta radite povodom toga?

Jabudic i ja bi curu, jos jedan decko i okupirace mi kucu muskarci user posted image

user posted image ja jos uvek imam mucnine i povracam ali se trudim da vise i ne pisem o tome,dosadila sam i Bogu vise...nista ja ne radim,sve sam probala i nista mi nije pomoglo,ponesto ublazi mucnine ali generalno nista,meni prodju kad se porodim.user posted image
Jabudic moze,sve prihvatam samo da spasim drugaricu Klaritu user posted image

(odgovor članu tatjan@)
Direktna veza do poruke: 884
9.2.2015 10:55:02   
tatjan@
Ja sam cula za djumbir u prosloj trudnoci i meni pomaze. Gledala sam neku emisiju, mislim da su bili Brainiac ili Brain busters i tamo su kao dokazivali koji od 'narodnih'lekova protiv mucnine zaista pomaze.. i jedini je bio djumbir, leci cak i morsku bolest, ljuljali su ih na nekim stolicam dok nisu povracali, pa im davali djumbir user posted image

Pa ja u pola case vode umutim na vrh kasikice djubira i to 4 puta dnevno.. juce sam bas krenula i vec danas se osecam mnogo bolje. Ono sto meni jos vise smeta je neki gorko kiseli ukus u ustima, dosta hrane mi ima cudan ukus i cim nesto pojedem krene mi ta kisela pljuvacka... bljak. I jos sto kod mene nije vezano za jutro vec to imam po ceo dan.. valjda ce proci do 3 meseca

Mnogo volim da se igram ludosti i u sve dane žmureći zakoračim i da popljujem onako malo tužno, onako iz samilosti, sve katastrofe koje su pretile da me smrve.. Mika Antic

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 885
9.2.2015 11:13:22   
Valerie
jutro devojke!
tatjana srecan rodjis sa malim zakasnjenjem!
Meni nije puno muka, trudim se da mi nije prazan stomak jedem vise puta po malo/srednje user posted image i da ne jedem slatko, od toga mi gorusica.
a koji djumbir, suv, mleven? ima i ceo da se kupi. moracu to malo da proucim.
bilo je nekad u apotekama lizalice sa djumbirom, za decu protiv mucnine u voznji, ne znam da li ima i dalje. meni pomagao badem, a sad umalo da slomim zub, pa se ne usudjujem
ja moram da kukam. nocas me toliko strasno boleo stomak da sam htela da precrknem. kao menstrualni plus kao oba jajnika, a intenzitet katastrofa, ne pamtim nesto tako. da je bio dan verovatno bih zvala dr, ovako sacekah jutro i proslo je, mozda sat i po bilo bas gadno. razumem ja sirenja materice, al kao da je odjednom ubacena beba od 3kg user posted image . valjda se nece ponavljati, a sutra uz

(odgovor članu tatjan@)
Direktna veza do poruke: 886
9.2.2015 11:27:36   
jess021
Dobro jutro, ja se opet uspavala, a jos sam nocas pukla glavom u ormar kad sam ustajala da piskim, naravno. Htela malo da prosetam, ali sestra mi kaze da ima leda tako da sam odustala.
Choopo, drago mi je da ti je boljeuser posted image
Serpi, Jabude cekamo lepe vesti sa uz.
Da, i meni je juce bila neka mucnina, po prvi put, ne znam da li ce se nastaviti.user posted image
Sve vas user posted image

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu Valerie)
Direktna veza do poruke: 887
9.2.2015 11:41:07   
tatjan@
Valerie, ja koristim djumbir u prahu. Moze i svez samo ne znam koja kolicina onda ide, ja ga nisam jos probala, imam kuci mleveni. Ovo ti je prvi UZ? Ja imam sledeci za tri nedelje, trbalo bi da radim Papu, a cemo malo gledati i bebicu kako je porasla user posted image

Jess meni kad krene mucnina, ne staje do 13-14 nedelje user posted image Mada kazem, ovaj djumbir dosta pomaze. U prvoj sam trudnoci imala mucnine do 5-og meseca, pala sam u depresiju koliko sam se lose osecala.. sad je to vec mnogo podnosljivije.

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 888
9.2.2015 12:03:39   
glukica
cao zenice,ja se naspavala..sinoc sam citala o indukovanom porodjaju,jer ce mozda mene to cekati..tj.beba ima fore jos nedelju dana najvise da krene sama.. i bas mi se ne svidja to sto sam procitala o indukciji..e sad ako mora sta da radim,ja jesam za epidural u svakom slucaju,pa valjda ce me to spasiti.. videla sam da imamo temu o tome,ali tamo bas dugo niko ne pise,pa zato ovde pisem o tome..mozda ima neka zenica da me malo prosvetli i utesi user posted image pijem user posted image i uzivam malo u tisini sama kuci.. bas mi prija user posted image

(odgovor članu tatjan@)
Direktna veza do poruke: 889
9.2.2015 12:26:38   
choopa choops
glukice o epiduralu ili indukciji?

Za prvo ne znam, a indukciju su mi dali oba puta. Ja imam super iskustvo user posted image Ubrzalo mi je porođaj i umjesto da se mučim satima, sve je bilo mnogo brže. Za porođaj sa sinom da i ne pričam. Morali su da mi indukuju porođaj zbog šećera 11 dana ranije, bila sam možda najviše prst otvorena, ako i toliko. Kad su me legli na sto, prikopčali indukciju, porodila sam se u roku od pola sata user posted image Znam da nije svima tako, ali eto meni je stvarno bilo dobro iskustvo user posted image

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

(odgovor članu glukica)
Direktna veza do poruke: 890
9.2.2015 12:39:19   
glukica
Cpo na indukciju sam mislila,hvala na odgovoru,pa daj Boze da i kdo mene bude tako.. nesto vecina zena ima lose iskustvo..mada ja razmisljam ako uzemem epidural da ce me postedeti tih nesnosnih bolova na koje se zene zale koje su dobile indukciju...

Direktna veza do poruke: 891
9.2.2015 12:52:40   
choopa choops
glukice ma ako ćeš primit epiduralnu, onda ne moraš da misliš o bolu uošte user posted image

Ja sam bez, pa je opet bilo dobro. Mislim ono boli i bez i sa, s tim da to možda zavisi od osobe do osobe. Ja sam od onih koji će rađe da istrpe jaču bol a da traje kraće, nego da me manje boli, pa da traje danima user posted image

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

(odgovor članu glukica)
Direktna veza do poruke: 892
9.2.2015 12:57:40   
glukica
To jeste, ja isto tako samo kazem da prodje sve sto brze to je uvek bolje! Kako si ti danas? Sta kazu dr?

Direktna veza do poruke: 893
9.2.2015 13:16:26   
Klarita

IZVORNA PORUKA: jabudic

user posted image

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 894
9.2.2015 13:46:15   
daca77

IZVORNA PORUKA: choopa choops

Daco sluša li beba? user posted image

Choopa, dosta je razmazena+besna beba i nadrljasmo ga i ja mm.user posted image

Direktna veza do poruke: 895
9.2.2015 13:58:12   
jabudic

IZVORNA PORUKA: glukica

Cpo na indukciju sam mislila,hvala na odgovoru,pa daj Boze da i kdo mene bude tako.. nesto vecina zena ima lose iskustvo..mada ja razmisljam ako uzemem epidural da ce me postedeti tih nesnosnih bolova na koje se zene zale koje su dobile indukciju...

Glukice, moja odluka je bila ne ići dok ne krenu prirodni bolovi. I super sam se lako porodila iako je beba bila 4200g.

Klarita, vidim te user posted image

(odgovor članu glukica)
Direktna veza do poruke: 896
9.2.2015 14:21:16   
glukica
A koliko si presla termin? Pa ne bih isla na izazivanje da nisam presla termin.. Ovako nemam izbora, mada jos se nadam da ce beba krenuti sama.. Sutra idem opet na ctg i pregled.. Videcemo

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 897
9.2.2015 14:32:19   
jabudic
Glukice, prešla sam 9 dana. Devetog dana sam se porodila. Porodjaj za poželjeti. A dvije djevojke koje sam upoznala ranije na pregledima, isti nam je bio termin, one su došle posle 7 dana na izazivanje porodjaja i baš su loše prošle. Ne bih da te plašim, ali mislim da treba pustiti prirodu da odradi svoje. Niko nije vječno ostao u stomaku...

(odgovor članu glukica)
Direktna veza do poruke: 898
9.2.2015 14:32:26   
Valerie

IZVORNA PORUKA: tatjan@

Ovo ti je prvi UZ? Ja imam sledeci za tri nedelje, trbalo bi da radim Papu, a cemo malo gledati i bebicu kako je porasla user posted image

bila sam na jednom "blic" uz, samo da vidimo da li je pravom mestu user posted image
sutra je merimo i nadam se slusamo srce

au sto sam slogirana, imam utisak da cu da se stropostam kad ustanem, pa necu ni da ustajem user posted image

(odgovor članu tatjan@)
Direktna veza do poruke: 899
9.2.2015 14:45:08   
soni
Ja sam presisala termin 2 dana..a rekli su mi da dodjem za 2 nedelje ako predjem termin user posted image ..opusteno

„Ako nismo odgovorni za misli koje prolaze pored naših vrata,
odgovorni smo za one koje puštamo i kojima se vodimo.“

(odgovor članu Valerie)
Direktna veza do poruke: 900
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  34 35 [36] 37 38   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  34 35 [36] 37 38   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Sve što niste znali o spinalnoj anesteziji
Bolovi tokom porođaja mogu biti delotvorno ublaženi ili potpuno uklonjeni pomoću regionalne anestezije, a da pritom ipak...
Priče malih junaka: tvrdoglav kao mama, ti...
U 32. nedelji, moja vena je pukla, a posteljica se pokidala. Nikada neću zaboraviti kako stojim u sali u lokvi krvi i ra...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here